reklama
Kasica nie martw się bedzie dobrze Jakieś trzy tygodnie temu na świat przyszła Maja wnuczka mojej koleżanki ze szpitalnej pracy. Mama z tatą czekali na nią 8 lat i ni ztego ni z owego jest.Naturalnie gdy nie mieli już nadziei.
Tak więc nie zamartwiaj się bo Cuda się zdarzają w najmniej oczekiwanym momencie A Maja jest tego dowodem
Tak więc nie zamartwiaj się bo Cuda się zdarzają w najmniej oczekiwanym momencie A Maja jest tego dowodem
Ostatnia edycja:
Ani@k
Fanka BB :)
Caterina :***Kasica nie martw się bedzie dobrze Jakieś trzy tygodnie temu na świat przyszła Maja wnuczka mojej koleżanki ze szpitalnej pracy. Mama z tatą czekali na nią 8 lat i ni ztego ni z owego jest.Naturalnie gdy nie mieli już nadziei.
Tak więc nie zamartwiaj się bo Cuda się zdarzają w najmniej oczekiwanym momencie
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Aleksis moja kochana :**************************ale bym Cię uściskała mocno.
dziewczynki ja na chwilę,mamy problemy z dziadkiem i jego opiekunem musimy kogoś na już znaleźć
no nic daamy radę .
kasica zmiłuj się 2 lata i nic wiem,że to dla Ciebie tragedia narodowa ale pomyśl,że inne pary starają się dłużej i naprawdę można sobie poukładać wszystko tak aby te starania o dziecko i czas ,który upływa nie ubłagalnie szybko ,był czasem fajnego życia z mężem .
Sorry ale mi ręce opadają jak słyszę,że dziewczyny starające się o ciążę rok,2 lata lub 3 i nic od razu świat im się zawala i nie widzą nic do o koła oprócz tego życia z dzieckiem .Co ja mam powiedzieć ,zdrowa ,aktywna kobieta i staram się od 9 lat kórwa powiesić się ?? wskoczyć pod autobus ???? WYTRWAŁOŚCI KOBIETY i trochę luzu ,przykład Aleksis 7 razy IUI ,której by się chciało tyle przechodzić ,przy każdym miała nadzieję i chęci do życia ,podróże ,mąż !!!!Udało się .
Trudno może kasica się obrazisz ale nie jednej się marzy dziecko i żyje i nie robi pogrzebu z przyszłej podłej @.
dziewczynki ja na chwilę,mamy problemy z dziadkiem i jego opiekunem musimy kogoś na już znaleźć
no nic daamy radę .
kasica zmiłuj się 2 lata i nic wiem,że to dla Ciebie tragedia narodowa ale pomyśl,że inne pary starają się dłużej i naprawdę można sobie poukładać wszystko tak aby te starania o dziecko i czas ,który upływa nie ubłagalnie szybko ,był czasem fajnego życia z mężem .
Sorry ale mi ręce opadają jak słyszę,że dziewczyny starające się o ciążę rok,2 lata lub 3 i nic od razu świat im się zawala i nie widzą nic do o koła oprócz tego życia z dzieckiem .Co ja mam powiedzieć ,zdrowa ,aktywna kobieta i staram się od 9 lat kórwa powiesić się ?? wskoczyć pod autobus ???? WYTRWAŁOŚCI KOBIETY i trochę luzu ,przykład Aleksis 7 razy IUI ,której by się chciało tyle przechodzić ,przy każdym miała nadzieję i chęci do życia ,podróże ,mąż !!!!Udało się .
Trudno może kasica się obrazisz ale nie jednej się marzy dziecko i żyje i nie robi pogrzebu z przyszłej podłej @.
wiecie..myślałam,że tu na wątku można wszystko sobie powiedzieć,wesołe sprawy,oraz te które nas naprawdę gnębią....no niestety pomyliłam się!!!!:-(,a szkoda!!zawsze mam pisać,że jest fajnie,wesoło i różowo???,skoro nie jest tak...ja nie mam z nikim pogadać o "tych " sprawach...z nikim!!...myślałąm,że tu będę miałą szansę,cóż pomyliłam sie...szkoda
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Kasica ja nie mam nic złego na myśli ja też ma złe dni i mam ochotę rozerwać wszystkich do o koła i wpadam w złość i myślę "dlaczego to ja?" chcę Ci przedstawić sytuacje z długim moim doświadczeniem oczekiwania na dziecko i tylko tyle.Że pomimo chęci bycia mamą znajduje inne plusy tego.
Pomyśl tak: jeszcze przesypiamy noce :-), chodzimy na imprezy nie martwiąc się z kim tłustego małego gluta zostawić,nie martwimy się czy przypadkiem jakaś ciotka przyniesie katar i czy nie będzie chorowało .....(sorry dziewczynki )
Gdzieś "Ten na górze" wie co robi ,obiecuję Ci ,że po Nowym roku pochwalisz się II kreskami :*************
Głowa do góry !!!!i pisz
Pomyśl tak: jeszcze przesypiamy noce :-), chodzimy na imprezy nie martwiąc się z kim tłustego małego gluta zostawić,nie martwimy się czy przypadkiem jakaś ciotka przyniesie katar i czy nie będzie chorowało .....(sorry dziewczynki )
Gdzieś "Ten na górze" wie co robi ,obiecuję Ci ,że po Nowym roku pochwalisz się II kreskami :*************
Głowa do góry !!!!i pisz
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
aha no i jak będziesz smęcić (bo jak najbardziej możesz ) to ja Ciebie do pionu postawię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
kok.o
Fanka BB :)
zuzka kocham Cię :***