reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

elooo:-)
ja tez sie witam z kawką:-) od 6 Młoda dokazuje, spacyfikowac udało mi się ją do 7, wiec juz po sniadanku, w piekarniku pieke chlebek jaglany
caterina dzisiaj odsysasz krew niczym ten komar ze smoczka?;-):-D

reklama
cześć kobitki

kok.o każdy ma swoje upodobania i ja powiem Ci szczerze ,że jestem zwierzęciem domowym i jakoś wolę w domu niż na dworku czy na siłownie,chociaż po tych ćwiczeniach Ewki byłam zadowolona ale urlop mnie rozleniwił no i nie mogę się brzucha pozbyć więc muszę zacząć znowu ćwiczyć z nią chociaż jakieś na brzuch tylko ;-) a o obieganiu zapomnij never ever :-)więc ukłonik :tak:

caterina mikro jest na wszystko po po zabiegu wybierasz sobie jaką chcesz maseczkę lub ampułkę ,którą Ci wprowadzają pod wpływem ultradżwięków bodajże i możesz na wszystko na zmarszczki itd co do naczynek to ja też mam naczynkową cerę,ale kosmetyczka ,która robi to profesjonalnie powinna Ci doradzić co i jak ;-) i wybrać odpowiedni dla Ciebie zabieg na buzię :tak:ja to wiem tylko z własnego doświadczenia ,że wybierają dla Ciebie odpowiedni zabieg ja jestem zawsze zadowolona i chodzę od jesieni do wiosny co miesiąc :tak: bo na słonko nie można później wystawiać mordki bo można dostać przebarwień:confused:

tere a Ty kochana w kosmetyce pracujesz ??:-)

ja dzisiaj mam ambitny plan i zaczęłam sprzątać ,łazienkę i inne kąty mamy wieczorem gości więc muszę coś dobrego zrobić :happy: a ,że od poniedziałku zaczyna dodatkową fuchę to chciałabym wszystko mieć ogarnięte :tak: nie wiem czy Wam pisałam ,ale od pon odbieram dziewczynkę 5 letnią ze szkoły i będą z nią siedzieć kilka godzin aż mama po nią przyjedzie bo u mnie w domu będziemy :tak: a kasa powiem Wam,że konkretna a jak dobrze pójdzie to będę miała dwie dziewczynki bo koleżankę Matyldy małej będę również odbierać więc pensja podwójna :-)

a no i mam 12 kg borówki do zrobienia na dżemy ;-)

szyszka jak ciasto??

Hej Dziewczynki,

Ja na chwilkę, też dziś pucujemy chałupę bo jutro rano do Dziadków a po południu na grilla do teściów :-) Oby pogoda była.
Po 21ej wpadnę na fb jutro, jak się do tej pory nie ululacie to dołączę z Radlerkiem;-)
Wczoraj skoczyliśmy do sklepu po południu, zeszło nam do wieczora - jak to często bywało.
Nie wiem co ugryzło w dupkę Olcia ale zasnął pięć minut po północy..:baffled: Już myślałam, że wyjdę z siebie, eM z Julką też nie spali bo Młody darł się na cały regulator. Ogólnie chciał się bawić:-D Jak dostawał zabawkę to wesoło sobie gadał a jak go kładłam w łóżeczku to Armagedon:nerd: Dostał Pedicetamol i się zmęczył w końcu. Teraz odsypia:-p Mam nadzieję, że to jednorazowy incydent...

katiuszka- gratulacje zębolka :tak: No teraz już pójdzie łatwiej:-)

Szyszunia &&&&&&&&&&&&&&&
za jutro !!! Trzymaj się, nie stresuj i nie przemęczaj za bardzo !:tak:

Gatto - udanego wyjazdu !:happy2:

kok.o - też Cię podziwiam za te biegi, ja tak jak zuza nie cierpię biegania, z zewnętrznych aktywności to tylko pływanie i rower;-) Oczywiście rzadko a w domu głównie sprzątanie i gotowanie uprawiam :tak:

Wszystkim Dziewczynkom życzę miłego weekendu, Staraczkom &&&&&&&&&&&&&&&&&, buziaki dla Maluszków :happy::happy::happy:

hej ho,

ja dziś jak po sól.

Ucałowania dla wszystkich.

katiuszka...witamy Julusia w grupie gryzoni:)

Aleksis &&&&&&&&&

zuzanka, byłam wczzoraj u lekarza ale relacji nie będę zdawać. Wstydzę się. To był proktolog:):):)

Wczoraj myślałam, że zwariujemy, nie to, że sie odezwał fotograf, trzeba mu było zapłacić (odbiór zdjęć dopiero w poniedziałek, bo wyjeżdza na sesje do wawki), to jeszcze właśnciciel przyslał rozliczenie mediów za cały rok!!!!!!!!!! Pochlastać się można.
A grosz potrzebny bo wakacje od poniedziałku!!!!!

