reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aleksis ja doskonale wiem o czym mówisz i jestem jak najbardziej w temacie tego smęcenia !!;-) Każda z nas ma jakąś dziurę do zalepienia , takie już jest życie , ważne, że sobie z wielu rzeczy dokoła zdajemy sprawę.
Do gilów teraz proszę nie dopuszczać bo Ci niepotrzebne, jutro &&&&&&&&&&&&& a potem leżysz i wizualizujesz:tak:

reklama
Gatto 2 lata temu też byliśmy w Novi Vinodolski tydzień i tydzień w Makarskiej ale mieliśmy kawałek do morza było pięknie ,a teraz mamy przejść przez ulicę :tak: no i kalmary,małże i inne owoce morza gościły na moim talerzu :tak:mniam,mniam aż zgłodniałam.Oni bardzo dobrze przyprawiają i pyszne robią te jedzonko :tak:

targ przy ulicy wszystko regionalne i świeże DSC_0787.jpg a to Nasz widok z balkonu był DSC_0008.jpg

Aleksis mocno tulę ,smutki dopadają niestety ja też sobie wynagradzam ,rzeczami ,wyjazdami i zakupami dziurę ,ale na chwilę jest fajnie a później przychodzi melancholia ,niestety ,ale wierze że teraz Ci się uda &&&&&&&&&&

macie w tym samym terminie co My urlop :tak:może do Chorwacji przyjedziecie ??:-D:tak:

Załączniki

• DSC_0787.jpg
    DSC_0787.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC_0008.jpg
    DSC_0008.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
hello wszystkim!
Z góry zaznaczam, że jak zobaczyłam ileście naklikały dzisiaj, to se na razie odpuściłam:-p Jak Julek się zdrzemnie albo coś to wtedy spróbuję nadrobić.
A my bylismy z rana na pobraniu krwi do testów, zrobiliśmy taki dość podstawowy profil przy egzemie, IGe (co to jest? nie mam pojęcia) i 11 innych alergenów. Muma laktozy nie mieli. Dzisiaj mam mieć wynik mleka, a resztę do piątku. No zobaczymy.
Póki co, powoli Julkowi wszystko schodzi. :tak: No to kurka, jakby było od mleka, to miałby cały czas...chyba, nie?:confused:
Po powrocie nafaszerowałam go butlą z kleikiem!;-) i wyruszyliśmy na zwiedzanie sklepów w poszukiwaniu kiecki na chrzciny. Jennnyyyy jaką widziałam superową w Zarze:szok::tak: ale największy rozmiar jaki mieli to M:wściekła/y: nooo to na pewno zmieszczę tam mój tłuszczyk:no: Zobaczę w sklepie internetowym...z tym, że nie wiem czy brać L czy XL:baffled: chyba, że znajdę jeszcze w innym oddziale Zary Kolor taki ostry pomarańcz...ale nie do końca..nawet nie umiem go nazwać, ale bardzo, bardzo żywy, letni. Bardzo mi się spodobał, już sobie w myśłach dodałam buty w kolorze beżu, kremowym lub coś podobnego, taki sam żakiecik krótki i byłoby...no ale na razie doopaaaa...:crazy:
dziewczynki, na razie uciekam, bo Julek "tańcuje" po całym łóżku, muszę go uśpić. Tak się skubany teraz przekręca, kombinuje, że nie da się go już samego zostawić na chwilkę(chodzi mi, ze na łóżku)
oki, to lecę...
cdn...

witajcie,

przepraszam, że tak długo nie pisałam, ale nakręcałam się tak jakoś dziwnie :-) poczytam sobie co u Was :-)
u nas tyle, ze byłam wczoraj u gin. powiedziała, że wyniki, które mamy są do niczego. dała nam namiary na laboratorium we wrocławiu w którym mąż ma zrobić badania z posiewem i przeciwciałami i tym wszystkim o czym pisałyście. po rozmowie i zbadaniu mnie kazała mi zrobić tylko TSH FT3 i porlaktynę. podpowiedzcie zrobić sobie dodatkowo coś jeszcze skoro już będę w laboratorium?

