reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eloo:-)
Muma buziaki dla Olinka, eeech... nie wiadomo kiedy tak urósł i ruchliwy sie zrobił;-):-) ja tez nie wierze jak patrze jak Młoda czołga sie po całej podłodze, tyłek juz próbuje podnosić, jak sie zaprze stopami to na czworaka stoi,... masakra! a jeszcze chwilke temu kokonik w łóżeczku sie wydzierał;-):-)
...ech...a tak dobrze sie w domku siedzi i kase dostaje :-D

eeeeech.. i to jaką kase!!! :-D wczoraj zagądnełam na konto a tam 60% pensji:szok: kurde masakra jakaś:szok: jak zyć panie! jak życ! ;-):-D:-D
a serio to Młoda do żłoba sie dostała, dofinansowanego przez miasto, wiec nie pójdziemy z torbami. bede z nią chodzić tam na poczatku... hyhy widziałam sale ze stolikami i krzesełkami żłobkowiczów, krzesełka oparciami tak może do pół łydki mi sięgały:-D:-D usmialiśmy sie z tego świata krasnali :-D

reklama
Cześć Dziewczynki, wita się Pani komarowa:)

Dziś super noc minęła, wprawdzie Jagoda poszła spać o 23:30, ale spała do 11:00 z jedną pobudką o 2:30. Wyspałyśmy sie za wszystkie czasy,teraz Jagoda teraz też śpi:)

Muma, jak czytałam Twój post to aż mnie serduszko ścisnęło.
Ty jesteś bardzo ciepłą kobietą. Oluś i Julka i oczywiście eMek mają szczęscie:)

Kok.o
super, że ze żłobkiem się udało. Od kiedy zaczynacie???
U mnie też w tym miesiącu 60%...eh..no ale nic..z drugiej strony siedzenie z dzieciaczkiem jest bezcenne:)

Aleksis.. nie puszczamy....

Przepraszam, że nie każdej z osobna, ale chce wskoczyć pod prysznic póki mogę:) bo jadę do lekarza.

Caluję

helloł

i jestem ja ,byłam na mikro o jaki obłęd boski :-)uwielbiam się tak dopieszczać :-) Pani komarowa to Ty fajnie masz jak tak Jagódka śpi :laugh2:zdaj relację po wizyce...

tere fere
uśmiech masz pewnie porażający :tak:;-) ja zawsze chciałam ,ale się bałam ,chociaż ostatnio jak robiłam zębala to Pani doctor powiedziała ,że mam najwyższą z bieli :-)chyba nie jest źle :sorry::laugh2:

szyszka
no nie źle jedziesz po bandzie :-)we dwójkę ;-)

ja M zabiorę na mikro :-)

reklama
Do góry