reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Babole,

faktycznie się Panie opuściły - wakacje? upały?

coś mi Martyśka pokasływać zaczęła, w nosie mokro i nie wiem czy to od zębów czy coś się buduje:/ chyba do dr polecę

Tere - apowiedx dziewczynom "tej pani już nie obsługujemy", czy Ci się przytyło czy nie - Twoja sprawa, ale nieładnie wygłaszać takie opinie przez obcą babę

Kok.o - ja już cichych nie stosuję, wygarnę co mam wygarnąć i gadam normalnie, szkoda życia na ciche dni

Muma - a Wy kiedy startujecie? Zazdroszczę Ci tego morza

Aaronka - chrzciliśmy 20.07, w sobotę. i od tego czasu nawet zdjęć nie miałam jak przejrzeć, ale jest u mnie sis z UK, więc wykorzystuję każdą z nią chwilę

miłego dnia Dziewczynki, za staraczki nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hejka,

No przede wszystkim...

ANI@K - NAJLEPSZE ŻYCZENIA IMIENINOWE !!!! PIĘKNEGO ZDROWIUTKIEGO I GRZECZNEGO (
;-)) SYNECZKA PO LAJTOWYM PORODZIE, SAMEJ RADOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ, I DUUUUŻO BUZIAKÓW !!!:-):-):-)

Jest upał jest, tere feree ja dokładnie to samo czuję co Ty z tym wyjazdem :baffled: Też już o niczym innym nie myślę a jak się skończy na siedzeniu w pokoju i graniu w Scrabble to będzie mi bardzo przykro.. No bo ile można spacerować z zafoliowanym wózkiem i w kurtach przeciwdeszczowych brrrrr.
Mogłaby się teraz juz pogoda sp.. a potem naprawić, nie ?:-D

alex my pewnie w nocy z piątku na sobotę przyszłą pojedziemy, no chyba, żeby lało to w sobotę rano;-) Mieszkamy z tere fere bardzo blisko siebie i na urlop też blisko żeby się za bardzo od siebie nie oddalić:-)

Mój diabołek Olek trochę się poprawił ale troszkę, ma po prostu charakterek i heja. Jak Julci zabierałam coś np pilota to nic nie mówiła albo miała smutną minkę a ten włącza tzw 'bulwers' i ryczy jakby go zarzynali albo drze się albo jeszcze chce ugryźć :-D:-D A eM mądry się cieszy, że sobie Synek nie da w kaszę dmuchać i że taki ma być facet i już !:-p

Miłego dnia Dziewczynki !!!

Muma ja w sobotę pracuję i jedziemy z soboty na niedzielę koło 3.00,żeby dzieciaki jeszcze spały. Zawsze szybciej droga minie na śpiocha. A korki koło Redy mnie przerażają, więc zlokalizowałam objazd. I we Władku też ominę to okropne rondo. A Ty objazdami, czy trasą mykasz?
A propos na TVN 24 pokazują właśnie Władka. Ludzi na plaży jak mrówków...:-) i skwar.

tere fere my jeszcze nad trasą nie pracowaliśmy :happy: We Władku jest masakra, pocieszam się, że Karwia mniejsza a plaża w niej szersza ;-) Jeszcze tyle spraw mamy do załatwienia przed wyjazdem , jak zwykle:baffled:

A dziś imieniny mojej mamy i teściówki, jutro do teściów na grilla pomykamy, mamie wysłałam smsa i cisza jak zwykle..

dziewczynki ładne?
Clipboard01.jpg

Załączniki

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 22
Szyszunia ładne :tak: , ale...

brakuje czegoś miętowego ;-) Piesek bardzo samotny jakiś ;-) i ogólnie zbyt jesiennie ;-)
Ja to jestem maruda, ech...;)

reklama
czyli to będzie wisiało w mieszkaniu?
Ja miałam takie cos, chodziło po gościach weselnych, a teraz gnije w szafie..hihihih

Ostatnia edycja:
Do góry