reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o, Gatto a może 'dziewczyńskie' brzuchy nie opadają?????

Kok.o noo.. nad przewijakiem i nad rożkiem.. wczoraj ryczałam, w ogóle jakaś płaczliwa ostatnio jestem :baffled::zawstydzona/y:

reklama
a jaka jest różnica między dziewczynskim a chłopczynskim brzuchem??;-) kurcze... to co dzieć ma między nogami chyba nie wpływa na opad/nieopad...:-p
no jak Ty teraz taka płaczliwa jesteś to te kilka dni po porodzie, jak hormony beda wariować, to eM bedzie miał ciężką przeprawe z Tobą;-):-D

Gatto dla Kok.o właśnie nie opadł.. za to Mumie i Tere 'wisiał'

a to tego Futrzaka się gryzie czy tego kwiatka???? fajne :tak:

Kok.o łeee to lepiej przestanę się rozczulać.. bo Maluch będzie płakał, ja będę płakać i dojdzie jeszcze do tego że i eM będzie płakał :sorry2:

Ostatnia edycja:
yyy Gatto gdzie mi opadł??:-D teraz i owszem, opadł, na kolana:-D

z linka "dźwięk piszczka wzbudza zainteresowanie dziecka i uczy związków przyczynowo-skutkowych" -
przyczyna: jak po raz 768 zapiszcze
skutek: to rodzic wk..rwa dostaje ;-):-)

Ani@k gryzie sie wszystko, futrzaka, gryzaka, a najchętniej memła sie metke:tak:

Ostatnia edycja:
ups to nie doczytalam, ze ci Kok.o nie opadl :zawstydzona/y: bije sie w piers i prosze o wybaczenie:-)

a futrzak tak jak Kok.o napisala, ale dziec ma radoche :tak::tak:

Gatto no! ja myśle!;-):-D gdzież ja z takim opadłym bym sie ludziom pokazała?;-):-)

eeech mam teraz taaaaką chwile luuuuuzu!!:-) eM poszedł z Młodą na spacer a ja na parze robie dzieciowi marchewke i fasolke szparagową i w necie siedze... kawke sobie jeszcze zrobie, moze zdąze wypić zanim wrócą:-)

Ostatnia edycja:
A ja zrobilam mojemu dzieciowi taki pyszny rosolek bez soli, zmiksowalam marchewke i miesko, zjadla 2 lyzeczki po czym zwymiotowala to:-:)-( chyba za wczesnie na miecho:-( Natomiast desperacyjnie zrobilam jej na tym rosole kaszke zwykla zbozowa i zjadla ze smakiem (mam tylko nadzieje, ze na ten gluten jest juz ekspozycyjna:happy:)

Aaaaa Tere fere te pieluszki bambusowe to to jest?? http://pieluszkarnia.pl/product-pol-695-Pieluszki-tetrowe-bambusowe-3-pak.html ty polecalas jakies, a ja mam 3 kolezanki w ciazy i rodza wszystkie w lutym, no umowily sie czy co!!

reklama
a ja mojemu Dzieciowi zapodałam porcyjkę obiadku, popiłam resztką pepsi po czym Synuś się ładnie wypiął :-)

Do góry