(...)i wyruszyliśmy na zwiedzanie sklepów w poszukiwaniu kiecki na chrzciny. Jennnyyyy jaką widziałam superową w Zarze:szok::tak: ale największy rozmiar jaki mieli to M:wściekła/y: nooo to na pewno zmieszczę tam mój tłuszczyk:no: Zobaczę w sklepie internetowym...z tym, że nie wiem czy brać L czy XL:baffled: chyba, że znajdę jeszcze w innym oddziale Zary Kolor taki ostry pomarańcz...ale nie do końca..nawet nie umiem go nazwać, ale bardzo, bardzo żywy, letni. Bardzo mi się spodobał, już sobie w myśłach dodałam buty w kolorze beżu, kremowym lub coś podobnego, taki sam żakiecik krótki i byłoby...no ale na razie doopaaaa...:crazy:

katiuszka79 ja byłam w sobotę na weselu i miałam właśnie pomarańczową sukienkę i beżowe buty (te co miałam do ślubu półtora roku w szafie przeleżały i jak znalazł były teraz :-D) wyglądało to szałowo moim nieskromnym zdaniem i szczerym zdaniem spoglądających na mnie babeczek hihiihi.

katiuszk a - jasne, że od mleka miałby cały czas :tak: Ale będziesz mieć wynik, może się czegoś dowiesz, ja tam myślę , że to od proszków/ kosmetyków i powoli mija :-) Plus potówki;-) Olka też dziś lekko zagrzałam i od razu ma trochę na brzuszku.
Zazdroszczę odwagi z takimi kolorami- ja to zawsze zachowawczo, wszystko stonowane, i tak teraz lepiej jest niż jak młodsza byłam :-p

MagdaM -
no i powtórzycie badania i będzie wiadomo czego się trzymać :tak:

ooo zuzka ale fajnie macie z tymi wakacjami!!:happy: foty poprosimy obowiązkowo!:tak: heh...pomarze sobie :zawstydzona/y:
Aleksis kochana kciukasy przeogromne za zabieg:tak:, a urlop spędzisz głaszcząc sie po ciezarnym brzuchu:tak::tak: :**
hehe katiuszka mam tez problem z ciuchami:-D chciałoby sie w swój dawny rozmiar wejsc a tu...doopa!:-) wielka w dodatku, w lustrze sie nie mieszcząca hehe:-) W przymierzalni zawsze
wciskam sie w te ciuchy i wiecie co, jak wciągne brzuch to wyglądam jak dawniej, jak puszcze to mi go wywala do przodu:baffled: takie czary! :-D
zuzka dzisiaj na siłowni dorwałam książke tej Chodakowskiej całej (jakas kobitka przyniosła ze sobą), zamiast dokonczyc cwiczenia to sobie poczytałam. No fajna książka. Myślicie,ze jak ją kupie to schudnę?:-D

zuzka dzisiaj na siłowni dorwałam książke tej Chodakowskiej całej (jakas kobitka przyniosła ze sobą), zamiast dokonczyc cwiczenia to sobie poczytałam. No fajna książka. Myślicie,ze jak ją kupie to schudnę?:-D
hehehhehe, tez bym chciala, ze TAK dzialalo :) Ty Kok.o przynajmniej na silke chodzisz...ja za to na fotelu dupke grzeje :no:

Katiuszka wrzuc linka, bo mnie sie tez jedna taka w zarze podoba ni to pomaranczowa, ni to wpadajaca w czerwien, ale kurde mysle, ze mi w niej opone bedzie znac...w sumie to chyba 40€ u nas kosztuje.

reklama
hahahhaha....sluchaj tak sobie wlasnie ogladalam stronke zary i kurde same anorektyczki te kiecki prezentuja :baffled::baffled::baffled: az mi sie slabo zrobilo....

Do góry