reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
szyszka jak tam po wizycie????
Muma zaglądnij na fejsa..może tam babki plotkują;-)
tere fere Tymuś lepiej???

Kobitki, czy deser ze słoiczka...no te owocki znaczy się to wystarczy jako oddzielny posiłek? zagęścić to czymś? co Wy dajecie na deserki?
U nas zapowiada się cięzka noc, już mały obudził się kilka razy, popłakał i dalej zasnął. Już ma białe plamki na dziąśle, więc mam nadzieję, że niedługo mu wyjda i na chwilę będzie spokój:sorry2:

katiuszka no lepiej Tymuś bo śpi...hihihi. Wrócił eM do domu, wziął Lucyfera na bardzo długi spacer, porozmawiał z nim po męsku i jak wrócili to było super. Hehehehehehe. Ja zostałam w domu w garach i trochę ogarnęłam mieszkanie.

Ja daję same owoce lub dodaję do kaszki i daję wtedy jako osobny posiłek, choć mały musi potem w krótkim czasie dojeść mleczkiem, bo jest głodny bardzo.

Kurczę współczuję Ci i co raz bardziej się boję tych zębów, chłolera!

Dziewczynki wizyta dobrze, ale tak bardzo chciałyście zdjęcie ze dzis nie było zdjęć:no:, pierwszy raz tak!:sorry2:
Mieszko siusiaka nie pokazał, wazy 980gram,26tc jest...
wody ok
główka, brzuszek serduszko ok
Kolejna wizyta 23/09
Musze zrobić toksoplazmozę IgM, mocz i hemoglobinę...

Po wizycie zajechaliśmy do Tesco tak mi się chciało strucli serowej:szok: aaaa i Mieszko dostał 2ciuszki:-)

Hej Dziewczynki,

My dziś odchwaszczamy działkę przed zimą to na chwilkę wpadłam przy kawce:-)

katiuszka ja też daję deserek jak deserek bez dodatków, między zupką a wieczornym cyckowaniem:-) Oli uwielbia owoce !

Szyszunia -
super, że wszystko dobrze z Mieszkiem, duży chłop już z niego :tak: A on wie, że niedługo weselisko ?;-):-D
Powtarzaj tokso koniecznie jeśli nie masz IgG dodatnich już.

Gatto -to niedługo jedziecie, tak ? Fajnie, że się udaje tak w miarę często:tak:

zuza co tak lakonicznie wczoraj, napisz troszkę więcej co u Ciebie :happy2:

Aleksis - Ty wiesz &&&&&&&&&&&&&

Buziaki i miłego dnia !!!:-)

reklama
Muma dowie się w sobotę :-D
Mój syn to jakoś 4 rano tak szalał ze aż w szoku byłam, pierwszy raz tak:-) obudziłam eMa i kazałam się za brzuszek trzymać :-D niech wie co jego synek wyprawia w nocy.
Aaaa a mi sie wtedy marzyło by coś zjeść, ale mowie sobie 4 w nocy to lekka przeginka :-D:szok::-)
Wstałam dopiero, wyprawiłam eMa do pracy i położyłam się i zasnęłam:tak: czas zacząć coś zrobic konstruktywnego:-D

Do góry