reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej kobitki

to ja tak od czapy bo na porodach się nie znam ;-) ale też zawsze chciałam rodzić całkiem naturalnie bez znieczulenia no i zawsze w domu chciałam:tak:ale to tak na marginesie ;-)
U nas pogoda cudna,wczoraj pokosiłam wszystkie trawniki ,padłam jak długa ale za to dzisiaj waga pokazała znowu niższą :szok::tak:ale jestem z siebie dumna,muszę usiąść i zrobić listę co na działkę zabiorę żeby tam coś sobie uszykować do jedzenia na grillu ;-)
katiuszka ostatnio pisałaś ,że u Was tak cieplutko i nosek spaliłaś czas aby u Nas deszcze odeszły precz a słonko poświeciło i żeby ludziom poschły podwórka :tak:

Tak w ogóle to te Wasze dzieciaki wszystkie są śliczne i jak jedno ma się ochotę schrupać :tak:

Muma dołączam się z kawką ;-)
kok.o a do pracy po co dzisiaj?
alex_ ale to Martynka niby ,że co przybiera i gubi kg czy jak ?bo tak zrozumiałam:confused2:
Ani@k pewnie już w szpitalu przy bólach pierwszych zdecydujesz :tak:a jakie mebelki będziesz miała dla niunia ? o kolor mi chodzi ;-)

reklama
oj Zuza myślałam o ciemnobrązowych, później o jasnobrązowych.. a teraz rozważam białe :zawstydzona/y:
i ja też się na porodach nie znam :zawstydzona/y:

aha teraz rozumiem alex_:tak: a jest na to jakieś lekarstwo jakieś witaminy ?
Ani@k ale Tobie bliżej niż mi :-D matulu już masz 28 tc dopiero spojrzałam ;-)ale szybko , no więc kochana do boju i zbieraj wypraweczkę :tak:ja białe mebeleki będę miała bo komodę już kupiłam białą z ikei :tak:

dziewczyny, a Wy na wyprzedazach internetowych kupujecie tez stroje kapielowe? Ja sie wczoraj namyslalam,namyslalam, potem stwierdzilam,ze skoro nie moge dostac na siebie biustonosza w stacjon.sklepie, to taki kupiony w necie raczej marne szanse,ze bedzie pasowal.:-(
katiuszka hyhy ja bez przymierzania nie kupuje juz, wlasciwie nie wiem jaki mam rozmiar:shocked2: Ostatnio kupilam na allegro biustonosz, na obrazku fajny (w realu juz troche mniej). Jak rozpakowalam to bylam w szoku i se mysle "noooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee noooo takie namioty to na pewno beda za duze!!:szok: przesadziłam chyba!!! " :-D i co? i rozmiar jest dobry (tylko fason troche do bani, mam w nim cyce jak donice (na spacerze wąsaty facet ,co szedł z z 2 pieskami, wlepił w nie wzrok, bo najpierw szły one statecznie sie bujajac, a potem ja z wozkiem:-D)
wyprz. netowe kuszą, bede chyba kupowala rozmiar wieksze niz zwykle, wtedy wieksze szanse beda ze wleze w te ciuchy;-):-)

Ani@k jak mialabym doradzac to polecam biale mebelki. Zawsze mozna z kolorami szalec we wszystkich dodatkach,zabawkach,pieluchach, poscielach itp , biale meble fajne tło robia do tej tęczy i nie bedzie wrazenia zagracenia. Tak mysle... i sie do tej mojej rady stosuje;-):-):-p

zuzka do pracy na chwilke musze wyskoczyc, bo mam taką "sezonową" robote;-). Zawsze przed feriami czy wakacjami jest troche młyn, no a ze sie kiedyś zdeklarowałam,ze w domu moge cośtam zrobić i odciążyć kolege, to teraz musze sie wywiązać z obietnic;-)

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie super bo brzuchol schowany no i nie wiązane na szyi - bo te co na szyi to jakoś sprawiają , że pochylona jestem :-D:-D W F&F stacjonarnym przymierzyłam z 10 i wszystkie do bani a ten na czuja przez neta i jest OK.

ja pranko rozwiesiłam,już jest prawie suche:cool2:!!!zaraz kolejne się wypierze!!słonko daje czadu,że hej!!!dzis na obiad robie(zupa jarzynowa od wczoraj,mamunia moja zrobiła),a ja się zaoferowałam,że zrobię naleśniki z białym serem,polane musem truskawkowym:tak:,zaraz zabieram się za nie!!
a,teraz UWAGA!!!!!!!!!!
Ani@k,takiej nauczycielki jak Ty,to ja w liceum nie miałam:-D:-D...genialne wytłumaczenie!!!:tak:dziękuję:tak:
zuzanko,Ty ,niedługo znikniesz nam,tutaj,no!!!!jak twoja waga leci na łeb,na szyję!!!!!!!...ile już ważysz???
Ja,przez ostatnie 2 dni,nie byłam maszerować,bo w pracy po 13 godzin siedziałam,więc nie było jak!!:eek:,ale nadrobię"zaległości":-D
Muma,
fajne to bikini jest!!

Ostatnia edycja:
reklama
WWoooooooooooooooooooooooowww kasica !!! nooooo gratulacje!!:-) teraz to moża Ciebie czytać!:tak: bez zastanawiania sie "o co kaman??":-p;-)

Muma a te rozmiary np 50F to jest tak, ze 50 to rozmiar, jaki sie nosi normalnie (ciuchów), a F to miseczka?

Do góry