reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Szyszka jedna doba wystarczy z tymi zębami, ale lepiej kilka dni uważać. Kochany ten Twój przyszły małżonek:-p

Gatto głupol! Heheheheheheheheheheheh

Muma nie smutaj się kochana :-(

Na od rana odwiedził mój tata, rzadko wpada, więc mamy Święto! Tymek normalnie do niego rączki wyciągał i na ręce do niego chciał, a widział go kilka razy. Widać, że mój tata był wzruszony. Zwłaszcza jak wziął go na ręce, a ten zaczął się przytulać do niego... Piękny widok.:tak:

tere fere miło mieć takiego gościa :tak:
Ja mam nadzieję, że w sobotę Oli wreszcie nie będzie ryczał na powitanie teściów. Potem się rozkręcał ale na dzień dobry wył do tej pory. Oni też są tacy, że od razu musieli go brać na ręce, podrzucać itp:happy:

Mój Synek dziś kończy 10 miesięcy :-) a osiem zębów, gada cały czas po swojemu + kilka świadomych słów, raczkuje i łazi przy meblach. I wiecie, chyba mu kupię nocnik - wiem kiedy jest akcja poranna - to czas chyba zacząć to wykorzystywać:tak:

Aaa kasku nie kupiłam, jakoś mu się poprawiło z tymi upadkami, cały czas się waham...

Po wizycie na allegro - ja pitolę nie ma normalnych nocników tylko trony grające, interaktywne kaczki, ciuchcia do której się robi ... i tp, no wejdzcie sobie w wolnej chwili, uśmiałam się :-)
A swoją drogą do mojego księciunia to ten mi pasuje:
http://allegro.pl/fisher-price-nocnik-zielony-z-fanfarami-nocniczek-i3491374634.html :-D

Ostatnia edycja:
hellooo
Jestem i ja...ale i tak mnie już widziecie na fb;-)
Muma takie zwykle plastikowe to pewnie w normalnych sklepach by dostał, ja widziałam takie u nas na wsi:tak:
matkoooo ale ten czas zapiernicza!!! już ma 10 miesięcy!!!! ranyyyy roczek niedługo:szok::tak:
tere fere zazdroszczę takich odwiedzin...dzieć ma kontakt z dziadkami, ciotkami, kuzynostwem...a mój to taki samotnik pod tym względem:-(co to jest raz czy dwa do roku zobaczyć rodzinę? ehhhh
szyszunia zaręczyny były we Włoszech, a poznaliśmy się w Polsce. Ale to było ze sto lat temu...a na pewno w poprzednim wieku:-D
nooo popisałam...Juluś już gada z łóżeczku. 40 min. z zegarkiem w ręku!!! a wczoraj jak ojciec był w domu, to 1,5 godziny skubany spał!!!!!!:eek:

yyyyyyyyyy kasice, ja o czymś nie wiem :-D:-D:-D a moze mi sie zapomniało:szok::szok::szok:
no to babolce wpadajcie, pobawimy sie wspólnie:tak::tak::tak:
rzęsy podwinięte, lecę dalej wg. planu kalendarza...
leczo ugotowane, pranie zrobione, teraz PAN idzie do fryzjera:-)

ja po akcji pazurów ,wcinam II śniadanie

boszsz to już 10 miesięcy a pamiętam jak dziś jak Muma chwaliła się testem :-)

szyszka nie szalej tylko na tym weselu za bardzo i nie upij się za bardzo :)

katiuszka nie przejmuj się Juluś i ta wyrośnie na zajebistego dzieciaka i bez wizyt rodziny :*****

idę pranko rozwiesić

Muma złóż życzonka od ciociusi tere i ucałuj Olusia w......sztopę oczywiście!

katiuszka
no Tymek w ogóle inaczej się zachowuje jak spotyka się z ludziskami, zwłaszcza z dziećmi, ale jeszcze lepiej by było gdyby miał piesia śmiesznego. Miałby radochę.

Szyszka już łypiesz łokiem podkręconym??:-D

reklama
Muma, ale ten czas leci! zapiernicza nawet bym powiedziala:-(

Ja tez juz za niedlugo bede musiala wrocic do roboty...ech...a tak dobrze sie w domku siedzi i kase dostaje :-D

Do góry