reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

haha! :-Dto samo pomyślałam! nawet obejrzałam dokładnie powiększenia zdjęć bo myślałam,ze to na manekinach kiecki wiszą, a graficy dokleili potem głowy i nogi modelek... ale nie, to chyba prawdziwe blade chudzinki;-)

reklama
Tego nie wie nikt;-) U mnie już ciemno, znaczy się noc:happy2: Sprawdzę o 6ej jak wstanę do kanapek .
MIłego wieczoru, papa

Gatto no właśnie przewalam po raz kolejny stronkę Zary i nie ma tej kiecki!!!:szok::crazy: jakim sposobem? jak w sklepie wisiały??? a te modelki to mogliby se zmienić,nie? juz pomijam, że chude jak patyczaki, to takie białe, że aż anemiczne...a w dodatku mają krzywe nogi:-p heheh nie to co my! kobity z krwi i kości:tak::-D tzn. kasica z zuzanką tylko z kości, bo one zrzucają wagę;-):-D
Muma ja też zawsze ubierałam się raczej w takie grzeczne, stonowane kolory...ale mi przeszło!!! tzn. jeszcze większość garderoby w szarych kolorach, ale staram się zawsze coś dokupic żywszego...aż się młodziej wtedy czuję;-)

A co do wyniku, to mam już ten ogólny Ige, no i jest 14IU/ml, a norma jest mniej niż 15:baffled: niby dobrze, ale to jeszcze nie potwierdza, że alergii nie ma. Może tak być, że to Ige jest w normie, a dopiero testy na konkretne alergeny cos pokazały. No nic...czekamy do piątku.
Coś to miałam napisać jeszcze... no ale zapomniałam:baffled:
eee to chyba nie będę nic wymyślać, tylko jutro się zamelduję...o ile pierworodny pozwoli;-) aaa no i jeszcze poszukam sobie innych oddziałów Zary, może tam znajdę ta kieckę w rozmiarze al'a namiot:laugh2:
Miłej nocy wszystkim i udanych łowów w c&a!!!:-D

hej!!!!!!!laski,postaram się "odrobić zadanie domowe";-),i pisać przejrzyściej.............Aleksis za Ciebie ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,dziŚ jest TWÓJ DZIEŃ I MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!!!:tak:...............Magda no to wyniki najlepiej powtórzyć,i będzie wiadomo co leczyć,itd...dr.przepisze antybiotyki i będzie dobrze:tak:,a gdzie do dr.pójdziecie??we Wrocławiu gdzieś??My też mamy weselisko we wrześniu:-),ja kieckę będę sobie szyła,dziś do krawcowej muszę przedzwonić i umówić się na jakiś dzień:tak:.zuzanko urlop w Chorwacji...mmmmmm rozmarzyłam się ,ale Wam fajnie!!!:-),przecudowne miejsce,ja byłam tak kilka lat temu,my byliśmy w miejscowości Primosten(nie wiem jak to się pisze hi hi).....Zmykam,bo dzię tez na 13 godzin jadę do pracy.!Miłego dnia!!!!Aleksis za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!..........u mnie 25dc.brzuch juz znajomo mnie pobolewa:-:)-(,wczoraj plecy bolałay,wiadomo,co będzie za kilka dni...ehhhhhhh:-:)wściekła/y::wściekła/y:

reklama
witam słonecznie :-)

acha.....powiedzcie,jak "pogrubia"się imiona??,bo nie wiem....Nauczyłam się tylko edytować i mieszać zioło;-);-):-D
powiemy, powiemy jak odrobisz 'zadanie domowe' ;-):-p:-):-D;-):tak:

ja dziś planuję leżing i nicnierobing :rofl2:

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry