reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aaa wczoraj wieczorem mój M mówi; yyy w czwartek rocznica, może byśmy jutro po pracy skoczyli do jakiejś galerii, może do jubilera :-p Niespodzianki od niego to rzadkość ale zawsze pamięta i przy konkretnych okazjach to raczej konkretna pamięć:tak: I co ja mam se wybrać:confused:;-)

Miłego dnia !!!:-)
e tam bransoletki choć fajna ta z apart'u ale przecież "diamenty są najlepszym przyjacielem kobiety";-) :tak:

a u nas ostro było przedwczoraj.. w sensie że się eM wkurzył że się budzi przez to moje chrapanie.. nagrał mnie nawet.. :zawstydzona/y: wkurzyłam się, popłakałam i powiedziałam że się do hotelu przeniosę to się książe będzie mógł wyspać.. i wiecie co? nie wiem dlaczego wcześniej na to nie wpadliśmy.. pomagają skutecznie stopery do uszu :tak: :cool2:
lecę do rosmana po mydełko z niemiec Muma :*** (mam nadzieję ze w moim 'wypasionym' rosmanie są takie rzeczy;-)) bo natrętnie brudzę pomidorem białe bluzki które często teraz noszę :sorry:
a propo pochlapania się przy jedzeniu.. (zaczęła się chyba u mnie faza przypominania sobie dzikich kawałów) mąż z żoną jedzą obiad i żona pochlapała się zupą (dajmy na to pomidorówką) wstaje i mówi do męża: mężu popatrz, wyglądam jak świnia.. mąż na to: i jeszcze dodatkowo pochlapałaś się zupą :-D:-)

miłego dnia Dziewczynki :happy2:

reklama
Hehehehehe już się uczy pisać??? Szybko.
No właśnie boję się, że też nie zje. Najpierw dam samego ziemniaka, jak nie da rady doleje mleka.
Kurde jakoś dzisiaj mam nerwy. Nic mi się nie klei.
W pracy też. Kupiłam urządzenie za 700zł, które nie działa dobrze, chcę je zwrócić, a nie dostałam od nich paragonu i wydzwaniam po ludziach. Może coś się uda. Jak nie to chyba dziś już eksploduję. Do tego się odchudzam , więc jestem podenerwowana i nie wyspana. BBBBBBBBBbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ani@k hihihihih choć tyle się pośmieję.

tere fere kobitko, jak jesteś poddenerwowana to lepiej nie startuj z nowym jedzeniem dla Tymcia;-) w każdym "mądrym" poradniku piszą, że prze wprowadzaniu nowych pokarmów mama musi być wyluzowana, usmiechnięta itp. nawet jak dzieć pluje na kilometr:-D
Ani@k ale Ci się dzisiaj kawały trzymają:-D
Idę zupkę grzać i będziemy konsumować...o ile zechce, bo jakiś dalej marudny:cool:

No dobra. 3-4 łyżeczki ziemniaka zjedzone chętnie. Potem już pluł. Czy to norma? Czy od razu powinnam mu dać mleko skoro jadł o 10ej wcześniej? Czy poczekać po tym ziemniaku?

Urządzenie w pracy załatwione. Da się oddać.
Idę na spacer bo jeszcze kipię. Już nie wiem czemu. Chyba mam nadmiar adrenaliny, powinnam iść na siłkę to by było mi lepiej.

hej Kobitki..

alex przyszły do mnie bambosze i treginsy. Bambosze super, natomiast treginsy w rozmiarze 38 okazały się za duże. Oddam do sklepu stacjonarnego no chyba, że któraś z Was ma ochotę odkupić ....????

Muma, śliczna biżuteria.... Eh....takie prezenty naprawdę poprawiają humor nam kobietom. Gratulację dla Olusia, zuch chłopiec..

koko widziałaś news z wczoraj odnośnie tej 16-miesięcznej dziewczynki??? Ogień poprostu!!!

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,ti...-sama-plywac-film,wid,15781138,wiadomosc.html

Aleskis pewnie pakowanie na Sycylię uskutecznia:) napisz co u Ciebie słychać?

Co się dzieje z Cateriną??? Dziewczyny wiecie coś, czego ja nie wiem??

zuza zlituj się!!!:)czekamy na relację:)

Gatto, nie smutaj się, zapachu mamy się nie zapomina..

Ania coś Cię nie mogę pogrubić, wybacz! Jak się czujesz w te upały??

kasica
, ja jak kostatnio byłam na Pielgrzymie lub Słonecznikach (nie pamiętam) widziałam parkę, która weszła, rozścieliła malutką serwetkę a'la obrusik, wyjęła kieliszki, otworzyła winko i się nim raczyła...Cudowny widok:):)

My dziś byłyśmy u pediatry.
Jesteśmy w dalszym ciągu na 50 centylu, choć z wagą w tym miesiącu nie było szaleństwa..
Do tej pory się nie udzielałam w tych papkach i zupkach,a le od jutra zaczynamy jeść jak ludzie, więc się będę podpytywać.