Całusy

koko też lubię chlebek piec, ale jaglanego nigdy nie robiłam. Jak go się robi?

zuza no jakieś 11 lat, mam swój kwadrat od 6lat,:-) nawet niemały jak na moje marzenia, z każdym rokiem się rozwija, mam zajebistą załogę fajnych dziewczyn,:tak::-p więc czuję się spełniona, choć nie ukrywam, że chciałabym więcej...ale teraz na rok zawiesiłam kolejne plano-marzenia z tym związane.
A co Ty kobito z tej borówki będziesz robić? :szok:

Muma, a próbowałaś go uśpić gdzie indziej niż w łóżeczku? Czy nie chcesz kombinować? Może lepiej pójdzie. Ja staram się Tima przed położeniem do łóżeczka wyciszyć i zazwyczaj mi się to udaje. Puszczam kołysanki, przygaszam światło, cicho o wolno mówię do niego, przytulamy się, czasem po cichutku mu śpiewam i leżę koło niego przytulona i tak 5-7 min i mały po woli ma odlot. Wrzucam go do łóżeczka i komar na ten tychmiast.:-)

Mały dziś u teściów. Teraz tak będzie. I chyba jest łatwiej. Mam więcej czasu na obiad i na pracę. A teściówka się nie nudzi, bo jak mały śpi, to ona sobie obiadek robi, sprzątnie, koleżanka jakaś przyjdzie na kawkę...

aaronka, przypomnij mi gdzie Ty się wybierasz na te wakacje????:baffled:

A kuku, jestem i zyjem

Zona_22 to powiesc Melanie Gideon-polecam naprawde

Julus gratulacje z okazji zabkow!

Kasica to piekna bedziesz w tej sukni ze ho ho

Muma moja Droga, nie martw sie, ulozy sie wszystko...Szkoda, ze babcia podupada na zdrowiu coraz bardziej..Ale taki los i taka starosc juz jest. Nie martw sie, ze Jula i eM caly dzien beda poza domem.Olus dostarcza Ci tyle atrakcji, ze narzekac na nude nie bedziesz na pewno.Ucalowania dla gryzonia-pedraczka
Gatto szczesliwej podrozy Wam zycze
Zuzanka ciasto zrobie, ale na razie nie teraz. Fajnie, ze znalazlas nowe zajecie-przyjemne z pozytecznym:tak:
Kok.o przeslij mi troche motywacji do sportu.Jam lewa jest
Kasica strzel fote suknie jak bedzie gotowa , oczywiscie w szpilach
Alex napisz jak radzisz sobie w pracy i domku?
Aaronka kciukasy za powodzenie na rozmowie jutro!Bedzie super!
Terefere powiedz, jak Ty to wszystko ogarniasz? Musisz byc super zorganizowana
Caterina ja mialam te mikro...raz w zyciu.Droga zabawa ale daje rezultaty. Moim zdaniem nalezy min.pic duzo wody mineralnej i sie wysypiac-najlepsze lekarstwo. Jak szalec to szalec a co!
Ani@k czekamy na Ciebie!
Pieknaszyszunia-jak nastroj?Wszytsko gotowe?

Mnie wczoraj klulo w podbrzuszu, ale to chyba jelita raczej.

hej!!!
Aleksis,kochana,foty masz zapewnione jak w banku!!!:):)...oczywiście,po weselu wrzucę:):)...do tego fryz..z żywym kwiatem będzie:):):)
Ja po pracy,piję kawkę.Jest u nas moja siostra,która lada dzień będzie rodzić!!!:szok:termin ma na 7 września!!
My,jutro też pracujemy,ja do 14,Adas do 18.
Od poniedziałku,mam zamiar zacząc jezdzić na rowerku:tak::tak:...wykorzystać jeszcze fajną pogodę chce!!Kijki będa razem z męzusiem,a jak zmiany nam się rozminą -to ja wsiadam na rowerek:)
Szyszka....noł stres!!!!!!!!!!!!!!!!;-)..to jest tak PIĘKNA CHWILA,że az coś!!!!!:tak:

reklama
zuzka ślicznie Ci w tej kiecce, bardzo odmłodzona taka jesteś:tak:

aleksis hmmm... nie bede Ci przesyłać zadnych motywacji bo Ty kochana intensywnego sportu nie bedziesz mogła przez jakiś czas uprawiac:tak: ale za jakis rok przesle odpowiednie kopy w doopsko ;-):-D

heh, ja dzisiaj zaliczyłam kolejną porażke zywieniową;-), Młodej nagotowałam zupki, bez przypraw i nawet smakowała mi, a ona co weźmie łyzeczke, to wszystko wypluwa i ściekało to wszystko po brodzie na śliniak:-( w sumie dobrze, ze nie wpadła na pomysł zeby parskać czy prychać, bo miałabym sprzątania:szok: Dałam se spokój, zamroziłam porcje...moze kiedys sie przekona.Za to kawalek tego pseudochlebka memlała, chyba jej posmakował. Ale i tak cyc potem musiał byc.... no nie da sie ten dzieć niczym innym nakarmić do syta niz cycem:-(
tere ten chlebek to z nazwy jest tylko chlebkiem, a tak naprawde to taki cieniutki placek co go mozna na kromki pokroić. Przepis tutaj (przepis z wtorku, 29 stycznia 2013).

My jutro jedziemy do tesciow i rodziców wiec pewnie na popijawie mnie nie bedzie...

Ostatnia edycja:
Do góry