reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka,

kasica - wybaczone :-D

kok.o , katiuszka tak to z małymi zębatkami bywa po nocach, poza tym im dzieć starszy tym bardziej przeżywa to co widział, robił w ciągu dnia..:happy2:
caterina - no czasem się trzeba napić ale współczuję tego samopoczucia PO:nerd:;-)

U nas ładna pogoda ale nie wiemy co robić, każdy chce co innego, teraz chłopaki śpią a my z Julką okładki na podręczniki będziemy zamawiać :yes:

Miłego dnia !!!

reklama
Muma no ja tak myślę właśnie, że to wesołe miasteczko tak późnym wieczorem to nie był za dobry pomysł:baffled: głośno tam było, mnóstwo świecidełek, neonów, błyskotek:sorry2:noo aleee chciałam dobrze:sorry2::sorry2:
caterina ojjj jak ja nie znoszę kaca:-p za każdym razem mówiłam sobie "ostatni raz"...hehe i był ostatni do kolejnego;-)strasznie źle to znosiłam, cały dzień wisiałam nad kibelkiem, a na trzeci dzień "po" dopiero głowa mnie bolała. Jeden wieczór imprezowania, a dwa dni chorowania:baffled: taka to ze nie imprezowiczka-pijaczka:-D

Dziewczynki, witam się :**

My dziś polecieliśmy na targi Mother&Baby.
Kupiliśmy antypotowe maty do fotelika samochodowego i wózka, bo by nasze Dziecię miało komfor jazdy:)

teraz obiadek u nas też leczo.:)

A wieczorkiem w planach spacerek.

P.S. Wczoraj wszyscy byliśmy tak padnięci że oszliśmy ajci Jagoda o 21:30, a my 22:30 i do 6:50 spaliśmy, a póżniej jeszcze wspólna drzemka w naszym łóżku.

Calujemy i życzymy miłego weekendu

Ostatnia edycja:
hej!!!
Ja juz po pracy...jestem wyjatkowo zmęczona,dosłownie padam na twarz......:szok:,Adam pojechał na 14 do 22.
katiuszka
,najczęściej robie te racuszki na drożdzach,bo najbardziej mi one smakują,maja smak "prawdziwego"racuszka:tak:........te na proszku do pieczenia tez robiłam kilka razy.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kochane moje marzenie sie spełniło...
cool.gif

Pan Pepa będzie z nami na całym weselu. Pani Wice-dyrektorka hotelu jak się dowiedziała ze mamy Mopsa to chce widzieć Pepe razem z nami, a jeszcze jak się wspomnieliśmy ze będzie miał muszkę jak Pan Młody to w ogóle stwierdziła ze on sam w domu nie może siedzieć i będzie również mógł urzędować w apartamencie Młodych... tak sie tym podekscytowałam i ucieszyłam ze az w to nie wierze, hehe no to w czwartek konkretna kąpiel Pepy, czyszczenie tu i tam i w sobotę jazda
Cancan.gif
chyba dzis nie zasnę
wykrzyknik.gif

Hejka :-)

aaronka -my tez dziś 6.50 :-) nie ma to jak sobotni poranek :-D

Szyszunia -
no jakby Pan Pepa miał siedzieć sam w domu ??:crazy: To przecież jakby dziecko Wasze więc to chyba oczywiste, że musi być z Wami :tak: Dobrze,że my już po ślubie bo kto by nam Wolfika pozwolił zabrać:baffled::-D

Oglądam Sopot, popijam winko i trzymam kciuki za Staraczki &&&&&&&&&&&&&&:-):-):-)

To ja już wiem kiedy picie przed kompem szykuje się !:-) Na Szyszuni weselisku:-) Tzn my się po prostu spotkajmy i opijemy to, na fb of course - co by czasu na odświeżanie strony nie marnować:happy2: Co myślicie ?:rofl2:
Ja akurat z grila od teściów wrócę;-)

reklama
hej!!
Witam wszystkie w bardzo piekną i słoneczna pogodę:tak::tak:,u nas ślicznie od samego rana jest !!!!!ja kończę pić kawkę.Na 11.30 idziemy do kościoła,a po obiedzie jedziemy do Wrocławia,do Pasażu Grunwaldzkiego,chcę wejść do Empiku,jakieś ksiażki może kupie?!!:tak:I tak zleci niedziela......Miłego dnia:-)

Do góry