reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ale to wyszło z mojej niewiedzy.. nie wiedziałam że "..." to zastępnik entera :zawstydzona/y:

człowiek jednak całe życie się uczy:tak:

reklama
czyli jeżeli "..." nie są zastępnikiem entera (dałam się nabrac) to to co napisałaś do Kasicy o pogrubianiu też nie musi być prawdą :-):-p;-)

choć jakby wejść w to głębiej... to z filozoficznego punktu widzenia (kropki) ... można nazwać zastępnikiem entera..

Ostatnia edycja:
yyyyy :eek:
no czas wziąć czerwoną pigułke, wtedy wszystko sie wyjaśni. matrix odsłoni przed Tobą swe tajemnice
bedzie wiadomo co jest prawda;-):-)
:-p

ide po swoją pigułke vitaminer-prenatal ;-):-)

Hejka,

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymaj się !!!

No wyprzedaży nie było, sprawdzałam po północy i o szóstej rano ale d...:-D

alex a co tak Ci dali w kość ?? Ja też dzisiaj wstałam po 5ej i już nie pospaliśmy, pewnie się Olek zaraz kimnie a ja już raczej nie:baffled:

kok.o, Ani@k :-D macie cierpliwość do tych szkoleń, to jednak chyba jest związane z profilem zawodowym, nie ?;-)

U mnie nadchodzi @ i od dwóch dni mam takie zawroty głowy, że normalnie boję się znosić Olka po schodach na parter. Ale wyjścia nie ma. Teraz to w sumie trochę żałuję, że nie zbudowaliśmy takiego płaskiego bungalowa, ale co tam, jest jak jest.
Dzisiaj słońce więc nadrabiam w praniu i muszę balkony i taras umyć i coś tam jeszcze, bleee,

Miłego dnia !!!:-)

cześć wariatki

no ja nie wiem czy kasica się nie pogubi 2 strony na klikałyście jak pogrubić imię lub nick :-D

ja dzisiaj spać nie mogłam i od 8 :szok: jestem na nogach :-D:-D:-D zjadam śniadanko i po kawkę zaraz śmigam :tak:

Ani@k leż i pachnij ;-),

która z Was to pisała katiuszka to Ty :tak: gdzie ja się wylaszczyłam ,mogę Wam wysłać zdjęcie co się kryje pod bluzką :-p

kok.o, Gatto ,Muma ja wczoraj byłam na zakupach kupić strój kąpielowy :baffled: o masakro :angry: w h&m byłam i żeby rozmiar 42 nie pasował a 44 był ze znakiem zapytania ???:angry:ręce mi opadły :confused2:przecież ja prawie cycka nie mam :sorry::confused2: co do ciuszków to dałam sobie na spokój i nie przymierzałam nic bo miałam wrażenie ,że wszystko za małe :baffled::crazy::baffled: kupiłam w końcu ten strój kąpielowy ale ile się napociłam i na wkó....denerwowałam to obłęd ,kupiłam w Etam ładny nie drogi bo za 120 zł .Jak wróciłam to powiedziałam do M ,że pierwszy i ostatni raz kupiłam strój :crazy:

co do wyprzedaży w h&m też nie było bodziaków za 5 zł :no:

szyszka co dobrego na śniadanie jadłaś???

dziewczyny ta dieta co wrzuciłam to jest dobra ,proszę się wziąć i będzie od razu brzuszek mniejszy :tak:
kok.o w tej książce Chodakowskiej są fajne przepisy warto kupić :tak:

idę po kawę

Aleskis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

yyyyy :eek:
no czas wziąć czerwoną pigułke, wtedy wszystko sie wyjaśni. matrix odsłoni przed Tobą swe tajemnice
bedzie wiadomo co jest prawda;-):-)
:-p

ide po swoją pigułke vitaminer-prenatal ;-):-)
a różowa prenatal classic moze być??? :sorry:

Muma :-)
Zuza :***

a wiecie ze Victoria Beckham bedąc w ciąży z córeczką się odchudzała??? ja jednak pozostanę przy moim trybie życia.. później się za siebie wezmę :tak:

haha, niech ktos podsumuje jak pogrubic nick i CO TO JEST NICK zeby nie bylo nieporozumien:tak: a z tymi B z kropka i przecinkiem, ale bez kropki i przecinka to nawet ja sie pogubilam:-D:-D

Najwyzej wszystkie bedziemy pisac w jednym ciagu i tyle...watek nam upadnie, bo nikt nic nie skuma:-D

Gatto oj tam,oj tam to będzie wątek dla wtajemniczonych :tak:
Ani@k no bez przesady w ciązy się odchudzać? no ja rozumiem zdrowo się odżywiać ale nie odchudzać :eek::baffled:

ja dzisiaj mam w planach plażing na tarasie ,ale najpierw muszę trawniki pokosić w końcu ładna pogoda to można pochodzić po ogrodach ;-)

reklama
Do góry