reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hello:-)
My już dzisiaj o 6:30 na nogach:szok: oszalał Młody co co?;-) teraz kiemie jak Mumowy Olek, ale mama już nie:baffled:
Powiem Wam, że gdybym miała podążać za Waszymi wskazówkami i tłumaczeniami jak pogrubić nick - za cholerę bym nie doszła:-D
Ja wciskam "B" -piszę nick- wyłączam "B" i po kłopocie :-p Chyba najjaśniej to opisałam...czy mnie się tak tylko wydaje:laugh2:
Kasica porównaj sobie nasze posty a Twój, może tak Ci będzie łatwiej:tak: Nie chodzi naprawdę o błędy, bo chyba każda z nas robi, ale o pisanie przejrzyste, takie dla oka chociażby:baffled: Po prostu zaczynaj pisanie do każdej z dziewczyn od nowej linijki, jakbys nick (imię, nazwę) jeszcze pogrubiała to juz by było git:tak: Poćwiczysz i się uda, zobaczysz!!! I nie piszemy tego, żeby się ponabijać, tak tylko będzie łatwiej czytać. No to do dzieła!!!!:-)
zuzanka eee tam nie gadaj!!! jak w bluzce się ładnie wygląda, to nieważne co pod;-) u mnie to nawet w bluzce katastrofa:crazy: tzn. w samej bluzce jeszcze jakos znośnie, ale jak założę jeszcze spodnie, to się coś tworzy pomiędzy:eek: jakaś oponka...czy cuś:szok:;-) skąd to się wzięło? za cholerę nie dojdę:laugh2: A co do diety...Kochana nie z moją wytrwałością i samozaparciem:no: ja po prostu liczę na cud...i trochę na geny...mama urodziła nas czwórkę a szprycha jak cholera (tzn. teraz trochę się jej przytyło) ale kiedyś, to pomietam jak biegała po osiedlu, to mój M. (wtedy jeszcze nie był moim M.) podgwizdywał na nią, bo myślał, że to jakaś małolata biega w dresie. Tak więc liczę na cud i na geny....chyba, ze się wdałam w ojca...115 kg zywej wagi...no to będzie porażka:laugh2:

hahah aleście się dziochy rzuciły na wyprzedaż:-D a tu doopaaaa;-)polujcie, może dzisiaj coś się zacznie???
A tutaj pogoda do bani, na razie nie pada, ale chmurzyska czarne, nie wróży to nic dobrego. Może się przejaśni, to pójdziemy na spacerek.
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

katiuszka pogoda ładna teraz jest u nas :-p Olek śpi właśnie a ja się snuję z kawą i coś tam niby sprzątam itp
To widać z tym wstawaniem wszyscy chłopcy dziś mieli coś nie teges:baffled:

Już się nie mogę doczekać wakacji, będziemy z Julką, jest wtedy tak wesoło i fajnie, ja nie mam czasu myśleć o głupotach, cały czas coś się dzieje:tak:
Wiecie, zawalamy się powoli Olka zabawkami.. Kupiłam skrzynię specjalną i tak sobie obiecywałam, że się nie zagracę ale nie się nie da:happy: I nasz salon już jest cały kolorowy i jego pokój i łazienka - no parę latek trzeba się będzie przemęczyć:-D

Chyba już coś tam zaczął się bawić w łóżeczku to zbieramy się na spacer :tak:

Kocyk kolorowy - Gluck.pl
Dziewczynki ładny?
myślę o nim, ale na razie myślę
yes2.gif
, nie zaglądam na konto
laugh.gif

narzeczony krzyczy z nad biurka, to ja kupię
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
i co ja mam zrobić?
baffled5wh.gif

Muma udanego spacerku:-)

a ja już trawnik jeden skosiłam,kuchnię wylizałam,teraz odpoczywam chwilę i dalej lecę na koszenie drugiego ogródka...

szyszunia kocyk śliczny nie podsyłaj takich linków bo ja znowu coś zakupię i M się wkurzy ,że wydaję kaskę przed urlopem na dziecko ,którego jeszcze nie mamy :rofl2:

Muma fajnie Ci masz już dużą Julkę można pogadać ,kawkę spić ;-)a ja siedzę sama w tym domu :angry:kawkę spijam z Wami albo z M na gg ;-)wszystkie koleżanki porodziły i mają inny tryb i wiecznie nie mają czasu na nic :confused2::sorry:a jak się chcę wbić na kawę to wiecznie nie ogarnięte i trzeba 2 tyg wcześniej się umawiać ...ehh
katiuszka moja mama nas szóstkę urodziła i też zgrabna zawsze była ,teraz po menopauzie przytyła ,ale kościste wszystkie jesteśmy jak jedna :tak:zresztą na zdjęciach na fb widać chudzinki żadnej nie ma :laugh2:ale szczupłe byłyśmy wszystkie jako nastolatki:tak:

reklama
Do góry