reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

elooo
witam sie z kawką po sniadanku. Młoda opierdziela pszczółke na macie, ja mam kilka chwil, zanim nie zacznie opierniczać mnie ze sie nią nie zajmuje;-):-)

Helloł!
Kok.o fajna impreza musiała być-oczyma wyobraźni to widzę: mamusie z dziećmi, a mężczyźni przy grilu z piwkiem się relaks:-Dują. Chyba się wiele nie pomyliłam
heh..no cóż, nadeszły czasy,kiedy imprezy zrobiły sie kulturalne i stateczne. A ze 3-4 osoby piffkiem sie raczyły, reszta to kierowcy lub matki karmiące.... więc szału z % nie było;-):-D Trzymam nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawaj znać co u Ciebie!:-)
alex hehe z tym ubieraniem to cos jest!:-D ja juz lituje sie nad Młodą i czapeczki w upały nie zapładam, sama nie chciałabym mieć niczego na głowie jak jest 40st, wiej jej tez nie męcze (oczywiście w słoncu nie przesiaduje;-))

reklama
Heloł:-)

kasica - będzie dobrze , zobaczysz !! &&&&&&&&

alex - moja matka aktualnie już mnie i dzieci oficjalnie ma gdzieś, natomiast chodzi o dziadków a dokładniej o ich emerytury.. Szkoda przecież wydawać tyle kasy na jedzenie dla nich i leki, możnaby tyle przyjemności z tego mieć..
Ale niedoczekanie jej. Prędzej się to wszystko w sądzie skończy :-(

koko Oli też bez czapki, wczoraj miał kapelutek na działce u teściów bo trochę łaziliśmy po słońcu to główka upocona od razu nieźle..
Na tej działce było tyle komarów, że myślałam, że nas zjedzą. Teściowa udawała, że nic nie wie na ten temat , ja cały czas odganiałam je od Olka a sama jestem taka pogryziona jakbym jakąś chorobę zakaźną miałą;-)

Julka poszła do szkoły, sama chciała, w końcu to ostatnie dni z tą klasą. Bardzo żałują dzieciaki , że koniec podstawówki i trzeba zmieniać szkołę, no niestety tak powymyślali:confused2:

W sobotę kupiliśmy wózek na wakacje , taką prostą parasolkę Chicco London. Jej podstawową zaletą jest to ,że zajmuje mało miejsca w bagażniku:-D Ale u nas to tylko na wakacje i raz na jakiś czas do sklepu no bo fotelik z adaptorami za chwilę za mały będzie a po wsi będę dalej Jedo spacerówką jeżdzić.

I znów gorąco u nas,
Lecę na kawkę.

Aaaa dziś zamawiam tą wanienkę dmuchaną - to będzie za jakieś 2-3 dni - zdam relację:tak:

Czesc,
znowu sie nie udalo!
Wlasnie wstalam i dostalam @. JUz mnie bolal brzuch i znowu klapa. Marzenie o dziecku jest coraz bardziej ulotne

Aleksis - :-:)-:)-( ... ale przecież wiem, że Ty wiesz, że się uda bo już raz się Wam udało.. Armia jest coraz silniejsza, teraz lato, wakacje, będzie naturalsik piękny aż się sama zdziwisz - na pewno tak będzie !!!
Trzymaj się ..

Jak to mówi mój ulubiony szef..."Musi być dobrze, nawet jak nie jest dobrze." I wiecie...jemu się to sprawdza :).
ja często od pewnej osoby słyszałam: 'z każdej sytuacji jest jakieś wyjscie' i to się też sprawdza ;-)

katiuszka boże wspomniałaś o piwie, a mnie raz na tydzień taka ochota łapie ze szok, nawet mały łyczek by mnie zadowolił...:cool2:ale wiem wiem ze nie wolno, tylko wącham czasem, jak eM pije do meczyku...;-)
dodam ze ze mnie żaden piwosz, przed ciąża pół piwka na tydzien i wystarczy:-D
polecam bavarię.. 0% piłam jabłkową i o smaku piwa :tak: w czwartek mam wizytę u magika jednocześnie odwiedzę real, zakupię bavarię bo w sobotę się mi grillllll szykuje :-)

Ania - wyluzuj, bo Ci Dzieć (dalej bez decyzji co do imienia?) nerwowy będzie
Alex__ wiem.. staram się jak mogę, ale czasami są takie momenty że zdrowy rozsądek niestety przegrywa z nerwami , łzami itp.. :zawstydzona/y::-(
a co do imienia.. jak coca-colę wyjmuję ze sklepowej lodówki to koniecznie musi być z napisem 'Patryk' więc chyba będzie Patryk ;-):tak:
Muma a jednak podjęłaś decyzję o kupnie dmuchanej wanienki.. czekam zatem na relację :tak:
Szyszka ten pajac (czy śpiochy) z hipopotamami wygrywa :-) ;-):tak: wiązanka bajeczna.. no i w ogóle bedziesz wyglądać bajecznie.. :tak:
Kok.o coś literki gubisz :-p;-) czy aby na pewno nic z % na tym spotkaniu nie było??? ;-):-)
no i sobie wyobrażam Ewcię opierdzielającą pszczółkę :-D:-) to musi być słooooodkie, buziaki dla Niej :*******

a ja idę coś zjeść.. coś=jajka.. się zastanawiam czy gotować czy smażyć :unsure::baffled: ajjjj przydałby się ktoś kto by mi dziś śniadanko do łóżka przyniósł... :cool2: (muszę Mu powiedzieć aby wziął urlop :-p)

Muma-przykro mi z powodu Twojej mamy. Wierze, ze sie sytuacja ulozy po Twojej mysli

Ani@k Ty sie nie martw niczym plizzz. Lez i pachniej i zajadaj smakolyki

Dzis wskocze na rowerek i pojade po sprawunki do Rossmana i banku.
Wpadne potem.

reklama
cześć dziewczyny

Aleksis mocno tulę,no jasna cholera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:Uda się maleńka :***************** zobaczysz uda się <3

Ani@k jajka gotowane na miękko i do tego duża ilość majonezu ;-)marzy mi się coś dobrego z majonezem :tak::-D
kok.o Ta Twoja Ewcia z jedzeniem nie w mamę jak owady chrupie;-)
Muma a słyszałaś,że mają znowu zlikwidować gimnazja :dry: Julka już po chorobie nie kaszle?
kasica &&&&&

Gatto&&&&&&&&

a ja idę dopiero kawkę zrobić

Do góry