reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej ,jeestem!!

z ciąży dooooopa jedna wielka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiedziałam ,że tak będzie ale kórwa mać była mała nadzieja !!!! ehhhh jestem sama na siebie zła,że pomyślałam nawet o takiej opcji ooooo wrrrr jestem zła !!!!!no nic !!!!

Aleksis miałam iść w sobotę ale jutro jadę do siostry na dolny śląsk :tak:więc poszłam dzisiaj ;-)
trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieję,że się Tobie uda !!!!

dostałam tabletki na zapalenie ,to od antybiotyku ,który brałam ostatnio :baffled: M dostał też tabletki abyśmy się wyleczyli :tak:

Zuza co sie dzieje? Przeciez to nie wrozka tylko lekarz i omylny jest.
edit juz kaman, przykro mi.
Glowa do gory!!!! Keep the faith!

Polecam film do smiechu Gayby http://zalukaj.tv/zalukaj-film/19281/gejbi_gayby_2012_.html

i ksiazke Fanny Glagg "Swieta z kardynalem"
Ta autorka jest boska!!!
Edit: nowy cykl, nowa szansa. Baby do boju, pamietasz nasze haslo przewodnie?

E tam w dupie z tym wszystkim. Mnie pobolewa w podbrzuszu, ciagle bym cos jadla. No co to moze byc?Jedno -@

Ostatnia edycja:
hej!!!
Wpadam na chwilkę, bo jem kolację i zaraz zmykam do spania. Ostatnie dni nam zostały i jak zwykle dużo spraw do załatwienia. W wolnych chwilach podczytuję i widzę, że zostałam wywołana do tablicy w sprawie babskich zapaleń. Masz rację zuzanko, koniecznie trzeba poprosić o tabletki i maści dla eMa!!!! tak jak pisałaś, co z tego, że Ty się wyleczysz, jak M. ma takie same bakterie i ponownie Ci je "podaruje":baffled: pewnie M. Ci powie, że jemu nie trzeba, bo go nic nie boli i chory nie jest:-p ale na 100% ma te bakterie!!! ja też często mam to cholerstwo, nawet teraz, podczas tych wakacji znowu mi się przyplatała infekcja. Kupiłam sobie tabletki doustne Iladian i naprawdę działąją:tak: mam zamiar kupić sobie więcej do Anglii. No i już pisałam, że dieta bezcukrowa by się przydała:-p
A tak poza tym to upał iście afrykański:szok: 39st:szok::szok::szok: o 21;30 było jeszcze 30st:szok: jeszcze jutro i w sobotę już chłodniej:tak:nooo a w Lądku jak zwykle pada i ledwo 21st:baffled:
Uciekam do zimnej kąpieli:tak:
pozdrawiam wszystkie serdecznie!!!

Katiuszka witaj :)
Aleksis ja tam trzymam kciukasy!!!

Dzis na przymiarce byłam, jak wspominałam i jeszcze sukni nie odebrałam, ale to dobrze, gdyż z krawcowa wymyśliłyśmy małą podmianę wiązania z tyłu...nie będzie sznureczków typowych do sukien, tylko wstążeczka i będzie to się ładniej prezentowało, wiec lepiej dla mnie :-)Ostatecznie omówiłam się na 19/08, a nóż widelec mój mały Mieszko zechce się powiększyć, wiec niech wisi u krawcowej, dla mojej spokojnej głowy!

Lece spac.... dobranoc.

Aleksis
co z tych immuno się dowiem? pytałam na 3415str.

ja na izbie przyjęć
zdenerwowana bo mam obawy że znów coś wymyśla i mnie nie przyjmą
książki, sudoku, gazeta i wy
3dni laby :-D

reklama
hej kobitki

ja dzisiaj w lepszym nastroju chodź wczorajjszy też nie był zły :-) Aleksis pamietam,pamiętam Nasze hasło przewodnie i tego się trzymamy :** szkoda ,że tak daleko mieszkasz byśmy sobie tę @ zblizającą zapiły :-D:-D:-D chodź do Mirsk (Jelenia Góra ) nie dalleko do granicy Niemieciej może mieszkasz gdzieś bliżej :tak::tak::tak: :-):-)
DAMY RADĘ co NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI :******

szyszka Ty też mi obiecałaś spotkanie zwłaszcza ,że ja dzisiaj wyjeżdżam :-) pogniewam się :angry::angry::angry::-p u suknia musi być śliczna :****

ja z kawką i jak co dzień leniucha mam!!!!

Ani@k
jak kochana żyjesz?? współczuje upałów :****
katiuszka mój M nie ucieka od leków na szczęście i zawsze jest zgodny ze mną ;-) nawet się pytał ostatnio,czemu nie dostał On żadnych tabsów ,myślałam,że żartuje :-):-):-) to jest kochany dzieciak jeśli chodzi o takie sprawy :tak:a na wyspie masz zajebistą pogodę ja chcę taką 21 stopni :tak:
Gatto ,aronka ,kok.o ,Muma ,alex_jak maluchy znoszą upały ?

czy ktoś wie co z Cateriną??

Do góry