reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej

ktos sie oblowil w c&a, bo mnie jakos nie wyglada, ze jest mega obnizka:eek:

Kasica no wiesz, nie wiem czy u ciebie jest taki klawisz ENTER? w sumie moglabys czasem go uzyc, wlasnie zeby oddzielic tematy, o ktorych piszesz czy osoby, do ktorych piszesz.

Aleksis jestem z Toba myslami! &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
yyyy Gatto to nie ja:-D
ja myślę ze te co maja dostęp VIP:eek:
takie cus tylko dostałam:[h=1]OFERTA DNIA: Tylko dzisiaj letnia sukienka damska za 26,90PLN!:wściekła/y::angry::baffled:[/h]

Ani@k jak ja Ci zazdraszczam, miłego nicnierobienia, tylko się zmęcz do spania;-)

we wro mega słonecznie od rana, u Was tez?
idę na siadanie bo mi dziecko w brzuchu woła, mamo daj papu:tak:

Ostatnia edycja:
Gatto, Szyszka w c&a niema wyprz. JESZCZE!

podobno w sklepach stacjonarnych są zniżki.. w necie - Alex__ mówiła 'na 99% od dziś' jak nie dziś to może jutro ;-):tak:

Szyszka a Ty do kiedy zamierzasz pracować???

cześć Dziewczynki,
alem zła - wyprzedaż miała być, a tu dupa:wściekła/y: jeszcze w nocy spałam 3godziny tylko, wrrr
też chcę dziś leżing i nicnierobing
słońce chociaż wyszło, tyle dobrego

Ani@k sama nie wiem, na razie czuje się dobrze, tylko szybciej zmęczenie mnie łapie...
Myślę może ze tuz przed ślubem czyli w sierpniu pójdę juz, bo ślub 31/08
szef kazał mi iść na L4 i pracować, wyśmiałam go i powiedziałam ze nie skorzystam z jego super propozycji:wściekła/y:

elooo :-)
kasica :-D:-D Ale ja chyba wiem skąd Ci sie to wzięło;-) przyznaj sie , piszesz duzo na gg?:-)
a pogrubienie..no więc tak
jak juz napiszesz to, co chciałaś napisać do kogoś, np. do mnie, kok.o , to:
1. zaznaczasz myszką nicka (np. kok.o )
2. klikasz ikonke z taką grubą literką B (znajdziesz ją w pasku narzedzi w drugim rzedzie, zaraz nad tym okienkiem,w ktorym jest pisany przez Ciebie tekst)
3. gotowe

A wyprz. w c&a nie było:-D ktos nas w jajo zrobił;-):-)

Alex__ dawaj do mnie zamiast do pracy, mam jeszcze obok całkiem sporawo miejsca.. :tak:
Szyszka no Twój szefuńcio ma super pomysły :-D

Kok.o dobrze ze nie napisałaś 'klikasz dwa razy na np. kok.o' bo się całe nie zaznacza.. tylko do kropeczki..

no i na gg ENTER działa przecież..

Ostatnia edycja:
a pogrubienie..no więc tak
jak juz napiszesz to, co chciałaś napisać do kogoś, np. do mnie, kok.o , to:
1. zaznaczasz myszką nicka (np. kok.o )
2. klikasz ikonke z taką grubą literką B (znajdziesz ją w pasku narzedzi w drugim rzedzie, zaraz nad tym okienkiem,w ktorym jest pisany przez Ciebie tekst)
3. gotowe
ew. tez tak :
zaznaczasz imię dziewczyny i klawisz "CTRL" i równocześnie z klawiszem "B" i wychodzi pogrubienie;-)

reklama
Do góry