reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Aleksis ,super beta:tak::-)!!!!!!!!!!!!!!!GRATULUJĘ!!!

a głowa do góry?????...ehhh jakos nie majm nastroju,ani ochoty...co do testów to już ten etap mam za sobą.......stosowałam je przez kilka cykli,i już nie mam ochoty ich robić,bo i tak z tego nic nie wynika....dobra zmykam i nie marudze i nie smęcę....

Aleksis niedowiarku.. widzisz??? beta piękna, więc teraz winko koniecznie odstaw:-p już ten pierwszy test pokazywał II krechę:tak:

DOBRA PASSO TRWAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aleksis zarażaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

Zuza wiem, dinozaurzyca z Ciebie ale ja tam wierzę że się uda:tak: ja może tego nie mówię ale cały czas trzymam kciuki za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasica masz czas do grudnia, tak??? więc proszę nie jęcz!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze :tak:
Catreina miło ze wpadasz, proszę częściej :tak::sorry2:
Muma :*** dobra duszyczka z Ciebie, wiesz??? i nie kręć że co tam Twój kapuśniaczek.. jesteś mu teraz bardziej potrzebna (i Twoja rodzina) niż sobie wyobrażasz :tak:
Kok.o u mnie z kolei teściowie nie podchodzą jeszcze do Patryka.. bo za mały.. a mi to narazie pasi ;-)
Gatto ale Twoja Cristi jest duuuuuża!!!!!!!!!! a pamiętam jak na suwaczku był napis 'gattinka jest z nami już 2 miesiące' a Ty pisałaś że chciałabyś aby Ona już rozumna była..' ale czas zasuwa... ucałuj Ją odemnie :***
Katiuszka ja nic w kompie nie zrobiłam, eM coś wyresetował.. ustawił chyba aby za każdym razem historia się kasowała i poskutkowało.. ale nie wiem na 100% czy to to..
Tere mały pływak zaraz uwiedzie panią instruktorkę ;-) całuśnik jeden :-)a tej baraninki Twojej to bym se też zjadła..:sorry2:

a my jesteśmy na etapie 'a gu' uśmiechu całą buzią i na początku gaworzenia.. aaa niektóre pajace 62 są już 'na styk' w znaczeniu 'należy odłożyć bo się ciasno robi' :-)

p.s. Muma jakie Ty owoce jadłaś w pierwszych 3 miesiącach???

Ani@k....ja nie jęczę...tylko jak przez 2 lata w ciąże nie zaszłam,to ciekawe,że za 2 mc.mi się uda??!!:sorry2::sorry2:..Cud by musiał się stać!!!
...nie jęczę,tylko nieraz chciała bym się wyżalić....

Ani@k....ja nie jęczę...tylko jak przez 2 lata w ciąże nie zaszłam,to ciekawe,że za 2 mc.mi się uda??!!:sorry2::sorry2:..Cud by musiał się stać!!!
...nie jęczę,tylko nieraz chciała bym się wyżalić....
może źle napisałam.. po to jesteśmy abyś jęczała..

ja też jestem zdania że jak w ciążę zachodziłaś to jest szansa, naprawdę!!!!!!!!!!!!!!! ściskam Cię mocno bo fajna babka jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dodatkowo zaciskam kcuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ty i Adam róbcie swoje, nie myślcie o niczym a w grudniu wrócimy do rozmowy ;-)

reklama
aaa Szyszka przypomniało mi się.. ja przytyłam ok. 14 kilo i teraz ważę tyle ile przed ciążą ważyłam, rozkoszuj się tym stanem i nie licz kg :tak:;-)

Do góry