reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
przeboskie zakupy, Ani@k jeśli Twój kocyk jest tak samo jakościowo jak moj to będziesz zadowolona:tak:
aaa czy to normalne myślenie, ze do wózka jeden kocyk a do łóżeczka inny?:confused: czy fiksuję;-)

helol babki

Katiuszka ta czerwona z koronki za prawie 200 ?? kurde no troche duzo:baffled: no, ale okazja tez jest jedyna w swoim rodzaju, nie??

Ani@k fajne zakupy:tak:

Szyszka ja mam chyba z 5 kocykow :-)

Zuzanka :-:)-:)-(

Mysmy sie dzis szczepili, mloda padla, ojciec tez (mimo, ze on nie byl szczepiony:baffled:) Ja sie zabieram za mycie okienek w lazienkach. Dla pocieszenia u mnie w domu 29,2°C

normalne :tak: też się jeszcze rozglądam za kocykami.. :sorry2:

Gatto o kurcze.. a Tatuś z przerażenia bo Córci 'coś' robili???
Zuza a psinka miała jakiś namiar na sobie??? chodzi mi że np. numer telefonu na obroży itp... oby się okazało że to jednak nie kradzież.. :sorry2:

Ostatnia edycja:
Ani@k - super zakupy:tak: Ja cały czas szaleję z zakupami dla Olka, spokojnie mógłby mieć o połowę mniej ciuchów ale co tam , nic nie poradzę:zawstydzona/y::tak:

Szyszunia - już Ci mówiłam, że przesadzasz z tym remontem i porządkami, wierzę, że się dobrze czujesz ale proszę się aż tak nie forsować:tak: Julę śpiewająco jutro wrzucę jak mi dziecko da jakiś plik.

katiuszka - kiecka fajna ale drogawa;-) i faktycznie wypadałoby mieć dwie w razie akcji 'rzyg':-D

Gatto - oby się Małej nic nie działo po szczepieniu &&& :tak:

Lecę na kanapę - mamy drzemkę :-p

a ja na jutro zaplanowałam wypad do wielkiego miasta.. pewnie będę miała siłę aby zajść do jednego jakiegoś sklepu.. może se jakąś sukienkę kupię.. bo moje ciążowe rzeczy powoli zaczynają się robić za małe..

koleżanka mnie namawia aby iść na pedicure.. w momencie kiedy namęczyłam się aby samej obciąć pazurzyska.. (pamiętam jak Gatto cieszyła się że 'to zrobiła' ;-) )

Muma mnie się wydaje że moje Dziecko też będzie miało za małą szafę na ciuchy :-) ;-)

Caterina!!!! hop hop!!!!!

a gdzie reszta osób jeszcze tak niedawno udzielających się na forum zniknęła??? rozumiem że wszystkie na wakacjach.. chyba że te rozmowy o kocykach, wyprawkach męczą.. Dziewuchy dajcie znać!!!!!!!!!!!!! :sorry2:

Alex__ ja Cię chyba zapomniałam wyściskać za Cuda w basenie.. :**********

hej!!!U nas dziś słonecznie i mega upalnie!!!:-),ale dzis jakos nie miałam czasu posmazyć się na słonku...
Po pracy z mama pojechałysmy do miasta ,do krawcowej.Tam "zabawiłysmy"ponad godzinke!!:szok:to mama ze swoim pomysłem na sukienke,a potem ja,i tak zeszło.....Ania(krawcowa)super doradziła nam,kiecka,która ja sobie wybrałam,podobała jej się i powiedziała,że super będę wyglądała,w takim fasonie!!Teraz za materiałem jechac musimy i za reszta rzeczy,materiał(i reszta tych wszystkich potrzebnych rzeczy),dostarczyk w połowie lipca jej musimy i zacznie juz szyć!więc super!!teraz tylko zastanawiam sie nad kolorem....:confused::confused:,taki wybór,że szkoda gadac.......powiedziałą mi w jakich kolorach mi jest do twarzy,i jakie najlepiej,żebym wybrała itd
Jutro,po pracy leżak magiczny wyciagam i jazda na słonko!!jutro nigdzie się nie wybieram,więc wykorzystam czas na opalanko;-)
.Dziewczyny @ dalej nie mam....a;e wiem,że wisi w powietrzu:-:)-:)-:)-(,plecy juz specyficznie mnie bolą,tak jak na @,więc lada dzień mnie zaleję:-:)-:)-(...tylko,czemu się spóznia??!!wkurza mnie to,no!!!!:angry::crazy::crazy:
caterina,zagineła gdzieś w akcji:p)

reklama
Szyszka u nas mrozow nie bylo :-D:-D

Ani@k pewnie, ze zrob sobie pazurki na lato!! Piekna i zadowolona mama to i dziec w brzuchu zadowolony :tak:

Kasica a czemu az u krawcowej szyjesz kiecke? nie ma nic w sklepach??

Do góry