reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hejka
Kiecka oddana, nie ma większego rozmiaru:no: Przymierzałam kilka, jedna mi wpadła w oko, kolor też taki orange...ale ranyyyy jaka droga:szok::eek: szkoda mi tyle kasy na raz...
Alisa prom dress | Red | Monsoon

A tak to obkupiłam Julusia:-) sobie kilka letnich koszulek, trampki, cyckonosz i tyle. Zaraz robimy listę i zaczynamy pakowanie gratów na wyjazd. Podajemy paczki wcześniej, bo samolotem to za wiele się nie wezmie, a bagaż kupę kosztuje. No ale trzeba to wczesniej popakować i wysłać.
U mnie @ chyba wreszcie się szykuje...2 tyg później, no ale jest...;-) Może do kasicy nie przyjdzie, jak ja mam i Muma:tak:
oki, uciekam do pakowania.
"Widzimy" się jutro;-):-)

reklama
eloooo
Aleksis to ty taka sroka jesteś;-) W pierwszej chwili myślałam,ze ty taki łańcuch na szyje chcesz sobie wieszac:szok::-D eeeee....:sorry:
katiuszka ten link nie działa;-) nie widac kiecki:happy: hehe jak Ty sie bidulo spakujesz???:-D znaczy Ty to jeszcze pół biedy: dresik szary, trampki, cyckonosz i kiecka..i juz:-). Ale Julek to chyba ze 3 walizy bedzie miał,co? w jednej czapeczki i bodziaki, reszta w pozostałych;-):-D

A ja własnie zamówiłam na Dzien Ojca "Kubek Super Taty" ze zdjeciami Młodej. Jeszcze sie zastanawiam,czy do tego koszulki nie zamówić z jej zdjeciem. Tylko nie wiem co tam mogło by byc napisane... "Super Tata" ?...
eee moze macie jakis pomysł?

acha, jakby co, to ja jeszcze @ nie mam, wiec jak któras staraczka ma na zbyciu niechcianą, to ja moge przejać:tak: poświęce sie dla wiekszej sprawy:tak:
:-D

Ostatnia edycja:
eloooooo!!!!!!!!!:-)
WSTAJEEEEMYYYY!!!!!!!!:-)
co to za obijanie sie? spiochy nieprzyzwoite??
dzionek juz dawno wstał, pielucha juz 2x wymieniona, zabawki wszystkie juz obślinione, zycie toczy sie pełną parą a Wy co???:-)

u mnie o godz 7.30 byo 19 st na termometrze:szok::szok: az sie boje... chyba w domu sie zamkne i gorąca nie wpuszcze;-)

Heloł
No u nas podobnie ale ja narazie z tel :-) i tez cieplo :-)
Ogarne troche gore i odpalimy kompa :-)

Milego dnia !!!

heeeej

Kok.o jaka pielucha??? jaka ślina??? :cool2: no i czego tak krzyczysz!!!!!!!!! :-p
Muma no jaka jest kolejność??? najpierw ogarnięcie czy najpierw kompa włączenie??? odwrotnie tak jakoś od poniedziałku zaczynasz.. ;-)

u mnie też cieplutko.. nic mi się robić nie chceeeee...

a może ja jeszcze śpięęęę????? :confused:

Ani@k aniele najpierw górę ogarniam zawsze bo z niej schodzimy na dół i tam dopiero włazimy wieczorem (no jeszcze z 300 razy wbiegam bo czegoś zapomniałam;-)).

A potem śniadanko mamusi , komp, TV itp itd. A Olek ma wszędzie miejsca do zabawy i rzeczy do obśliniania więc jemu to wszystko jedno:-)

Julka cały czas pokasłuje , wiecie - byliśmy u lekarza z wynikiem RTG i nie dał jej antybiotyku bo wymyślił, że jak nie gorączkuje i nie ma innych objawów to nie bakteria , tylko alergia .
Kurczę robiłam jej różne testy tak profilaktycznie (przed zakupem psa) i nic nie wyszło. Czy to się może zmienić w czasie ?? Ale dał jej lek antyalergiczny (zanim się nie dostaniemy na testy) i g.. jej ten lek pomaga. Chyba jednak do innego internisty pójdę...:crazy:

Wczoraj byliśmy u dziadków a potem w centrum handlowym i kupiłam Julce kieckę na koniec roku :tak:W końcu raz się w życiu kończy podstawówkę - stwierdziłam, że nie musi iść na galowo :-p tym bardziej, że ma śpiewać na zakończeniu roku Skyfall Adeli ;-) Jako, że niby najlepiej śpiewa w szkole ;-) Jakoś się musimy z Glutkiem na to zakończenie wkręcić:-)

Aleksis, kasica &&&&&&&&&&&&&&

Oj, woła mnie właśnie ..

Ani@k ja nie krzycze, to Ty masz kaca;-):-)
Muma no faktycznie, lepiej isc do innego lekarza... ale tez na wszystko chyba testow nie robiłas Julce? i w ogole to tak nagle ta alergia by wyskoczyła? no bo w wieku 12 lat?:confused: A Jula Skyfall ma spiewac?? nooooooooooo ambitnie:tak:jak sie za Adel zabiera to szacun:-)

kok.o -z tym lekarzem to tak zrobię. Testy robiłam na psa, kota, roztocze i podstawowe roślinne - w sumie z 15 pozycji..
A ze Skyfallem to wiem , że 'wtopiło' wiele piosenkarek nawet ale Jula jak na 12 lat i tej klasy imprezę;-) to radzi sobie bardzo przyzwoicie;-)

zuzanka - daj znać czy psina się znalazła ???:-(

a ja rzeczywiście w półśnie działałam.. właśnie skończyłam godzinną drzemkę.. no ładnie się dzień zapowiada, ładnie..

Kok.o Muma kiedyś nam linka pokazywała ze śpiewem Julci.. jakbyś Ją wtedy usłyszała to byś się nie dziwiła że za Adele się zabiera :tak: ma Dziewczyna talenta po prostu!!! :tak:
Muma (z góry przepraszam za porównanie) ale skojarzyła mi się moja teściowa.. cały czas pokasływała, kaszlała, brała stertę leków anty- i alergicznych, wzmacnaiających, przeszła ileś tam rtg, wizyt u alergika, laryngologa aż w końcu z bezsilności stanu chyba lekarz domowy skierował ją do pulmonologa.. pulmonolog powiedział jej że ten kaszel to nic innego jak nie wyleczone kiedyś oskrzela.. dał jej jakiś specyfik po którym teściówka jest wniebowzięta i przestała kaszleć..

reklama
Ani@k - może jak kiedyś będziesz rozmawiać z teściową (oczywiście nie specjalnie w tej sprawie:-p) to ona będzie jeszcze pamiętać co to za specyfik był?? Bo to dokładnie tak wygląda - ja też myślę, że to przechodzone przeziębienie, niedoleczone coś..
A my dziś kupiliśmy (za pomocą sąsiadki co pracuje w Biedrze) namiot na plażę dla Olcia :tak:
Oby chociaż dało się go użyć ze 2 razy :-D

Biedronka - Czas na wakacje

Do góry