reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczyny

oj i u Nas piekło się zaczyna :baffled:MASAKRA !!!!!

kok.o no miałam jechać ale przyjaciółka mnie w bambuko załadowała i zrezygnowała :wściekła/y: a samej nie chciało mi się :no: no to miałaś chwilę dla siebie ??

Gatto,Aleksis no mogły by wpaść już te II kreseczki dawno nie było dobrej wiadomości ,ale to raczej nie u mnie :no:
Aleksis trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k Ty chyba kochana to pod prysznicem czas spędzasz w takie upały?

nie wiem za co mam się wziąć w domu :zawstydzona/y:ehhh mam lenia przez te upały:wściekła/y:

reklama
ja mam dziś lenia, zasypiam na siedząco:angry:,
ostatnio źle sypiam, budzę się o 4-5 razy i co to za spanie :-(

Dziś odbieram suknie!!!! Juz nie mogę sie doczekać.
Zuzu tobie tez by sie II krechy przydały.
Za staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej, ta pogoda wywoluje u mnie spiocha. Budzik dzwonil o 8ej a obudzilam sie o 10tej. Masakra.
Status: @brak, 25dc, ale plecy w dolnej czesci bola.Przypomnialo mi sie, dlaczego zachowuje sie na trzezwo jak pijana:bralam rano 2 globulki Utrogestu(progesteronu) Ot i cala tajemnica.

Brzydko mowiac gowno wyjdzie na pewno ze staranek. Nie licze na naturalne poczecie, bo cos to blokuje. Tylko nie wiem co i to mnie najbardziej wkurza. Tyle badan mozna wykonac, ale chyba juz stracilam orientacje. Od miesiecy nie czytam na ten temat, choc paczuszka od lekarza specjalisty do badania eM i mojego tkwi w stoliku nocnym i moze zostania w koncu przekazana do mojego gina celem pobrania naszej krwi, ktora potem gin wysle do specjalisty.

Zuza-zaintrygowal mnie wpis na watku adopcyjnym tej kobiety, gdy sie okazalo, ze miala niewyleczone bakterie chlamydii, jej eM mial gruntowne badanie odnosnie przeciwcial antyplemnikowych.Leczenie obydwojga i bach zaszla w ciaze. ale chyba jest tak, ze te antyciala istnieja, gdy wyniki spermiogramu sa slabe, nie mysle sie?

U mnie pogoda podeszczowa, jest cudnie. Luz blues jak mowi Zuza ale musze zrobic spoznione zeznanie podatkowe:wściekła/y:

A reszta gdzie? Gatto sie poci, dmuch ana bujna czuprynke Cristinki, kok.o doglada Ewy i chyba gra z nia w Call of Duty?He?

A Ani@k lezy i pachnie mam nadzieje?

Szyszka od kiedy idziesz na L4 bo mi umknelo?
Alex zaiwania w pracy

Aleksis właśnie mnie też to zainteresowało ,zwłaszcza ,że ja wiecznie mam jakąś bakterię i ciągle przyjmuje jakieś tabsy i globulki,dzisiaj idę do gina zobaczę co się dzieje z moim cyklem :baffled:ale znając życie nic :laugh2:

u Nas 34 stopnie

Aleksis od dmuchania mam klime, bo tak to bym sie jeszcze zmeczyla i zapocila :)
Aleksis i Zuza a wy nigdy nie badalyscie sie na chlamydie?

Zuzanko to raczej nie wstyd tylko dziwne. Choc z tego co pamietam Katiuszka tez pisala, ze wiecznie miala problemy. Ale dziwne jest to, ze ciagle cos ci sie przyplata i nie ma na to jakiegos skutecznego sposobu:(

no teraz to poproszę dla M coś bo na bank On przenosi mi bakterie ,nie wyleczę się sama jak z nim sypiam ja biorę leki a On?? przecież to się przenosi :wściekła/y::angry: pomału się szykuje ,dam znać jak wrócę ,ehhh jakbym chciała usłyszeć dobre wiadomości :zawstydzona/y::-:)-(

reklama
Do góry