reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k zrób fotkę przewijaka i rożka. Pokaż. Też chcę się spłakać... A brzuch wisi jak dzieciowi między nogami też wisi...hihihihihihihi:-D

Bambusowe też polecałam pieluchy ostatnio, bo dostałam i normalnie byłam tak zaskoczona delikatnościa, że musiałam Wam polecić.

Gatto, ja daję i słoiki i gotuję sama. Jabłko czasem upiekę, czasem dam owoce ze słoika, ale zawsze sprawdzam ile czego tam jest.

Tak to chyba te pieluszki bo za bardzo nie widać, ja mam białą. Jest ekstra miękka. Nawet muślin się umywa.

Gatto koko A Tymek był i nie spał. Znajduję mu zajęcie a sama sprzątam. Kładę go na macie w pokoju gdzie sprzątam i gadam do niego.:tak:

Ani@k nie strasz, jeszcze nie ten czas!
Ja wróciłam od Proktologa, jest lepiej i oby tak dalej, rozmawiałam czy wystawi w razie czego zaświadczenie do cesarki, powiedział ze nie ma problemu, tylko ze ginekolog musi go o tym poinformować na piśmie, wiec już mogę spać spokojnie, jakby co mam alternatywę:tak::tak::tak:. Po udanej wizycie udałam się na szoping, kupiłam sobie białą marynarkę, białą sukienkę i bransoletkę, uwielbiam przeceny :-D
Odliczam godziny do wizyty u gina jutro.
Jutro tez day off, ale od rana z sis po zakupu na sobotni Panieński:-)
Taki prezent jej zrobiłyśmy dodatkowo (bo jeszcze jest tort + karta do ikei) bo na Panieńskim wyskakujemy z prezentem dla niej:
201307255677.jpg201307255675.jpg201307255667.jpg201307255670.jpg201307255671.jpg201307255672.jpg201307255674.jpg

aaa i buti na ewentualne przebranie na ranem wesela, tez miętowe
01082013771.jpg

Załączniki

• 201307255677.jpg
    201307255677.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 25
  • 201307255675.jpg
    201307255675.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 26
  • 201307255667.jpg
    201307255667.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 22
  • 201307255670.jpg
    201307255670.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 22
  • 201307255671.jpg
    201307255671.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 22
  • 201307255672.jpg
    201307255672.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 22
  • 201307255674.jpg
    201307255674.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 21
  • 01082013771.jpg
    01082013771.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
hej!!!!!!!!!!
Dzis byłam na przymiareczce:tak:,ni kiecusia będzie urocza:p):p)serio!!!!rewelacyjny kolorek...taki ni to morski-ni szmaragdowy-ni mietowy...ale po prostu śliczny:tak:w drugim tygodniu urlopu tez mam przyjechac na przymiarkę:)
A teraz własnie juz troszkę zaczynam nas pakować..ło matko ile tego będzie wszystkiego,że hej!!hi hi!!!.Jutro ciąg dalszy:p)
Muma,ja tak jak i ty...już pakowanko zaczęte.......jutro jadę na pazurki i hennę(MUSI BYĆ!!!!!!!!!!!!;-)). apotem ostatnie pakowanie i rano w sobotę wyjazd:):)

Gatto, ale o muślinach też pisałam. Te muślinowe to do buziaka typowo są cudne, a te bambusy do przykrycia, albo do wytarcia po kąpieli delikatnego ciałka.

Szyszka super prezenty, takie różowe, ale Pan Pepa wymiata!:-D

kasica
nie masz fotki?

Dziś już mnie cyce prawie nie bolą, więc super!. Nie myślałam, że to tak szybko mija. Bardzo się cieszę.