Co do ząbkowania, na pytanie czego używać, moja zaufana pediatra powiedziała, że wszystkie specyfiki są dla zabicia sumienia mam, że coś niby pomogły swoim maluszkom..
Powiedziała, że jak zaczniemy ząbkować to mamy się do niej zgłosić to nam przypisze jakiś specjalny środek.

Ostatnia edycja:
hej!!:-)...no my za równiutki miesiąc będziemy w Karpaczu:tak::tak::tak:,tak jak wcześniej wspominałam jedziemy z koleżanka z pracy i jej mężem,jedziemy sobie jednym samochodem,zawsze to taniej jest:tak:
Moja waga na dzień dzisiejszy to 64 kg.schudłam ponad 4 kilogramy.......tzn.był taki czas,że waga pokazywała trochę ponad 70 kg.!!!!!!!!!:szok:masakra jakaś!!!brrr!
Maszerujemy z kijkami,bardzo fajna sprawa !!!kurcze,ale wczoraj tak mocno trzymałam (kija:p)),że odcisk mi się zrobił!!!!:szok:,szko ha ha!!!i dzis chyba wezmę rower i rowerem pojade sobie z 8 km.:tak:tez lubie jezdzic na rowerze!!!!acha........................wczoraj wyciągłam z szafy białe spodnie,rok temu dupsko wejść w nie nie chciało:szok:!!szok!!a,wczoraj je ubrałam,bez żadnego"ale"!!!dopiełam się i dzis juz w pracy w nich byłam:p):p)wieć te kijki chyba cosik działają:p)

Ostatnia edycja:
aaronka to zaraz zapodaj nazwę leku na ząbkowanie. A te żele nie są takie o kant doopy rozbić. mnie jak wyżynała się 8mka to miałam jakiś na lidokainie i znieczulał to dziąsło obolałe dziąsło. Serio. Same możecie wypróbować.:tak:
A ten film z dziewczynką w basenie boski!!!!! Chciałabym, żeby Timi tak pływał. Widziałam już podobne na you tubie.

kasica, a masz do tego dietkę jakąś, czy tylko się ruszasz więcej? Ja znów odwrotnie. Nie ruszam się, a dietuję trochę. Tęsknie za fitnessem, ale nie mogę się jakoś ruszyć teraz. Najgorzej wypaść z obiegu.:sorry:

U mnie już lepiej. Spacer pomógł. Musiałam chyba ochłonąć i właściwie to już nie wiem do czego piłam, o co mi chodziło. Jestem choleryczką i w momencie jestem zła, a za chwilę zapominam na wieki co było grane. A tak w ogóle to siedząc na ławce poznałam tubylczego bezdomnego. Zapytał, czy może się przysiąść,ciekawa byłam kiedy zapyta o kasę, czy mu dam. I wiecie co?? Nie zapytał w cale. Chciał tylko pogadać.:dry: Czysty, miły, TRZEŹWY człowiek. Popytał o synunia, opowiedział o swoim.:happy2: Przesympatyczny gościu. Stwierdziłam, że są ludzie, którzy mają duże problemy w życiu, a moje pierdzielenie dzisiejsze zeszło na ostatni plan. Jak to czasem musi coś człowieka na ziemię sprowadzić. :dry:

Mały właśnie usnął, a ja gotuję obiadek.

Ostatnia edycja:
reklama
alex Ty 24/24 siedzisz w necie i śledzisz co rzucili nowego???:szok:
tere fere noo teraz to juz po ptokach pewnie...dałaś mu to mleko zaraz? bo Muma pisała, żeby raczej odczekać tak z godzinkę, ale ja myślę, że po samym ziemniaku to mu nic nie będzie jak dostanie zaraz:confused: a to że zjadł parę łyżeczek i później pluł...norma Kochana:tak:takie są początki;-) powoli zwiększaj mu dawkę, aż te warzywka zastapią mu jeden posiłek z mleka. Ale wiadomo, że nie napakujesz go samym ziemniakiem, za 2-3 dni dołóż coś do niego, marchewkę może...albo dynię. I taki mix to już idzie jako obiad na początek:tak: jak się nie naje, to za jakiś czas dopełnij go mlekiem.
A z tymi żelami na dziąsła, to ja sama nim teraz smaruję, bo mi idzie kolejna ósemka:szok: no i działa...:tak:nie cały cza..wiadomo, ale coś tam znieczula. Kupiłam mu teraz jakiś inny deni...coś tam...zaraz sprawdzę czy to nie jest czase ten sam co Muma i alex polecały.
Muszę na chwilę kończyć, od 35 min wiszę na telefonie, zeby się połączyć z podatkami, ale tam chyba nikt nie pracuje!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry