Cezsc dziewczynki :-)
uuufff... chociaz wieczorem mozna odetchnąc..
G
atto ja Ci wspolczuje jak u Ciebie dzien i noc tak samo gorąca.. masakra!!
wróciłam własnie z biegania, mokra jak szczur, komary mnie napadły wściekle, ale czuje sie dobrze po wybieganiu
Aleksis kochana, juz prawie nie pracuje, znaczy jeszcze mam małe zleconko do dokonczenia i mam w nosie prace po nocach
wielkie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nieprzyjscie @
Nooo przydały by sie w koncu II tutaj
:-) A u rodzicow / tesciow fajnie było, Młoda wynoszona na rekach została, ciagle chcieli ją zabawiać wiec ja miałam troche czasu w ciągu dnia zeby po prostu poleżeć sobie brzuchem do góry na wyrku i pogapić sie w sufit;-):-) Naprawde, bezcenne! Już nie pamiętałam jak to jest;-):-)
Ani@k szczerze wspólczuje..masakra chyba z tym brzuchem w taki gorąc... kurcze, juz mam nadzieje, ze torba spakowana,co? :-)wlasciwie to juz mozesz ją połozyc przy drzwiach;-)
zuzka witamyyyyy po urlopie!!:-) i chyba jedziesz jeszcze gdzies, nad morze chyba? ( cos mi sie tak o oczy obiło ;-)) Kurcze, moze cykl Ci sie wydłuzyl przez podróze, owu byla pozniej i na test za wczesnie? ... moze..moze..
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aaronka gratuluje zębów dwóch a Jagódka tak normalnie noc przesypia? czy tez na cyca budzi sie?
alex kobieto pracujaca! szacun!
nooo musisz być mistrzynią organizacji czasu
podobno im mniej człowiek ma czasu tym więcej jest w stanie zrobić, lepiej go zorganizować:-).
aaa k
atiuszka witamy, czekamy na relacje z pobytu w PL