reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
:-D:-D:-D no to się cieszę, ż dostarczyłam Wam porcji porannego uśmiechu:-D
no i listonosz się zjawił....ale z przesyłką dla Julka:tak:cholera...coraz bardziej mam stresa:baffled: jak mi nie dojda te tabletki przed wyjazdem, to chyba będę leczyć wszystkie okoliczne gołębie na tego raka:-p kurka...droga ta akcja charytatywna by była...prawie 70funtów:szok::baffled:
Młody mi siedzi na kolanach, póbuję pisać jedna ręką...dość trudne zadanie.
aahaaa alex jak Twoja siostra ma jechać do Pl, to możepopatrz sobie na sklep peacock
Baby Girls Clothing, Sleepsuits & Pyjama Sets from Peacocks | Peacocks
fajne rzeczy mają i jak na UK to tanie, a jak się kupuje on-line to jeszcze taniej:tak:

Przychodzi facet do kumpla, a u niego na podwórku kort tenisowy na kilka tysięcy osób, na którym trwa jakiś mecz. Przygląda się zawodnikom, a to Janowicz z Kubotem!
Zachwycony pyta kumpla, jak to zrobił.
- Wiesz, mam złotą rybkę...
- Stary, pożycz!
- Proszę bardzo.
Wraca facet do domu, ale późno już się zrobiło, więc mówi do złotej rybki:
- Teraz idę spać, ale jak się rano obudzę, to ma tu być wielka kupa złota!
Budzi się, patrzy, a tu na środku pokoju leży wielka kupa błota.
Bierze facet złotą rybkę, idzie do kumpla i mówi:
- Ty, ona ma chyba jakieś kłopoty ze słuchem! Prosiłem o złoto, a dostałem błoto!
- A to myślałeś, że ja ją prosiłem o wielki tenis?!

:-D:-D:-D:-D:-D dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie baaaardzo długo cieszył makabryczny kawał.. aż się teraz zastanawiam dlaczego aż tak bardzo mnie śmieszył: przychodzi garbaty do lekarza a lekarz: dlaczego się pan tak czai??
albo trzech murzynków złapało złotą rybkę, no i rybka powiedziała że spełni ich 3 życzenia jak ją wypuszczą.. więc 1 murzynek mówi: chciałbym być biały, rybka cyk i murzynek stał się biały, drugi murzynek miał takie samo życzenie - rybka je spełniła.. trzeci murzynek mówi: chciałbym aby oni z powrotem byli czarni

no i kochane waga moja 64 równe kg ,nie myślałam,że aż tak pięknie spadnie do urlopu :szok:
Zuza a Ty jesteś pewna że do urlopu ten strój do opalania nie będzie na Ciebie za duży??? no i patrząc na wzrost.. masz niedowagę!!!
Szyszka ja właśnie niektóre rzeczy kupiłam w stacjonarnym sklepie cocodrillo.. fajne jakościowo są :tak:
Katiuszka i zwrócisz ten kubek??? ;-)
Aleksis dzięki za linka z książkami :**** poczytałam opisy książki 'mama smoczek' historia tam opisywana bardzo mi się z czymś skojarzyła.. :sorry2: chyba ją kupię..
Alex__ współczuję bażanciego śpiewu.. ale czekaj.. to jak to z nimi jest? one się lipcują??? z drugiej strony masz takiego swojego prywatnego 'koguta' ;-)
Muma ale macie dziś fajnie :tak: co tam dzieci.. niech słuchają.. przecież muszą wiedzieć że rodzice się koffają ;-):tak::biggrin2:
Kok.o Ty wiesz że jak zaczęłam się interesować wózkami takko to w mojej mieścinie tylko takie widzę??? :surprised: tylko mamy tu wybierają dla swoich pociech albo niebieskie albo różowe :dry: a u mnie na klatce stoi fioletowy.. :nerd:

Ostatnia edycja:
helol babki

Ani@k chyba ten ostatni murzyn chcial, zeby byli czarni z powrotem ;-)

Sorki, ze nie mam dla was czasu, ale mam jeszcze rodzicow do soboty i chce wykorzystac ile moge te ich obecnosc, glownie dla plotek :-D

Mam pytanko, wczoraj zrobilysmy malej kleik ryzowy ma mleku (troszke) i nie dodawalam nic do niego w sensie owocow i to bylo takie obrzydliwe, ze mnie bralo na wymioty jak sprobowalam, ale ona zjadla nawet troche nie plujac zbytnio. Mam jej dawac takie obrzydlistwo???

