reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
katiuszka tak miły sen, tylko co w nim robił mój były :eek:i w Londynie wieża Eiffel :no:?
Muma udanego spacerku.
Zuzu masz płytę cd Ewy czy z YT ćwiczysz?
Kasica, wlasnie tylko nie zacznij szaleć, opanuj najpierw jedno :-D:-D:-D

Ja wlasnie skończyłam wcinać śniadanko, potem truskawki, śledzik czeka w lodówce i zagryzę bananem:-D
na obiadek mam zupkę jarzynowa, wczoraj o 21 gotowałam:eek:i placuszki ziemniaczane, już zgłodniałam:cool:.
Cos czuje ze i ja po ciąży będę linki ze strojami odkopywać z bb i ćwiczyc z ewką:cool2:

Kasica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aj lawju, normalnie aj lawju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*** :-)
ja ostatnio naleśniki robiłam z serkiem takim homogenizowanym waniliowym i do tego dżem jagodowy - pyszotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Szyszka to się chyba na Mieszka u Was zanosi.. ja też tak wariuję i nie przeszkadza mi śledź a za chwilę pączek ;-)

ja balonów nie mam a zawsze mam problem z wyborem normalnego syskonosza :zawstydzona/y: jak już się dopnę i nic nie wypływa to miseczki za małe, jak miseczki ok to dopięcie szwankuje :cool:
teraz zasuwam w takim sportowym, bez fiszbinów i klamerek z tyłu - i jest dosyć wygodny..

Ani@k czy Zośka czy Mieszko mi to wsio, ważne żeby się najadało tym czym mama teraz :-D
Piszecie ze macie problem ze stanikami, ja ten problem rozwiązałam tak: pojechałam któregoś razu do brafitterki, dobrała mi odpowiedni stanik i po problemie, później znając swoje rozmiary to juz kupowałam sama przez www nawet, danej marki. Może tak sobie pomożecie;-)

Ania@k uprawiasz dziś tez leżing?

Ja już się wyspacerowałam,Oli śpi jeszcze na ganeczku:-) Zaktualizowałam co nieco na kółku:-p
Fajnie macie z tym leżingiem, leżcie sobie póki da radę:tak:
katiuszka - super, że Julciowi mija to uczulenie, chciałoby się powiedzieć : a nie mówiłam;-) Przeważnie to jest chemia a jak nie mija to dopiero pokarmowe. Po nim nie widać, żeby mu coś dolegało :happy::tak:

A co do kostiumu jeszcze to się nie ma prawa nic wylać bo gacie też mam 'pancerne' :-D

Wiecie, raptem na 8 dni jedziemy nad to morze i pewnie będzie lało:-p ale i tak się cieszę jak dziecko.
Ostatni raz byliśmy 3 lata temu, jakoś tak zeszło a rok temu - wiadomo co było - akcje z dziadkami..
Ciągle myślę co jeszcze będzie mi potrzebne i nie wiem czy kupować mu takie coś np.
DMUCHANA WANIENKA TURYSTYCZNA - PODRÓŻNA BESTWAY (3291755632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy po prostu na siedząco go myć już w brodziku na takiej specjalnej macie. Ogólnie lubię kupować:cool::-D

Ostatnia edycja:
Muma fajnie nawet jak nie będzie upalnie to fajnie spędzić czas z bliskimi i odpocząć od codzienności ,ja lubię polskie morze i jeździmy bez względu na pogodę ,kiedyś byliśmy nawet zimą :tak:a wanienka super też ją oglądałam gdzieś i się śmieliśmy z M ,że kupimy ją na działeczkę jak będzie brzdąc ,żeby go kąpać :tak:a nie wozić ze sobą wanienki z domu.

No dokładnie, w tym roku to starczy mu też za basen ogrodowy:tak:
Ja tam też lubię polskie morze, na plaży to właściwie nie leżę, tylko idziemy na trochę, obowiązkowo kąpiel i jakieś gry na kocyku;-)

reklama
Do góry