reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

elooo:-)
dzieki dziewczyny za zyczenia:-)
chociaż urodziny, jako dzień, były do doopy:-(
no nic, beda nastepne ... chyba;-)
witam sie z drugą kawką, Młoda spi po jedzeniu i spacerku. u nas fajnie sie zrobiło, bo zachmurzyło sie i nie jest juz tak gorąco.
pozdrowionka:-)

reklama
I ja się witam:-)
U nas gorąco, chwilę tylko wytrzymaliśmy na tarasie, może wieczorkiem się uda jeszcze przewietrzyć:tak:
Ja już drugą kawę piję, chyba ciśnienie już spada, Oli o dziwo śpi:tak:

Miłego dnia !!!

helol babolki!

Kok.o wszystkiego najlepszego!
Co to znaczy polciche dni? polgebkiem do siebie gadacie, czy tylko na "wybrane" tematy?
Kok.o ty dajesz lyb bedziesz dawac Ewci mieso? tak z ciekawosci pytam;-)

Ja chyba tez se kawke strzele! :tak:

helol babolki!

Kok.o wszystkiego najlepszego!
Co to znaczy polciche dni? polgebkiem do siebie gadacie, czy tylko na "wybrane" tematy?
dzieki:-)
:-D:-D hehe pólgebkiem nie. przekazuje tylko eMowi niezbedne komunikaty dot. "obsługi" Młodej, zakupów itp. Poza tym nie gadam z nim:wściekła/y:
Kok.o ty dajesz lyb bedziesz dawac Ewci mieso? tak z ciekawosci pytam;-)
na razie nie, za mała jest. a potem nie wiem, jesli juz bede dawac to naprawde minimum, i raczej ryby w wiekszosci... zobacze jeszcze... problem bedzie ze żłobkiem i przdszkolem, bo tam przeciez nie bedą osobno jej jedzenia przygotowywac/zamawiać (w panstwowym przynajmniej, w prywatnych pewnie mozna sie dogadac).

kok.o ech te eMy... zawsze z nimi coś.. życzę aby szybko się unormowało ..
A co diety w żłobku to np jak Julka była mała a to było przecież dawno temu to był jeden chłopiec muzułmanin na innej diecie i miał ją przestrzeganą. To zależy od 'firmy' i dobrej woli paniuś;-)

Kok.o aaaa rozumiec. Yyyyy powinni dostosowac diete do zyczen/wymogow rodzicow. Tu absolutnie nie ma z tym problemow, w PL pracowalam 8 lat w przedszkolu i ani raz nie trafil mi sie wegetarianin/alergik/muzulmanin. Az dziwne nie?

koko, a Ty jesteś wegetarianką? :-p Miałam kumpelę, która też jest wegetarianką i jej mąż również, ale córce dawali mięsko, stwierdzili że córka sama zdecyduje, ale podziwiałam, że gotowała dla siebie i dla dziecka osobno.

Ja już wróciłam z pracki. Młody opierdzielił gigantyczną porcję kaszki z owocami leśnymi. Tak mu smakowało, że nie nadążałam nabierać na łyżeczkę...hihihihihi

Właśnie zajadam2 śliwki i borówki. Dziś mi klientka powiedziała, że przytyłam. Cholera. Na wadze nie widziałam specjalnie zmian. Pół kilo tylko, ale żeby zaraz tak było widać????:confused::baffled: Kumpela mówi, że może opuchłam, czy coś i dlatego widać.
Kurna muszę się odchudzić, bo mi aż łyso się zrobiło. Powiedziała, że po porodzie lepiej wyglądałam.:shocked2::sorry2::-( Faken:-(

Ejjjj nooooooooooo.....

Co tu tak cicho bobole....Nie ma z kim pogadać....:-(

Timek dostał dziś kolejny prezent od klientki. Bardzo miłą rzecz. Pieluszkę z włókna bambusowego. No jest tak milusia, że sama bym z nią spała.Cudo po prostu. Jakbym wiedziała, że są takie delikatne, to bym zamiast tetry kupiła, której w ogóle nie używam z resztą, bo do buziaka mam te muślinowe.
Jak któraś się zastanawia, to cholernie polecam.:tak:

reklama
Dzień Dobry
Ja dopiero wstałam, a młody jeszcze śpi. :-)
Idę po kawkę, czy ktoś chętny? Zrobię mrożoną...

Ale upał od rana, dziś to będzie dopiero patelnia.

Muma patrzyłam na pogodę długoterminową (w która raczej nie wierzę) i w naszym czasie i naszym rejonie wyjazdowym ma być non stop ciepło, a raczej gorąco. :szok::tak::tak: Chciałabym, żeby się nie pomylili tym razem z tą pogodą.:-p
Ja już mam spis rzeczy do zabrania zrobiony, bo tylko tydzień właściwie został, a ja w przyszłym tygodniu dużo pracuję. Jestem podjarana tym wyjazdem, a zarazem boję się, że nie będzie pogody.

Do góry