reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kasica nie martw się bedzie dobrze :tak: Jakieś trzy tygodnie temu na świat przyszła Maja wnuczka mojej koleżanki ze szpitalnej pracy. Mama z tatą czekali na nią 8 lat i ni ztego ni z owego jest.Naturalnie gdy nie mieli już nadziei.
Tak więc nie zamartwiaj się bo Cuda się zdarzają w najmniej oczekiwanym momencie :tak: A Maja jest tego dowodem

Ostatnia edycja:
Kasica nie martw się bedzie dobrze :tak: Jakieś trzy tygodnie temu na świat przyszła Maja wnuczka mojej koleżanki ze szpitalnej pracy. Mama z tatą czekali na nią 8 lat i ni ztego ni z owego jest.Naturalnie gdy nie mieli już nadziei.
Tak więc nie zamartwiaj się bo Cuda się zdarzają w najmniej oczekiwanym momencie :tak:
Caterina :***

Aleksis moja kochana :**************************ale bym Cię uściskała mocno.

dziewczynki ja na chwilę,mamy problemy z dziadkiem i jego opiekunem musimy kogoś na już znaleźć
no nic daamy radę .

kasica zmiłuj się 2 lata i nic wiem,że to dla Ciebie tragedia narodowa ale pomyśl,że inne pary starają się dłużej i naprawdę można sobie poukładać wszystko tak aby te starania o dziecko i czas ,który upływa nie ubłagalnie szybko ,był czasem fajnego życia z mężem .

Sorry ale mi ręce opadają jak słyszę,że dziewczyny starające się o ciążę rok,2 lata lub 3 i nic od razu świat im się zawala i nie widzą nic do o koła oprócz tego życia z dzieckiem .Co ja mam powiedzieć ,zdrowa ,aktywna kobieta i staram się od 9 lat kórwa powiesić się ?? wskoczyć pod autobus ???? WYTRWAŁOŚCI KOBIETY i trochę luzu ,przykład Aleksis 7 razy IUI ,której by się chciało tyle przechodzić ,przy każdym miała nadzieję i chęci do życia ,podróże ,mąż !!!!Udało się .

Trudno może kasica się obrazisz ale nie jednej się marzy dziecko i żyje i nie robi pogrzebu z przyszłej podłej @.

wiecie..myślałam,że tu na wątku można wszystko sobie powiedzieć,wesołe sprawy,oraz te które nas naprawdę gnębią....no niestety pomyliłam się!!!!:-(,a szkoda!!zawsze mam pisać,że jest fajnie,wesoło i różowo???,skoro nie jest tak...ja nie mam z nikim pogadać o "tych " sprawach...z nikim!!...myślałąm,że tu będę miałą szansę,cóż pomyliłam sie...szkoda:(

Kasica ja nie mam nic złego na myśli ja też ma złe dni i mam ochotę rozerwać wszystkich do o koła i wpadam w złość i myślę "dlaczego to ja?" chcę Ci przedstawić sytuacje z długim moim doświadczeniem oczekiwania na dziecko i tylko tyle.Że pomimo chęci bycia mamą znajduje inne plusy tego.

Pomyśl tak: jeszcze przesypiamy noce :-), chodzimy na imprezy nie martwiąc się z kim tłustego małego gluta zostawić,nie martwimy się czy przypadkiem jakaś ciotka przyniesie katar i czy nie będzie chorowało .....(sorry dziewczynki :-p )

Gdzieś "Ten na górze" wie co robi ,obiecuję Ci ,że po Nowym roku pochwalisz się II kreskami :*************

Głowa do góry !!!!i pisz

reklama
Do góry