reklama
kok.o
Fanka BB :)
hahaha
nazwałam sobie .... zastepnikiem entera, bo tez służą w tym wypadku do rozdzielania myśli;-)

Ani@k
czyli jeżeli "..." nie są zastępnikiem entera (dałam się nabrac) to to co napisałaś do Kasicy o pogrubianiu też nie musi być prawdą :-)
;-)
choć jakby wejść w to głębiej... to z filozoficznego punktu widzenia (kropki) ... można nazwać zastępnikiem entera..

choć jakby wejść w to głębiej... to z filozoficznego punktu widzenia (kropki) ... można nazwać zastępnikiem entera..
Ostatnia edycja:
kok.o
yyyyy 
no czas wziąć czerwoną pigułke, wtedy wszystko sie wyjaśni. matrix odsłoni przed Tobą swe tajemnice
bedzie wiadomo co jest prawda;-):-)

ide po swoją pigułke vitaminer-prenatal ;-):-)

no czas wziąć czerwoną pigułke, wtedy wszystko sie wyjaśni. matrix odsłoni przed Tobą swe tajemnice

Muma
Hejka,
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymaj się !!!
No wyprzedaży nie było, sprawdzałam po północy i o szóstej rano ale d...
alex a co tak Ci dali w kość ?? Ja też dzisiaj wstałam po 5ej i już nie pospaliśmy, pewnie się Olek zaraz kimnie a ja już raczej nie
kok.o, Ani@k
macie cierpliwość do tych szkoleń, to jednak chyba jest związane z profilem zawodowym, nie ?;-)
U mnie nadchodzi @ i od dwóch dni mam takie zawroty głowy, że normalnie boję się znosić Olka po schodach na parter. Ale wyjścia nie ma. Teraz to w sumie trochę żałuję, że nie zbudowaliśmy takiego płaskiego bungalowa, ale co tam, jest jak jest.
Dzisiaj słońce więc nadrabiam w praniu i muszę balkony i taras umyć i coś tam jeszcze, bleee,
Miłego dnia !!!:-)
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymaj się !!!
No wyprzedaży nie było, sprawdzałam po północy i o szóstej rano ale d...

alex a co tak Ci dali w kość ?? Ja też dzisiaj wstałam po 5ej i już nie pospaliśmy, pewnie się Olek zaraz kimnie a ja już raczej nie

kok.o, Ani@k

U mnie nadchodzi @ i od dwóch dni mam takie zawroty głowy, że normalnie boję się znosić Olka po schodach na parter. Ale wyjścia nie ma. Teraz to w sumie trochę żałuję, że nie zbudowaliśmy takiego płaskiego bungalowa, ale co tam, jest jak jest.
Dzisiaj słońce więc nadrabiam w praniu i muszę balkony i taras umyć i coś tam jeszcze, bleee,
Miłego dnia !!!:-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć wariatki
no ja nie wiem czy kasica się nie pogubi 2 strony na klikałyście jak pogrubić imię lub nick
ja dzisiaj spać nie mogłam i od 8
jestem na nogach 

zjadam śniadanko i po kawkę zaraz śmigam
Ani@k leż i pachnij ;-),
która z Was to pisała katiuszka to Ty
gdzie ja się wylaszczyłam ,mogę Wam wysłać zdjęcie co się kryje pod bluzką 
kok.o, Gatto ,Muma ja wczoraj byłam na zakupach kupić strój kąpielowy
o masakro
w h&m byłam i żeby rozmiar 42 nie pasował a 44 był ze znakiem zapytania ???
ręce mi opadły
przecież ja prawie cycka nie mam 
co do ciuszków to dałam sobie na spokój i nie przymierzałam nic bo miałam wrażenie ,że wszystko za małe 

kupiłam w końcu ten strój kąpielowy ale ile się napociłam i na wkó....denerwowałam to obłęd ,kupiłam w Etam ładny nie drogi bo za 120 zł .Jak wróciłam to powiedziałam do M ,że pierwszy i ostatni raz kupiłam strój 
co do wyprzedaży w h&m też nie było bodziaków za 5 zł
szyszka co dobrego na śniadanie jadłaś???
dziewczyny ta dieta co wrzuciłam to jest dobra ,proszę się wziąć i będzie od razu brzuszek mniejszy
kok.o w tej książce Chodakowskiej są fajne przepisy warto kupić
idę po kawę
Aleskis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no ja nie wiem czy kasica się nie pogubi 2 strony na klikałyście jak pogrubić imię lub nick

ja dzisiaj spać nie mogłam i od 8

Ani@k leż i pachnij ;-),
która z Was to pisała katiuszka to Ty

kok.o, Gatto ,Muma ja wczoraj byłam na zakupach kupić strój kąpielowy

co do wyprzedaży w h&m też nie było bodziaków za 5 zł

szyszka co dobrego na śniadanie jadłaś???
dziewczyny ta dieta co wrzuciłam to jest dobra ,proszę się wziąć i będzie od razu brzuszek mniejszy

kok.o w tej książce Chodakowskiej są fajne przepisy warto kupić

idę po kawę
Aleskis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k
a różowa prenatal classic moze być???yyyyy

Muma :-)
Zuza :***
a wiecie ze Victoria Beckham bedąc w ciąży z córeczką się odchudzała??? ja jednak pozostanę przy moim trybie życia.. później się za siebie wezmę

haha, niech ktos podsumuje jak pogrubic nick i CO TO JEST NICK zeby nie bylo nieporozumien
a z tymi B z kropka i przecinkiem, ale bez kropki i przecinka to nawet ja sie pogubilam

Najwyzej wszystkie bedziemy pisac w jednym ciagu i tyle...watek nam upadnie, bo nikt nic nie skuma

Najwyzej wszystkie bedziemy pisac w jednym ciagu i tyle...watek nam upadnie, bo nikt nic nie skuma

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Gatto oj tam,oj tam to będzie wątek dla wtajemniczonych 
Ani@k no bez przesady w ciązy się odchudzać? no ja rozumiem zdrowo się odżywiać ale nie odchudzać

ja dzisiaj mam w planach plażing na tarasie ,ale najpierw muszę trawniki pokosić w końcu ładna pogoda to można pochodzić po ogrodach ;-)

Ani@k no bez przesady w ciązy się odchudzać? no ja rozumiem zdrowo się odżywiać ale nie odchudzać

ja dzisiaj mam w planach plażing na tarasie ,ale najpierw muszę trawniki pokosić w końcu ładna pogoda to można pochodzić po ogrodach ;-)
reklama
Pieknaszyszunia
dla chętnych;-)
Zamów online i odbierz w salonie - smyk.com
Zamów online i odbierz w salonie - smyk.com