Gatto ja dawałam takie, bez owoców. Z tym, że mój to pił z butelki. Na 150ml dawałam 1,5 miarki od mm. Ale wiem, że dziewczyny robia tak jak Ty piszesz czyli na miseczkę i do teo jakieś owoce.

hahaha ani@k ale spaliłaś kawał!!!!!!!!!!!!!!!!;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a kubek tak, oddam, zaraz idę z młodym na spacer to wezmę ze sobą...a niech się facet cieszy...a mnie po co taki kubek?;-):baffled:

u nas machewkowa z ryżem przyjęta z wielkim entuzjazmem:szok::tak::-) cały słoiczek na jeden raz:tak:
Uciekamy teraz na spacerek i po Julkowe sandałki;-)
do później!!!!

dziewczyny

w dzisiejszym poscie napisalam o odzywianiu przy ivf/inseminacji i nie tylko. zebralam troche do kupy wiadomosci o tym co i jak jesc zeby zwiekszyc szanse na sukces w postaci bejbika. zapraszam do lektory jesli ktos jest zainteresowany
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Odzywianie przy IVF (i nie tylko)

komentujcie i dzielcie sie swoimi doswiadczeniami i informacjami. bede wdzieczna

ups... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::ninja2::oo2: chyba zakochana jestem ;-)

no jasne że czarni.. to znak aby już wam kawałów nie pisać ;-):-D:-)

reklama
Ani@k życzę CI żebyś duże dziecko miała, ale 68 to Tymek zaczyna właśnie nosić. Hihiihi ale w końcu i tak CI się przyda.:tak:

Alex hmmm... muszę najpierw załatwić jakąś procę....na te bażanty. Szykuj Martini.

Katiuszka, właśnie te rampersy kupiłam, te z Myszką też, bo kilka rodzajów. Śliczne nie? Mi się wydaje, że Julek to lekutko 74 nosi,albo 80 skoro mój 68.:tak:

A u nas też są w PL te ziemniaki ze szpinakiem co piszesz...Patrzyłam na nie wczoraj. Kupiłam ziemniaka z dynią to w weekend zapodam. Może też Tymkowi będzie smakowało jak Julkowi.

U mnie dziś ziemniak i marchewka, ładnie się zblendowało i dodałam mleka jak mi pisałaś, smakowite. Zjadł kilka łyżek, otwierał dzioba szeroko jak jaskółka,ale później już nie szło. Powolutku do przodu. :blink:

Kurna a z tym kubeczkiem to niezłe jaja! heheheheheh:-D:-D:-D:-D

Aleksis, no to winko, nastrój w weekend i homeopatia też może pomóc, nawet Cię troszkę wyluzuje.:-)

Muma hihihihihihihi No to masz już kolejnego zębola w domu.

Zuzanka gratulacje!

Gatto ja też wczoraj zrobiłam kleik i kaszkę, na spróbowanie i mój był dobry. Tzn taki mleczny po prostu, jak zupa mleczna, małosmakowy, ale nie odrzucał, a kaszka pyszna. W przyszłym tyg zaserwuję Tymkowi.:-)

No i tu pytanie do Katiuszki i Mumy i do mamć. Kaszkę jak zrobiłam z przepisu na opakowaniu to wyszła gęsta, a do picia robi się inną całkiem, czy tą ale inaczej daje? Nie ma nic takiego na opakowaniu?

eM wcześniej wraca dziś z pracy, powinien być za pół godzinki. Chyba pójdziemy na spacer, bo super pogoda, a koło 17ej będzie już może ciut chłodniej.

Ostatnia edycja:
Do góry