Hej Dziewczynki,
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&
Podczytuję Was na bieżąco , głównie z komórki ale szczerze powiem, że mam ostatnio za dużo zajęć różnych (włączając dziadków i ich lekarzy - jest niestety coraz gorzej z Babcią i to już nie tylko psychicznie..)
DOdatkowo na poważnie zaczęłam myśleć o tym co będę robić zawodowo i chociaż planowałam zacząć mniej więcej za rok to jakoś mnie to wciągnęło teraz - może uda się wcześniej.
Patrzę na Olka jak łazi mi po meblach właśnie i myślę, że jednak się nie uda
Planuję od września 2014 wysłać go do żłobka
Choroby będziemy brać na zmianę z teściową
Ogólnie mam gorszy nastrój, Julka zaraz wraca do szkoły, my zostaniemy sami, ech...
zuza - też czekam na ten przepis, zadeklarowałam ciasto na sobotę , że zrobię - planowałam mój placek ze śliwkami i bezą, ale dawaj swój przepis może coś podkupię;-)
Ani@k - czekamy tu na Was , nie mogę się już doczekać dłuuuugiej opowieści o Patryku i o tym jak się pojawił na świecie
katiuszka -ja mam na zimę kombinezon, kupiłam w Smyku jednoczęściowy brązowy z bobrem :-) Ma odpinane buciki i rękawiczki, więc można je zmienić na kozaczki jak już będzie chciał biegać po śniegu i wpadać w zaspy,
Głównie jednak pewnie spędzi zimę w wózku i na sankach więc myślę, że tak będzie mu dobrze. U nas czasem to gorzej p.. niż w kieleckim
Szyszunia - 3,2,1
Podziwiam Twój spokój ale to dobrze, oby się zmieniło tuż przed
Szkoda, że zaprosiłaś tylko
kasicę (kiecka , dodatki na wesele hmmm) no ale trudno
Gatto - super, że znów jedziecie, dziadkowie pewno się cieszą
A Ty sobie trochę odpoczniesz.
Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki, buziaki dla Was wszystkich
Miłego dnia !!!
U nas piękne słonko i ciepło bardzo
Właśnie widzę na fb, że dziś w C&A -20% na wszystkie dziecięce ubranka :-)