reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kok.o - dokładnie tak to jest, jak ja kupowałam miesiąc temu to były wszystkie rozmiary..

kasica - GRATULACJE !!!:-):-)

kok.o ale w domu to też plus pracy ,ale chyba jakieś profity z tego masz?:sorry:czy tak w ramach koleżeńskiej pomocy?a tymi cycami to mnie powaliłaś :-D:-D:-D
kasica ja dużo za dużo ważę do swojego wzrostu 168 cm, kiedyś mi się ostro przytyło no i od tamtej pory co roku gubię kg jak poznałam M ważyłam 58 teraz ważę 67 kg a w tamtym tygodniu przed dietą i ćwiczeniami ważyłam 71:zawstydzona/y: mam plan do końca roku zgubić 7 kg czyli ważyć 60 :tak:ja ćwiczę 2,5 h dziennie i dieta 1600 kcal i tak nie przejadam tego :confused2:zmniejszam porcję bo na talerzu zostaje jedzonko więc szkoda aby się marnowało ;-)

muszę jechać na miasto a nie chce mi się :confused2::sorry:

zuza 2,5 h codziennie??:shocked2: ale to nie jest bardzo intensywny trening,co? bo wiesz, tyle to ja trenowałam za czasów startów w zawodach, terningi b.intensywne, no ale jadłam normalnie (inaczej nie dałabym rady wstac z łóżka rano;-):-))
przy 1600kcal to chyba 30-60 min dziennie byloby ok, bez wycienczania organizmu:sorry:
a, za ta robótke dostane kase, inaczej olałabym sprawe;-)

kok.o to nie jest mocno intensywny wysiłek ,bo to jest 1,5h z Ewką i 1 h orbitreka :tak:ale nie zawsze daje radę z Ewką i robię swoim tempem :tak:czasem orbitrek odpuszczam jak jest bardzo gorąco bo nie mam siły ,ale tak to z Ewką codziennie z weekendem włącznie . Ja jak już się zaprę tak koniec :tak:tak miałam przy dukanie 10 kg schudłam :tak:i ani deko nie wróciło i badania wszystkie idealne miałam po diecie:tak:

ooo Muma świetny ten strój!!! w sam raz dla mnie:tak: nawet nie wiedziałam, że takie coś jest teraz trzeba poszukać w "cudnych" angielskich sklepach, dobrać rozmiar i można jechać na wakacje;-)
kasica a przyznaj się, z czyich wskazówek korzystałaś przy nauce?;-) tylko Kochana teraz nie szalej z tymi pogrubieniami, podkreśleniami, bo dopiero będzie chaos. Pogrubiaj tylko nasze nicki i będzie super!!! ba!!! już jest super!!!:tak: Ty to pojętna jesteś, ale nie wierzysz w swoje siły i tyle:tak::-D i z góry mówisz "no się nie da":laugh2:
zuzka ja mam 4 cm mniej niż Ty, a 4 kg więcej...:eek:

eee dziewczyny...dajcie spokój wąsiastym panom....chociaż tyle ich, że se popatrzą:laugh2: pewnie w domu mają "naleśniki" do pasa:-D;-)
Julek kimie, a ja zamiast wziać się za odgruzowanie domu, siedzę na necie...ale jakoś nic mi się nie chce...Ahaa wszystko plamki suche zeszły z Julkowego ciałka,policzki gładziutkie, trochę jeszcze na przedramionkach ma suchą skórkę, ale już nie to co było...Kąpie go naprzemian w krochmalu i płatkach owsianych. Wiecie co, wydaje mi się, że to mogło być od Oliatum:eek: miałam krem i płyn do kąpieli, proszek też zmieniłam,ale jeszcze ubiarałam te co już były uprane, więc to nie od proszku (dokładniej płynu) Ciężko jest się połapać:cool:

reklama
Do góry