reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
eloooo:-)
ale zaje...fajna pogoda dzisiaj!!!:-D:-D uuuufff tak to se moze być;-):-) pochmurno i rześko:-)
hehe ciekawe kiedy bedziemy wspominac z nostalgią te upały:-)
zuzka heh... zycze szybciutkiego wyleczenia cholerstwa:tak:
anuszka trzymaj sie tam!:happy: .. yyyy o badaniach immunolog.niewiele wiem... ale w szpitalu pytaj fachowców;-) o wszystko co Cie dreczy, przeciez maja obowiazek odpowiadac, nie? przyjeli Cie?..w sumie to czemu nie mieliby przyjąc... no, to zycze szybkiego wyjścia z dobrymi wieściami:tak::-)

Aleksis chyba z Młodą miałaś racje,z tymi zębami;-) wczoraj przyuwazyłam na dziasłach takie 2 ciut jaśniejsze plamy w miejscach,gdzie są jedynki dolne;-):-) chyba w koncu beda wyłazić:-)

koko
no raz mnie nie przyjęli a już byłam na izbie przyjęć, na HSG, bo byłam przeziębiona, a żeby mnie poinformować przez tel albo zapytać podczas zapisu to nie!
drugi raz to już na izbie przyjęć też byłam i też mnie zapytali i poinformowali dopiero wtedy że nie powinnam brać leków które właśnie przyjmowałam.
potem znów czekałam miesiąc w miesiąc na miejsce! od marca!już mi skierowanie zaraz ważność by skończyło :eek:

aaaaaa... no to pecha miałaś strasznego:sorry:
a skierowanie nie traci wazności jeśli jestes juz zarejestrowana. Jak masz zaklepany termin to juz nie moga sie przyczepić do daty. Jakbys czekała ponad miesiąc i dopiero poszła sie zarejestrowac to wtedy przyczepiliby sie do daty..... A tak poza tym to w przepisach nie ma czegos takiego jak utrata waznosci skierowanai. jest o recepcie, ze jest wazna miesiąc, natomiast skierowanie nie ma okreslonego terminu.... jednak w wielu rejestracjach czepiają sie właśnie tego miesiąca waznosci. Sama to przerabiałam, w koncu poszłam do lekarza zeby mi przedatował skierowanie bo z babą w rejestracji przecież nie wygram, ona tam rządzi;-):-)

anuszka szlak człowieka może trafić ,nie zazdraszczam :confused2:
kok.o no cholerstwo wyleczę bo przecież ile można :angry:;-)o to Ewci zębale się wyrzynają ??
szyszka no w sumie czemu nie :D bez panów będziemy mogły pogadać swobodniej ;-)

ja segreguje i przeglądam badania moje wszystkie ,które robiłam przez te lata starań :tak::szok:

no nie wiem czemu czepiaja się tych dat.
ja np kiedyś dostałam skierowanie na rezonans i jak dzwoniłam żeby się zapisać to jedni mówili że jest ważne pół roku, inni że rok a jeszcze inni mówili że właśnie nie ma daty ważności czyli bezterminowo!

tu jest szpital i też są inne zasady
dzwonisz, zapisujesz się w 1dc i wtedy skierowanie musi być jeszcze ważne tzn przed upływem pół roku. bzdura
zważywszy na to że tu jest dużo chętnych, ja się dostałam po 5 miesiącach! cud jakiś bo już traciłam nadzieję że się w ogóle uda. miesiąc w miesiąc "nie ma już miejsc"

hejjj

Anuszka jak dbają o Ciebie w szpitalu??? usatysfakcjonowana jesteś??? już wiesz jakie będziesz miała zrobione badania???
Kok.o :zawstydzona/y: torba stoi.. ale nie przy wyjściu z mieszkania :zawstydzona/y: fajnie że Ewci ząbki już wychodzą.. teraz się zacznie gryzonko syska ;-):-)
Szyszka a teść zauważył że się stresujesz czy co że Ci taką kołdrę fundnął??? ;-):-)
Muma pewnie się już pakuje na wielki kom bak :-) chyba że jest tak superaśnie że zdecydują się jeszcze zostać..

ja też jestem za tym aby się pojawiły II krechy na wątku, najlepiej hurtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zmykam na grila do Siostrzyczki
miłego weekendu Dziewczynki
paaaa

jeszcze nic nie wiem
nie mam kogo pytać bo tu przez weekend same piguły latają i nas kłóją
dowiem się pewnie przy wypisie
nie wiem czy dbają
mąż musiał mi wodę i jedzenie donosić bo głodna chodziłam :-D

pochłaniam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
hej laski!!!!!!!!!!!!
My dzis wrócilismy z Karpacza:-)...cały tydzień pogoda jak MARZENIE!!!!!!!!!!:tak:ponad 30 stopni!!no rewelacja!!!.Weszliśmy na Śnieżke jednego dnia,kolejnego,zrobilismy "wycieczkę",po schroniskach,bylismy w SAMOTNI,w Strzesze akademickiej itd.....jeden dzień,poświęciliśmy na basen w Gołębiewskim:tak::tak:,a mielismy po prostu "rzut beretem",no super było!!A na piątek,wykupiliśmy sobie wycieczkę z biura podróży na cały dzień do Pragi:-):-):-)wyjazd był o 8 rano,a powrót na 2 w nocy...ale śliczna jest Praga!!!:-)wogóle cały wyjazd był superowy!!!!!!!aaaaaaaaaa,a ja opalona jestem jakbym z jakiś Karaibów wróciła:):):)

Do góry