reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczynki,
wpadłam tylko powiedzieć, że żyjemy, ale praca na dwa etaty, dzieci, dom - padam wieczorami, kiedy już znajdę czas na kompa - wolę iśc spać
no i jeszcze te upały

nie doczytam, może w weekend

pozdrawiamy z afrykańskich tropików

reklama
Ani@k mówiła,że na krzepliwość powinnam zrobić badania bo są bardzo ważne a ja nie miałam no i oczywiście moje częste bakterie i stany zapalne pęcherza też nie są fajne :wściekła/y:a cykl faktycznie mam jakiś przedłużony :baffled:co mnie wnerwia:angry::angry::angry:
na krzepliwość czyli na zespół antyfosfolipidowy??? czy to jeszcze coś innego??? a cykl.. hmmm.. zobacz na mój przedostatni Obserwacja cyklu - enpr.pl też mnie wkurzał :tak:

Alex__ 2 etaty??? :szok: bawisz się w 'kobietę pracującą'???? zażycz sobie chociaż jakieś mega wielkie lody po pracy..

Zuza mi chodziło o mój przedostatni bezowu.

cholerka..
albo niech się pokazują II krechy..
albo będziesz miała kilka dodatkowych dni na zrobienie badań..

a jak sprawa tsh się przedstawia??? powtarzałaś ostatnio badania???

Ostatnia edycja:
widzisz to ja źle zrozumiałam ;-) wiesz co mam powtarzać pod koniec sierpnia :tak:ale chyba dobrze ,mam taką nadzieję :happy:dobrze się czuję więc może to też dzięki dobremu hormonowi ;-):tak:

zresztą mam gina w sobotę to się okaże co tam znowu się dzieje :tak:

ja idę w końcu do szpitala na badania hormonów, w końcu się dostałam, skierowanie do 22.09 więc to była chyba już ostatnia szansa :-X
zobaczymy jak to będzie
i taki dziwny termin piątek-niedziela ale to chyba ze względu na dużą liczbę pacjentek

Anuszka kciuki za wizyte. Czyli beda to kompleksowe badania na kase chorych? A badania immunologiczne tez?

Zuzanka prosimy o relacje z wizyty. Zdradz jeszcze, co co tam madra pani dr. powiedziala:tak:Mam dzis 24dc, ale czuje ze @ sie zbliza nieublaganie. Apetyt mam jak diabli, a to jeden z objawow

Ani@k oj biedna Ty w tych temperaturach. Niebawem sie musi ochlodzic. U mnie dzis popadalo, wiec i cisnienie spadlo. Milo teraz jest

Kok.o wrocila?Nie daje znaku zycia, chyba pracuje jak i Alex non stop. Alex jak przezylas swoj pierwszy dzien po przerwie w pracy?Da sie wytrzymac?

Kurka, niech w koncu sie pojawia II kreski na tym watku:wściekła/y:

Muma, terefere, Kasica chyba dobrze Wam tam?Buziaki

Cezsc dziewczynki :-)
uuufff... chociaz wieczorem mozna odetchnąc.. :szok: Gatto ja Ci wspolczuje jak u Ciebie dzien i noc tak samo gorąca.. masakra!!:szok:
wróciłam własnie z biegania, mokra jak szczur, komary mnie napadły wściekle, ale czuje sie dobrze po wybieganiu:tak:
Aleksis kochana, juz prawie nie pracuje, znaczy jeszcze mam małe zleconko do dokonczenia i mam w nosie prace po nocach:-p wielkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nieprzyjscie @:tak: Nooo przydały by sie w koncu II tutaj:tak::-) A u rodzicow / tesciow fajnie było, Młoda wynoszona na rekach została, ciagle chcieli ją zabawiać wiec ja miałam troche czasu w ciągu dnia zeby po prostu poleżeć sobie brzuchem do góry na wyrku i pogapić sie w sufit;-):-) Naprawde, bezcenne! Już nie pamiętałam jak to jest;-):-)
Ani@k szczerze wspólczuje..masakra chyba z tym brzuchem w taki gorąc... kurcze, juz mam nadzieje, ze torba spakowana,co? :-)wlasciwie to juz mozesz ją połozyc przy drzwiach;-):tak:
zuzka witamyyyyy po urlopie!!:-) i chyba jedziesz jeszcze gdzies, nad morze chyba? ( cos mi sie tak o oczy obiło ;-)) Kurcze, moze cykl Ci sie wydłuzyl przez podróze, owu byla pozniej i na test za wczesnie? ... moze..moze..&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:
aaronka gratuluje zębów dwóch a Jagódka tak normalnie noc przesypia? czy tez na cyca budzi sie?
alex kobieto pracujaca! szacun! :tak: nooo musisz być mistrzynią organizacji czasu:tak: podobno im mniej człowiek ma czasu tym więcej jest w stanie zrobić, lepiej go zorganizować:-).
aaa katiuszka witamy, czekamy na relacje z pobytu w PL:-D

Ostatnia edycja:
tak kompleksowe w kierunku niepłodności i trądzika.
pół roku na to czekałam bo wiecznie miejsca nie było, zaraz by mi się ważność skierowania skończyła.
nie wiem czy immunolog. też bo tam to niczego się nie dowiesz. porażka totalna.ale właśnie na kasę chorych w szpitalu,będę tam 3dni teraz i 3dni w II fazie cyklu więc trzeba wykorzystać.
myślisz że zrobią mi takie badania? że mogę poprosić o takie ewentualnie ?
czego się dowiem jak takie mi zrobia?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babki! Ja tylko na chwile z telefonu, zeby sie przywitac. Kompa nawet nie zalaczam, bo jeszcze bardziej goraco jest od tego ustrojstwa. Zapowiada nam sie nastepny wycienczajacy upalem dzien, noc jakos przezylismy, ale i tak kapie sie we wlasnym pocie niemalze ( kiedy nie mam klimy wlaczonej). Gattinka mnie rozpieszcza ostatnio i po wieczornym zarelku spi az do 6 rano. Mam nadzieje, ze jej juz tak zostanie:)
Pozdrawiam was serdecznie i nieustanne &&&&& za staraczki!!! Ktora pierwsza pochwali sie II dostanie premie niespodzianke!!:)

Do góry