reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o...................tak,..................masz rację nikt mnie nie wyrzucał........................ale,ja./..............sama dziwni się czułam..)..czuję...........

reklama
Helol wieczorowa pora:) u nas goscie byli, pizze zjedzone to trzebaby moze je spalic w jakis przyjemny sposob :)
Tere fere kurde, bidulek:( rece opadaja z takimi IP :(
Muma jednak przyszli. Miejmy nadzieje, ze relacje sie poprawia i choc troche poczujecie sie rodzina.
Kasica pisz ile wlezie :)

Dobranoc dziewczynki!

Muma dzięki za namiar na lekarza. Mam nadzieję, że nie skorzystam.
Koko dzięki za pion, katiuszka fenks. Gatto dzięki

Muma mam nadzieję, że mam będzie częściej wpadać.

kasica wiesz, Ty sama uciekłaś, my tu sobie normalnie dalej żyjemy i plotkujemy. Miła dziewczyna jesteś, więc wróć, tylko myślę, że powinnaś się czasem interesować co u kogo słychać, bo zawsze tylko o sobie piszesz i nawet jak komuś coś się dzieje złego to tylko piszesz o kolejnych wyjściach itp. Jak ktoś do Ciebie napisze, to nawet nie odpisujesz. Ja już przestałam się do Ciebie właśnie z tego względu odzywać, bo mnie traktujesz jak powietrze. Najpierw mi było przykro, ale potem zagadnęłam kilka dziewczyn i ponoć Ty taka jesteś już. Nie czytasz pewnie wszystkich postów i tak to wychodzi.
Ja już nie mam żalu, bo się przyzwyczaiłam i Twoje posty również czytam pobieżnie.

Przepraszam, że pewnie znów Cię wnerwie, ale musiałam napisać Ci to co kilka z nas myśli. Wolę być szczera niż za plecami gadać. Z resztą myślę, że ja chciałabym wiedzieć na Twoim miejscu.

U mnie jeszcze nie wiem co jest. Tymek ładnie przespał noc. NIe wymiotował. Zjadł mleko w nocy, ale rano kaszkę nie bardzo. Choć nie wymagam od razu cholera wie czego. ZObaczymy jak minie dzień. Dam znać.

tere fere..nie rozmune co chcesz przez to powiedzieć??????????????,że niby ja nie interesuje sie wami??tobą??,to chyba ty nie czytasz moich postów skoro tak piszesz:sorry:............skoro ZAGADNĘŁAS KILKA DZIEWCZYN i tak uważacie,to nie ma sprawy.....Nie znasz mnie ,więc nie wiesz jaka jestem,ale skoro tak uważasz niech Ci będzie...to chcesz powiedzieć,że tak trochę"za moimi plecami"rozmawiałas z dziewczynami o mnie???,na to wyglada,skoro sama napisałaś,że ZAGADNĘŁAS KILKA DZIEWCZYN......dziwne to....napisałaś,ze wolisz być szczera...ok,szkoda ,ze tak pozno,i szkoda,że gadacie o mnie za moimi plecami,ale fajnie,że sie do tego przyznałaś:p):p):p)
Czyli,tak naprawde...nie mam tu czego szukać,skoro gadacie o mnie,"po cichu,za plecami",......

Ostatnia edycja:
aleś ty obrażalska. Ile razy coś do Cibie napisałam nigdy nie uzyskałam odpowiedzi, podziękowania. Zerknij na historię,nie było ani jednego pytania jak tam... to się przekonasz. Zamiast się obrażać, warto o tym pomyśleć i ponaprawiać parę rzeczy, bo warto utrzymywać wszelkie znajomości i nie palić mostów o bzdury, bo dla mnie to akurat pierdoła o którą nie warto się obrażać.

Ahoj kobitki:-) Witam się poranną kawunią i glutem po pas:eek:
Cholera krtań nie wyleczona a tu jeszcze katar:wściekła/y:
Tere to dobrze że z Timkiem już troszke lepiej mam nadzieję że szybciutko wrócicie do zdrowia:tak:

Muma dobrze że mama się nawróciła oby tak już zostało :tak: Wierzę w to z całego serca:tak:

Pozdrawiam staraczki i ciężarówki i mamuśki :-**
Z jesiennego wschodu:eek:

terefere tak mi przykro... Biedny Maluch. Po ch...j ta cala kasa chorych? To jest nie do pomyslenia aby tak olewac male dziecko! Ja bym napisala skarge, kiedys Alwx zrobila dym na recepcji i odtad paniusie sie jej z daleka klaniaja. Jedziesz do lekarza czy przyjedzie jakis? Daj znac koniecznie. K... co za kraj!!!!

Kasica pewnie, ze Cie chcemy z powrotem. Tylko czasem byloby fajnie, gdybys rzeczywiscie zadala sobie pare pytan... Wierz mi, zdrowy dystans do siebie pomaga..Ja czesto sie "nabijam" sama z siebie i to mi pogama nie zwariowac.
To co Ci ja napisalam to z dobrego serca i zauwaz, ze poswiecilam swoj czas dla Ciebie, co oznacza, ze nie jestes mi obojetna i chcialam Ci pomoc, dac Tobie sygnal... Bedziesz Mama i to wkrotce ale wierz mi, zyj jak mozesz najlepiej, ciesz sie chwila i tym co masz! Ja wierze w to, ze kobieta musi byc gotowa tak wewnetrznie, emocjonalnie na przyjecie dzidziusia... Postaraj sie popatrzec na Twoja sytuacje z dystansem.. Wiem, ze to jest trudne i jest Ci bardzo ciezko... Do boju!!!

reklama
Kasica mnie terefere nie zagadnela, a nawet gdyby to bym nie puscila pary z geby.

Podobnie bylo gdy laski, i Ty tez pytalyscie o Caterine. Ja wiedziala, co sie dzieje, ale nigdy bym nie zdradzila co mi napisala, bo ty byloby bardzo brzydko. Wiedzialam ze nasza kochana pigula Caterina do nas wroci

Caterina przeziebilas sie? Masz lekarstwa? Ja uzywam sprayu do gardla na bazie szalwi, pomaga i zabija bakterie na smierc. Ja tego nienawidze!!! Mam nadzieje, ze jestes na L4? Napisz cos wiecej bo tak zawsze malutko i rzadko jestes z nami

Do góry