reklama
kok.o
Fanka BB :)
elooo
heh u mnie tez dzisiaj pranie i sprzatanie;-)
Muma no to mamie pewnie szczena opadła pewnie juz da sobie spokój z tekstami o finansowym wykorzystywaniu przez Ciebie dziadków itp. A tak swoja droga ciekawe co ją skłoniło do wizyt, bo i o zdjecia Ola prosiła i rodzicow odwiedziła... moze choroba kuzyna? No ale dobrze ze pierwszy krok jest, moze z czasem sytuacja troszke wynormalnieje?
Ani@k pewnie masz skurcze przepowiadające. Juz niedługo! juz niedługo!;-):-) A 'pociesze' Cie;-) mnie brzuch nie opadł a i zaden czop mi nie wyleciał:-) Wiec nie głaskaj za dużo brzuchola (to sprzyja skurczom macicy) i dotrwajcie do 38 tyg chociaż;-):-) A i sflaczałe cyce nie oznaczają NIC. Produkcja pokarmu pelna para ruszy zaraz po porodzie
O aktualizacje zdjecia poprosimy!! póki jest co fotografowac;-)(znaczy pozniej tez bedzie co fotografowac, ale juz to nie to samo);-)
heh u mnie tez dzisiaj pranie i sprzatanie;-)
Muma no to mamie pewnie szczena opadła pewnie juz da sobie spokój z tekstami o finansowym wykorzystywaniu przez Ciebie dziadków itp. A tak swoja droga ciekawe co ją skłoniło do wizyt, bo i o zdjecia Ola prosiła i rodzicow odwiedziła... moze choroba kuzyna? No ale dobrze ze pierwszy krok jest, moze z czasem sytuacja troszke wynormalnieje?
Ani@k pewnie masz skurcze przepowiadające. Juz niedługo! juz niedługo!;-):-) A 'pociesze' Cie;-) mnie brzuch nie opadł a i zaden czop mi nie wyleciał:-) Wiec nie głaskaj za dużo brzuchola (to sprzyja skurczom macicy) i dotrwajcie do 38 tyg chociaż;-):-) A i sflaczałe cyce nie oznaczają NIC. Produkcja pokarmu pelna para ruszy zaraz po porodzie
O aktualizacje zdjecia poprosimy!! póki jest co fotografowac;-)(znaczy pozniej tez bedzie co fotografowac, ale juz to nie to samo);-)
Ostatnia edycja:
Muma no ciekawa jestem jak nam pójdzie omijanie korków. Oby nie gorzej niż główną trasą. My będziemy przez CB pytać jak tam sytuacja, jak spoko to jedziemy bez wygłupów, ale wątpię raczej.
Ani@k no jeszcze te 2-3 tygodnie mogłabyś zaciskać nogi, zawsze trochę bardziej pulchniutki łobuz się urodzi. Choć mój w 38a i tak glizda chuda była, same kości:-)
Ja jeszcze okna pomyłam. Tzn zostały mi tylko w sypialni kuchnie i 2 pokoje umyłam, posprzątałam kibel i łaznię, kuchnia w połowie jeszcze syf, ale już wszystko wyprane. Teraz wieczorem powinnam poprasować, ale wypłaty muszę zrobić,a trochę się z tym bawię długo. Może będę miała siłę na prasowanie, zobaczę.
Ani@k no jeszcze te 2-3 tygodnie mogłabyś zaciskać nogi, zawsze trochę bardziej pulchniutki łobuz się urodzi. Choć mój w 38a i tak glizda chuda była, same kości:-)
Ja jeszcze okna pomyłam. Tzn zostały mi tylko w sypialni kuchnie i 2 pokoje umyłam, posprzątałam kibel i łaznię, kuchnia w połowie jeszcze syf, ale już wszystko wyprane. Teraz wieczorem powinnam poprasować, ale wypłaty muszę zrobić,a trochę się z tym bawię długo. Może będę miała siłę na prasowanie, zobaczę.
