reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Gatto, spokojnie się załapiesz, w czerwcu początek wyprzedaży to i ceny wysokie (jak to w PL), w lipcu może trochę przebrane, ale i ceny sympatyczne

Zuza - daj znać później jak na froncie h&m, bo wiem tylko o sale z forum zakupowego

dzięki Muma :* mam nadzieję,że Naszych planów nikt i nic nie zakłóci ,bo z dziadkiem coraz gorzej ze zdrowiem i ciągle mamy coś więc mam nadzieję,że nic mu się nowego nie przy pląta i pojedziemy spokojnie :-(

dobra dziewczynki idę robić porządek w szafie,muszę po ogarniać ciuszki letnie i mniej więcej posegregować co i jak ,żebym za dużo nie wydała na ciuchy bo nie lubię mieć za dużo i nie potrzebnie ,a tak to na karteczce zapiszę co potrzebne na wyjazd i juu ;-):tak:

a resztę w czym nie chodzę od 2 lat do woreczka i w świat idzie ,podrzucę siostrom przebiorą ,wybiorą a jak nie to do PCK idzie ;-)

Kurcze Zuza daleko ta Rogoznica, ale musi byc pieknie!! Mozesz do bolu jesc kalamary bo tam tanio :happy::happy:
ja uwielbiam:-p Jedziecie samochodem czy lecicie??

reklama
Czesc, znowu pare stron powiesci do czytania mi zostawiliyscie:-D
Aaronka-witaj!Milo Cie znowu "widziec"

Aleksis eM nie moze dopuszczac az do jutra i zabronilam mu "kombinowac" cos jak mnie nie ma:-DTo dla celow ochronnych dla dobrej jakosci nasienia na jutro. 3 dni wstrzemiezliwosci to minimum

Tragedia z ta wielka woda. I w Niemczech tez ludzie cierpia, zal mi ich tez ale jak wiemy panstwo stanie na wysokosci zadania, bo ma na to kase. Martwie sie tylko o tych biedakow w PL jak sobie daja rade i jak dlugo beda czekac na pieniadze. Tak na marginesie to chyba najwieksza pora na zmiane przepisow dot.zabudowan mieszkalnych na takich wlasnie zagrozonych terenach.Trabi sie o tym od lat, pamietam gdy byla ogromna powodz. Wracajac autobusem z DE widzialam pozostalosci na Opolszczyznie.Okropny widok i znowu powtorka niestety

Zuzanka zazdroszcze Ci wyjazdu do Chorwacji
My mamy urlop zagwarantowany od 16 lipca do 28 ale 0 planow, bo jak ma planowac jak jutro mam zabieg
Jak sie uda to fajnie, jak nie to zrobie miesiac przerwy bo chce mimo staran nadal zyc i korzystac z zycia, pokim mloda:-D

A z tymi zakupami to cos wiem na ten temat.Tylko ze ja kupuje ciuchy, bizuterie dla siebie... Zastanawialam sie nad tym dlaczego? I wiem, w ten sposob probuje "zalepic" sobie dziure.
Bo filmy, ksiazki, spacery, rozmowy nie wystarczaja. A tak na chwile podnosi mi sie poziom endorfin. Smutne, ale prawdziwe
Smuce Wam, ale czasem tak mam
Od jutra znowu jazda z czekaniem przez 2 tygodnie, chyba ze krocej jak @ przylezie nieproszona znacznie wczesniej

W ogole to jakas niewyrazna jestem...Potrzebuje wakacji koniecznie, odpoczynku na cieplej plazy i bel far niente
Wiem, Wy Mamusie marzycie o wyspaniu sie, a ja tu takie fanaberie odstawiam i piernicze 3 po 3

Uciekam z balkonu, bo mi zaczynaja sie gile w nosie robic:-D

Na razie

Do góry