reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
No to fakt, musi pasować do mieszkania, a nie do wesela. :tak:
A swoją drogą to nieźle sfiziowałaś na punkcie psinki.:rofl2: Zaraz Ci się odwróci na bobucha.:tak:;-) Musisz duuuuuży dom zbudować, żeby powiesić duuuużo zdjęć obu delikwentów.....hihihihi:-D
Ja bym mogła mieć chyba fototapety z Tymkiem.:-D

tere fere, daje nam to radość i mops to kolejne spełnione marzenie, jak wchodzę do domu zmasakrowana po dniu pracy, ta mała psinka włazi Ci na plecy to sama wariujesz:-D jest słodki sam w sobie, wiem ze z bobuchem bedzie tak samo:-)

Nooooo ja już wariuję z bobuchem, ale czekam na moment kiedy sam już będzie pełzał i skrabał się na mnie, to wtedy będą wygłupy!!!!!
A u Ciebie to jeszcze fajniej, bo Pan...nie pamiętam kurczę jak się wabi, sorki (przypomnij) no bo jeszczecze psinka będzie was wesoło podgryzać. Super! Nie wiem kiedy kupię w końcu tego Russelka. Właśnie dostałam z hodowli maila, że suczka się nie oszczeniła. Nie wiem czemu. Czy urojona, czy co...

Szyszunia - do domku to jak najbardziej , ja myślałam , że to zaproszenia (wręcz byłam pewna) :-D

tere fere -
oj nie wiesz co mówisz z tym pełzaniem i skrabaniem się ;-)

Muma zaproszenia juz dawno rozdane :)
to próbki-białe
2k2f1e7c2084.jpg

Załączniki

• 2k2f1e7c2084.jpg
    2k2f1e7c2084.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 22
elooo:-)
Ani@k wszystkiego najlepszego kochana, szybkiego i sprawnego rozwiązania i samych radości i szczescia rodzinnego :** Oby dzieć śpiochem grzecznym był! ;-):-):-)

uuff ale upał:-( ale dla Was to ok, na urlopy w sam raz:-)

reklama
helol
pije cole zero i nabijam rachunek za energie wlaczona klima....bez tego szlo by oszalec.
Mloda moja dzis jakas taka, niby grzeczna, ale musi byc w centrum uwagi, spi po 15 min i tyle...ledwie wlazlam do neta, to juz ja slysze...juz nie wiem co mam wymyslic, bo samej lezec w bujaczku lub na macie jej sie nie chce.

Weszlam na chwile na lutowki, kurcze one dzieciom daja warzywka, ja kurde jeszcze nie...chyba musze zaczac, tylko pediatra w sumie nic nie gadala o tym...o ludzie jaka ja zielona jestem:-(

Tere fere ty dajesz Timowi kaszki owocowe? takie gotowe typu bobovita?? cholerka Cristi to kleiku ryzowego tak cosik zje, ale nie zeby sie najadla, kukurydzianke jeszcze gorzej:-( ja nie wiem, chyba mi sie taki egzemplarz trafil....ale jak jej dam melona to sie rzuca jak pies na kosc:confused2:

Dziewczyny jakie sa dobre kaszki w pl, napiszcie to moze kogos poprosze i mi wysle. One sa z glutenem?:eek: help:eek:

Do góry