reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka a są jakieś nowe??? zaraz idę zobaczyć.. :baffled:

Aleksis :*** (ale powtórkę z eMem mozecie już zrobić??? nie mówię że dziś.. pojutrze najlepiej ;-):tak:) jaaaaaaaaaacieniemoge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaciskam kciuki aż mi się pazury w rękę wbijają &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i pamiętaj - ciężarnej się nie odmawia - za 2,5 - 3 tygodnie zamieszczasz zdjęcie testu z II krechami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: i zaczynasz zrzędzenie/marudzenie o objawach, ich braku/nudnościach/zamiarze zakupu pierwszego ciuszka/płaczu z okazji zobaczenia pierwszy raz serduszka :tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
kurka...napisałam posta, ale że zrobiłam parę literówek, chciałam go poprawić...i go skasowałam:crazy::angry: oki...jeszcze raz...
ani@k nooo dla mnie nowe:tak::-) a jak Ci idzie nicnierobienie??? leż póki możesz...bo już niedługo Ci się zacznie Kochana. A właśnie...nie wiem czy pisałaś...poód będziesz miała naturalny czy cc?
A mnie Juluś miło zaskoczył:tak: Wsadziłam go do łóżeczka, żeby się pobawił, a ja poszłam robić obiad. Po pewnym czasie zaczął marudzić, to dałam mu smoczka i pieluszkę. W trakcie tłuczenia kotletów schabowych stwierdziłam, że coś za cicho tam...wchodzę, a Juluś śpi!!!:szok::-D nawet walenie tłuczkiem mu nie przeszkadzało:tak:

Katiuszka nicnierobienie przyniosło mi sporo uciechy bo mój Synuś się chyba domagał abym coś robiła :-) szturchał mnie co jakiś czas.. muszę powiedzieć że ma siłę :tak:

a Juluś to mądry chłopczyk :tak: ja jak leżę, pobawię się to później nie potrzebuję specjalnego lulania aby usnąć ;-) myślę ze nauka nie poszła w las.. ucałuj Go (jak się obudzi) ode mnie, mocno!!!!

Katiuszka nie skasowało posta..:happy:

a jeszcze z lekarzem nie rozmawiałam.. chciałabym sn ale nie wiem co na to moja macica (choć o dwurożności zaden z dwóch do których chodzę w ogóle nie wspomina) no i ułożenie Dziecka.. bo ponoć jak jest pośladkami do wyjścia lub poprzek ułożone to robią cc

heheh Ani@k czary maryyyyy:-D
A tak na serio, to najpierw go nie było, więc napisałam drugiego, aż tu nagle się pojawił:eek: zgłupiałam i postanowiłam go sama skasować:-D
A Juluś się obudził, ucałowałąm od cioci Ani i dalej śpi:tak:
A jeszcze odnośnie porodu, taki całkiem naturalny? czy weźmiesz znieczulenie?

hahha szyszunia ja też poleciałam na dwa tygodnie, dokładnie na święta Bożego Narodzenia...nawet miałam bilet powrotny...ale jakoś się zasiedziałam 12 lat:szok::laugh2:
Gatto nie wiem czy u Was mierzy się dzieci...bo tu, to nie..."no bo po co?"...ile Twoja mała ma "wzrostu"?

Pisałam Wam, że kupiłam sobie spodnie? :baffled: chyba tak...rozmiar 14, nie mierzyłam, bo takie wielkkkkie, że nie było mowy, żebym nie weszła...ale jadnak nie wlazłam:crazy: ściślej mówiać wlazłam,ale wyglądam jak szynka świąteczna, taka obwiązana sznurkami:tak::angry: Jutro M. ma mi wymienić na większe...o ile produkują większe rozmiary:eek: tak się wnerwiłam, że pożarłam całą czekoladę wedlowską:wściekła/y: a co!!!
Jakby mało było "tragedii", to oparzyłam sobie rękę parą z czajnika:-( bąbel się od razu zrobił, boli jak jasny gwint, a jeszcze Julek mnie udrapał w to miejsce. Myślałam, że się posikam z bólu:baffled: eeeehhh sierota ze mnie...

Dziewczyny, poradziłyście mi jaki aparat kupić. Jestem bardzo, bardzo z niego zadowolona:tak: może doradzicie w sprawie pralki automatycznej?:sorry: kurka...muszę jakąś kupić na dniach, żeby mi ją przywieźli do domu w Polsce, tylko kompletnie się na tym nie znam. Weszłam na jakieś opinie, ale ja mam gdzies takie opinie, potem będzie jak z wózkiem:crazy: może możecie mi polecić jakieś marki, modele itp.

reklama
hej!!
katiuszka,normalnie posikałam się z Twojego postu......jak napisałaś,że z żalu czekoladę wpierdzieliłaś:-D:-D:-D,kobieto schudniesz,nie panikuj!!!!!
Aleksis,super,że było ok.!!!Ze armia Twojego męza,była dobra!!!,teraz czekać tylko na testowanko ,żeby ukazały się dwie piękne kreseczki i będzie git!!!:tak:
Ale kobiety namieszałyście,że hej!!!z tym pogrubianiem....masakra no hi hi hi,prosze o dokładne wskazówki,to cos z tego będzie,bo tak,to szans nie ma:no:
u nas juz tez słonko przypieka,aż miło!:cool2::cool2::cool2::cool2:,super jest!!szkoda ,że do pracy na popołudnie mam,ale cóż,zostanie sobota i niedziela do opalania:tak:(o ile deszcze nie będzie padał)

Do góry