Muma
Ani@K -brzuch mi wisiał od 35 tc jakoś, potem nie zauważyłam spektakularnego opadnięcia , tak jak laski piszą do 38 tc musisz wytrzymać
Uciekam kobitki, jeszcze dużo rzeczy do zrobienia mam a Oli jak na złość marudzi, że już Jula sobie nie daje rady
Uciekam kobitki, jeszcze dużo rzeczy do zrobienia mam a Oli jak na złość marudzi, że już Jula sobie nie daje rady
Ani@k
yyyyyyyyy ranyjulek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to teraz oczyma wyobraźni widzę nogi (Dziecia)wypychające się przez otwórAni@k pewnie masz skurcze przepowiadające. Juz niedługo! juz niedługo!;-):-) A 'pociesze' Cie;-) mnie brzuch nie opadł a i zaden czop mi nie wyleciał:-) Wiec nie głaskaj za dużo brzuchola (to sprzyja skurczom macicy) i dotrwajcie do 38 tyg chociaż;-):-) A i sflaczałe cyce nie oznaczają NIC. Produkcja pokarmu pelna para ruszy zaraz po porodzie
a zdjęcie.. postaram się
odebrałam rożek i przewijak na łóżeczko.. się spłakałam.. taki fajny.. ale prania nie dam rady dziś zrobić.. jutro..
Ani@k mnie nic nie opadlo, albo nie przypominam sobie yy nie raczej nie opadl bebol.
Muma i niechby mame zatkalo! moze bedzie mniej dokuczliwa
Tere fere kurde tos ty dzis sie narobila!! a Timek z Toba jest?? bo kurcze, ja moge wlasciwie jak Gattinka spi cosik zrobic, bo ona sie domaga zabawy z nia. A teraz jej juz gotuje zupki i dzis pierwszy raz z mieskiem zaraz zjeciekawam jak to bedzie. Bede jej gotowac sama, bo te sloiki raczej mnie nie przekonuja
Muma i niechby mame zatkalo! moze bedzie mniej dokuczliwa
Tere fere kurde tos ty dzis sie narobila!! a Timek z Toba jest?? bo kurcze, ja moge wlasciwie jak Gattinka spi cosik zrobic, bo ona sie domaga zabawy z nia. A teraz jej juz gotuje zupki i dzis pierwszy raz z mieskiem zaraz zjeciekawam jak to bedzie. Bede jej gotowac sama, bo te sloiki raczej mnie nie przekonuja
kok.o
ale ze co fajne? pobeczałaś sie nad przewijakiem??odebrałam rożek i przewijak na łóżeczko.. się spłakałam.. taki fajny..
heh, ja ostatnio w sklepie bedąc oglądałam pajace rozmiar..56 taaaakie maluśkie mi sie wydawały! sie dziwiłam ze Młoda mieściła sie w takie male ciuchy;-)
właśnie tere fere tez miałam pytać, Ty tak z Timem u boku zapitalasz?? aaaaale zaraz..pewnie Twój suseł śpi;-):-)
Gatto ja jak Młoda nie spi tez niewiele zdziałam, nudzi sie natychmiast i mam ją zabawiać;-) Dzisiaj z eMem na zmiane ogarnialismy chate i zabawialiśmy Księżniczke;-)
A słoikowe papki tez mnie jakos nie przekonały. Deserki (owoce) jedynie są na TAK, bo Młoda wcina to az uszy sie trzesą. I faktycznie dobre to, sama jej podjadam;-):-) Warzywa nie bardzo podchodzą,ale nie dziwie sie... jak powąchałam brokuła ze słoiczka to mnie odrzuciło, jak spróbowałam to stwierdziłam,ze nie bede jej tym katowała;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Kok.o mialam to samo z tymi maciupcinimi rozmiarami ostatnio w sklepie! potem przylecialam do domu i obejrzalam pierwsze zdjecia Cri, ze we wszystkich 56 mi sie topila. Wygladala jak dziecko z sierocinca w za duzych szmatkach