reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ahoj kobitki:-) Witam sie ja kolejnego dnia z pobieralni:tak:

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-**
Zobaczysz tym razem znajdzie sie żołnierzyk na białym koniu który dopadnie jajo :tak:
A w nocy se z eMem odbijesz i poprawisz :-p Albo jak wrócisz z IUI :-p

Muma ty to masz dobrze z tym wyrkowym centrum :tak:

Mnie też burgery się podobają i nie wiem czy sobie takich nie zrobię.

Pozdrawiam z Krainy deszczowców:eek: Ja to chyba depresji wodnej dostanę :confused2:

reklama
caterina - Ty też miałaś nam fotki wstawić, juz tak dawno Cię nie widziałyśmy :tak: Znowu pada u Ciebie ?? U mnie prawie słońce ale zimno..

Gatto , kok.o
jeszcze śpicie ???:szok::-)

Aaa nie napisałam o zebraniu. Mój eM jest raczej krytyczny ale wrócił z bardzo pozytywną opinią o panu Tomaszu, który ma pierwsze wychowawstwo i 27 lat :-) Stwierdził, że wydaje się ogarnięty i konkretny i o to chodzi. Pan zadowolony z klasy po wycieczce, pani psycholog też stwierdziła, że nie ma żadnych jednostek specjalnych w klasie i poprawnie się integrują no i cool. Aaa i pogada z księdzem, że jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał kogo nauczać;-) Następne zebranie w grudniu, no ja już wtedy muszę iść:-D

Ani@k - :-)czas się odmeldować !!! I to ze zdjęciami Patrysia !!:-)

Ostatnia edycja:
hej!!!
Muma,no niestety nic z przytulanek,bo mamy inne zmiany:-(bbbbuuuuuuu!!!!!!!!...cóż,za 3 mc.przygotowania do iui będą.....jakos tak się nastawiam na to,sama nie wiem czemu..?!
Aleksis&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,oby tym razem się udało!!!!!!!!!!!!musi no,musi!!!!!:tak:
Dziś rano do siostry pojechaliśmy,Martynka jest przecudowna!!włosów na full,cała główka czarnych włosków,papuśna jest,że hej:)piękna,piękna,piękna!!!Moja starsza siostrzenica jest bardzo dumną ,starszą siostrą:)...ale strasznie je kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
U nas dziś pochmurno,wieje strasznie na dworze,az z domu wychodzić się nie chce:sorry:

Aleksis kochana,wierzymy ze się uda się :tak: Ja tam trzymam kciuki choć pierwszy dzień w jobie:-D

Kasica za Ciebie tez trzymam kciukasy, bedzie dobrze, wszystko w swoim czasie!
Muma mam 2 butelki gratisy, wiec więcej nie kupuje.
Nam tez się to foto strasznie podoba, nie wiem czy nie wywołam takiego podłużnego i w ramę na przedpokój :-D
Mój mąż to tez fetyszysta:-D:-D:-D

Kominek boska sprawa, choć nie mamy, ale moze kiedyś. Nie kusi synka otwieranie, zaglądanie?
Zuzu a Ty gdzie się podziewasz?

zuza - właśnie , gdzie Ty ?? Co tam pichcisz dzisiaj ?:-)

Szyszka - oczywiście, że pilnuję Olka ale to zdjęcie na fb było tuż po rozpaleniu, teraz w pobliżu już jest tak gorąco , że tam nawet nie podchodzi;-)

Dzieciuch śpi, a że ja wyspana, to wpadłam jeszcze na bb i fb...bożeee same skróty:-p farbowanie odrostów narazie odsuwam na czas bliżej nieokreślony:eek:
eee no nie!!!! ten już gada w łóżeczku!!!!:szok: 5 min spał???? idę zerknąć co on tam robi:cool:
cdn...

kasica -ale to jak macie różne zmiany to W OGÓLE się nie widujecie w ciągu doby ??? Przecież można też w dzień i rozgrzać się przy tym można :tak:
Mój gin żartował żeby przy staraniach nie zapominać o bzykaniu, on jest taki bezpośredni, ale powiedział mi , że wiele par chce mieć dziecko a zapominają o najważniejszym.
Jesteś super laską, spraw sobie jakąś nową ekstra bieliznę i weź dopadnij A parę razy jak się będziecie mijać między zmianami. Co Ty na to ???:-)

reklama
Do góry