reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka -do nas jeszcze nie dzwonili od tego narożnika :-D I co teściowej się podoba ?;-)

Ja się zwijam, eM już jedzie, jemy obiad i z powrotem do Łodzi po córcię pędzimy :tak:

Miłego weekendu !!!:-)

reklama
Muma ale Oli super popyla po podłodze:tak:a narożnik jest cały zapakowany to nic teściowa nie widziała...zresztą jej zdanie średnio mnie obchodzi;-)
ojjj coś ten mój nie ma spania dzisiaj...bez przerwy się zrywa przed tego dziadka z dołu:wściekła/y: po 22 minutach spani już był gotowy, ale utuliłam go jeszcze, bo widać, że niewyspany i byłby ryk od razu...no i zasnął, a dziadek teraz się ulotnił to jest szansa, że do godziny spania dociągnie:baffled: oby, bo mnie się ból głowy nasilił i pasuje mi się zdrzemnąć;-)
Muma Tobie również miłego!!! i fajnej powitalnej kolacji z Julką!!!:tak:

Cześć Babki!

Przepraszam, że tylko o sobie, ale mam tylko chwilę. Podczytuję wszystko oczywiście o Was i dziękuję, że pytacie co u nas...

Wczoraj wieczorem minęła 3cia doba choroby i czekałam, co się wydarzy...czekałam...czekałam...:baffled: i wiecie co??? Nic. Zero gorączki. No po prostu jestem w szoku, że to trwa równe 72godziny. :szok: No i myślę sobie w końcu pośpię prawie normalnie, no bo na pewno z dwa razy w nocy wstanę skontrolować tempkę. No i położyłam się koło 23.00, a o 23.15 Tim obudził się z takim płaczem jakiego nie słyszałam jeszcze:no: Normalnie nie wiedziałam co się dzieje:szok: i tak popłakiwał cichutko jeszcze 1,5godziny, no cyrk jakiś. Może mu się jakaś baba jaga przyśniła???? Hmmmm... o 6.00 powtórka, ale zasnął po 15 min. Kurna aż się wystraszyłam. Normalnie był wystraszony jakby ducha zobaczył, aż się trząsł w nocy, nie dawał się uspokoić.
Co prawda eM go nosił i tuli, ale nie spaliśmy oby dwoje, więc znów mam oczy na zapałki. Rano jak jeszcze Tim spał przelaliśmy mu wosk. Ja tam nie wierzę w te brednie :dry:, ale już dwa razy podziałało, albo zbieg okoliczności. W każdym bądź razie nie zaszkodzi.

Jak wstaliśmy to mały był pokryty od czubka głowy, poprzez szyję, twarz, kark, plecy, brzuch do pasa krosteczkami jak potówki. No i się ucieszyłam, bowiem wirusówka zażegnana!!!!:tak:;-)

Oby teraz mu przeszły te plamko-krostki do niedzieli, ale ponoć one się trzymają koło doby. Zobaczymy, bo jak nie to fotograf będzie miał dużo roboty z fotoszopem i mnie będzie przeklinał:wściekła/y:

Dziś byłam w pracy i pózniej miałam rozmowy z dziewczynami o pracę. No i jestem pocieszona, bo całkiem kumate, więc coś na pewno wybiorę. Piątek 13egoi nie taki straszny, tzn noc kiepska tylko.
Idę na fejsa zobaczyć filmik Ola w kasku. A jeszcze wezmę popcorn i cole, no i zgaszę światło...hihihihihi

Muma Oglądałam filmik, no ekstra ten kask. Nie przeszkadza małemu jak widać. Super! A eM jak oglądał ze mną filmik, to powiedział, że bardzo fajny chłopczyk i bystry jak na swój wiek i chciałby, żeby nasz też tak raczkował.

tere fere- super, ze to trzydniowka !!:-)
A kask polecam ;-)
Oli jak widzi ze ja krece to jest wyciszony i zgrzeczniony;-)
No czekamy na Was !:-)

U nas juz rodzinka w komplecie :-):-):-)

tere fere to przy tej trzydniówce występuje też wysypka??? kurka...muszę się dokształcić w kwestii chorób dziecięcych:baffled: Najważniejsze, że mu lepiej i że nie ma tej wysokiej gorączki:tak: a plamki zejdę - nie ma obaw:tak:z tym płaczem....hmmmm mnie to dalej na zęby wygląda:sorry2:
Gatto1,5 godziny:szok: ooo to niezłego przycięła komara:tak::-)boziuuuu co ja bym dała, żeby młody spał 3 godziny:baffled: a Twoja mała je już papki bardzij grudkowate? a może wcina tak jak Ewcia że sama zgarnia z talerza? nie wiem jak się zabrać za to przyuczanie go do gryzienia twardszych kawałków:baffled:

reklama
Do góry