Wypłaty już porobiłam, syn wykąpany i śpi. Za to z eMem się poobrażaliśmy. Mam ciśnienie przez to. Właściwie o nic. On może mnie wkręcać i żartować do mnie, a jak ja podobnym humorem do niego wyjdę, to się obraża i nie odzywa. Kurde jak 5cioletnie dziecko. O nic. A dokładnie, Zapytał mnie gdzie jego poduszka, a ja że nie ma, u sąsiada ostatnio widziałam...hihihihi No bzdura. Teraz poszedł posprzątać auto na wyjazd, a jak wróci to ja nie będę się do niego odzywać. Niech ma też za swoje. Choć foch to nie moja natura, ale co!

tere fere,nawet nie pomyślałam,żeby zrobić:sorry2::sorry2::sorry2:...........jak będę następnym razem to zrobię i prześlę:p)...kurcze,zastanawiam się nad butami......bo wiece,ta sukienka w pasie będzie miałą taka wstążkę.koloru blado różowego....i zastanawiam się nad dodatkami i butami...i nie wiem w jakim kolorze co i jak??!!:szok:...ale jak będę na kolejnej przymiarce to zrobie fotke i mi doradzicie,ok??!!
Ostatnio zrobiliśmy mojej siostrzenicy mega zakupy do szkoły......teraz idzie do pięciolatków...zeszyty,bloki,farby,kredki,notesy,zeszyty,termosy,bidon,portfel,pasek do spodni,przybornik na nożyczki,kredki itd,ołówli,wszystko z serii MONSERI HIHGL!!!!!!!!!!!bosze!!!!!!!!!!!!!!!czego to teraz nie wymyślą dla dzieci!!szok!!!!teraz nie ma REKSIA tylko jakieś MONSTERY!!!!:szok:szok!!!!!!!!!!!zrobilismy jej mega paczkę i jej daliśmy..................widok jej wielkich oczu i jej miny------------BEZCENNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:taka radośc jej zrobilismy!!Wcześniej dałam sipstrze kase,żeby kupiła jej to co potrzebuje itd...to sama sobie mała wybrałam plecak...z MONSTER oczywiście!!!!:-)...ale była szcześliwa,że brak słów!!!!!!!

Doradzimy dodatki, tylko zapodaj fotkę i napisz jaką masz urodę.
A te klamoty dla dzieciaków są tak kolorowe, że oczopląsu można dostać i pogubić się z tym wszystkim.

tere fere.....moja uroda????????????hmmmmmmmmmm??!śliczna:p):p):p):p);-);-);-);-),no to był oczywiście żart!!!!!!!ŻART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!włosy mam bląd,do ramion,bez grzywki,oczy...mam bardzo,bardzo duże!serio!!!(ps.w pracy koleżanki to aż mi zazdroszczą hi hi),koloru zielono-szarego,mam 170 cm wzrostu,waga (jeszcze za duża:sorry2:)około 63 kg...uroda typowo słowiańska.Ale jak zrobie zdjęcie,to pwoiecie co by pasowało mi najlepiej i wogóle,bo lepiej poznać zdanie innych niz z "marszu"iśc i kupic co sie spodoba..a to nie koniecznie musi pasowac:dry:

reklama
Ani@k zrób fotkę przewijaka i rożka. Pokaż. Też chcę się spłakać... A brzuch wisi jak dzieciowi między nogami też wisi...hihihihihihihi:-D

Bambusowe też polecałam pieluchy ostatnio, bo dostałam i normalnie byłam tak zaskoczona delikatnościa, że musiałam Wam polecić.
qrcze a mi te muślinowe tylko w pamięci zostały..
przewijak mam taki: Zobacz załącznik 575486 z kolei rożek mam z takim motywem: rożek.jpg (poszłam na łatwiznę i ze strony internetowej ściągnęłam :zawstydzona/y:) te misie mnie rozkleiły :sorry2:

Tere fere no wlasnie tak myslalam ze o bambusowych pisalas. Juz myslalam, ze mam jakies przerwy w mozgu.
heh Gatto.. tym razem ja mam przewry ;-)
Kasica koniecznie fotka w całej okazałości :tak: słowiańska uroda mówisz???? wyślij mi fotkę na pryw. :sorry2:będę pierwsza która Cię zobaczy :tak:
Szyszka buciki śliczne :tak: a Pan Pepa wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):tak:

Załączniki

• rożek.jpg
    rożek.jpg
    83 KB · Wyświetleń: 23
Do góry