reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,

juz po wszystkim.Poszlo ladnie, bo i sluz byl i szyjka otwarta, a armia zolnierza silna (VCM 11) -nie wiem co to oznacza, ale w marcu wskaznik byl 0,35 wiec wiadomo o o chodzi. Teraz troche czuje male skurcze, ale bede wsuwac aspiryne 100 codziennie i Q10 w tabletkach-to do Ani@k He he,tak dziennie zajadamy sie kremem Nivea z Q10, eM oczywiscie takim dla panow:-D

Czytam dalej
Pa

cd
Ale gapa ze mnie-tyle trzymalyscie za mnie kciuki a ja burak Wam nie podziekowalam. To teraz dziekuje serdecznie za kciuki i ze pamietalyscie.Kochane jestescie

Ostatnia edycja:
reklama
My już po spacerku, niby sie trochę poprawiło, zapakowałam glutka do pojazdu i w drogę. Kupiłam sobie spodnie - rurki szare...rozmiar 14:baffled::crazy: a niech to!!!!
Teraz znowu zaczęło padać, jak dojeżdżaliśmy do domu, to Julek dopiero usnął, musiałam go z wózka wygrzebać no i teraz marudny jak cholera:eek: Oduczył się zasypiania w łożeczku w ciągu dnia. Ostatnio codziennie siedzieliśmy w ogródku, to zasypiał w wózkui teraz znowu jest problem. Wrzeszczy jak nie wiem co:szok: bożeee od nowa trzeba go uczyć:angry:
oki lecę, bo już się rozwyła syrena!!!
szyszunia kocyk śliczny!!! i na chłopca i na dziewczynkę:tak: a weź mi przypomnij...znacie płeć? jak pisałaś, a ja przegapiłam albo zapomniałam - to przepraszam:sorry:
ojjjj Muma u nas to samo z zabawkami:tak: hehe a to dopiero początek:szok::laugh2:
Gatto jak dojdziesz skąd ta opona to daj znać;-):-D:laugh2:

Hej,

juz po wszystkim.Poszlo ladnie, bo i sluz byl i szyjka otwarta, a armia zolnierza silna (VCM 11) -nie wiem co to oznacza, ale w marcu wskaznik byl 0,35 wiec wiadomo o o chodzi. Teraz troche czuje male skurcze, ale bede wsuwac aspiryne 100 codziennie i Q10 w tabletkach-to do Ani@k He he,tak dziennie zajadamy sie kremem Nivea z Q10, eM oczywiscie takim dla panow:-D

Czytam dalej
Pa
Noooo MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki nadal trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

szyszunia kocyk śliczny!!! i na chłopca i na dziewczynkę:tak: a weź mi przypomnij...znacie płeć? jak pisałaś, a ja przegapiłam albo zapomniałam - to przepraszam:sorry:
katiuszka Tobie wybaczam;-), ale fakt jest taki ze jeszcze nie znamy płci, wizytę miałam w 12tc, kolejna bedzie w 17tc, wiec wtedy lekarz bedzie szukał miedzy nogami co tam się wykluje...
uściski dla synka:tak:

Aleksis swietnie,ze poszło dobrze! za 3 tyg bedą II !!! :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katiuszka biedny ten Twoj Julek;-) jak tylko zaśnie sobie smacznie tam gdzie mu dobrze, to mamuska budzi go i przenosi do łózeczka...nie wiadomo po jakiego grzyba??:eek: masz przeciez wozek 2(3) w 1, wiec gondole wypinasz i bierzesz do domu. Ja tak robie, stelaż złozony zostawiam na klatce a Młodą spiąca w gondoli na balkon wyrzucam, niech dogorywa;-):-) I wszyscy zadowoleni:-)

eee kok.o nie dałabym rady:no: ciężkie to ustrojstwo:baffled: w sumie wiedziałam, że wózek do najlżejszych nie należy, ale było mi to obojętne, bo i tak pojazad ma swój garaż;-) a kiedyś M. tak wziął Julka, chyba z fotelikiem jak dobre pamiętam i co? ledwo go postawił, a ten już obudzony:eek:
szyszunia aż mi wstyd:sorry: wystarczyło uważniej zerknąć na Twój suwaczek:sorry: eee szkoda słów do mnie:sorry::-p
Kurna...no i leje:angry:

aaa miałam zerknąć na zuzki przepis!!! lecę czytać:tak:

reklama
zwariowałaś :eek::-D
pamiętam ze jak mieszkałam w UK wiele razy do pracy na rowerze jechałam to mokra az do majtek byłam :-D takie atrakcje w połowie drogi mialam;-)
ooo mieszkałaś w Uk? a gdzie dokładnie? noo niestety pogoda tu kiepska...chociaż musze przyznać, że kiedy tu przyjechaliśmy, była dużo, dużo gorsza - non stop lało - a teraz klimat się zmienił i jest dużo więcej dni słonecznych, a nawet upalnych:tak:

Ale jesteście koleżanki:crazy:;-) żadna nie dała cynka, że nowe fotki na kółku:baffled:

Do góry