reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k wtedy trzeba żyły szukać albo parę probówek z palca toczyć:sorry2:
Ale czasami takie ma łe dzieciaki ładne żylki w zgieciu mają:tak:

Aaaaaaaaa i igiełki są mega malutkie i cieniutkie :tak:

reklama
biedactwa małe.. :sorry2: kiedyś w pobieralni słyszałam jak taki maluch zareagował na ukłucie.. płaczu było co niemiara:sorry2:

jeżeli moje Dziecię 'odziedziczy' rozstaw zył po mnie - to nie będzie problemu.. mnie można pobierać niemalże bez zawiązywania tej gumki czy opaski..

hej!!!witam się z kawką.Własnie łazienke wypsrzatałam,..mniej roboty na jutro bedzie;-),zaraz pranie rozwiesz i jeszcze dziś do pracy.U nas dzis bardzo wieje na dworze...słonka nie ma za bardzo......:baffled:,no ale mam nadzieje,ze jutro troche się opale,no!!!!!!!!!!!!!!Kurcze,jajcor lewy mnie boli,jak cholera:-(,syski tez juz kilka dni czuje......to oznaki zbliżającej sie wrednej @.....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ani@k mowie do niej jak popadnie :-D ale tak na serio to jak jestesmy tylko we dwie to mowie tylko po polsku, a jak jest eM to i tak i tak....niech sie eM uczy polskiego :-D:-D

Caterina ja slyszlam, ze takim maluchom to sie tez z glowki pobiera:baffled:

Alex fajny ten koc picnikowy z home&You :tak: od dzis do niedzieli jest promocja, ze druga rzecz za 50% (tansza oczywiscie). Chyba se go kupie ;-)

cześć Dziewczynki,
na szybko, bo dzieci już do wyjścia czekają gotowe:-D
Gatto - to jak do h&y lecisz to do biedronki też wejdź - mają super i tanie bajeczki dla dzieci:tak:;-)
Ania - uśmiałam się setnie (że Cristina sentymentalna)
Caterina - dzięki za wyjaśnienie, strach dalej spory, może pójdę w następny poniedziałek:-D

dobra, lecę, słonecznego dnia życzę, Gatto, Katiuszka - Wam szczególnie:tak:

elooo
no,Młoda spi:baffled::baffled: wiec chwilke mam i zaraz doczytam..ale nabiłyscie stron!:szok::-)
Gatto w szpitalu dzieciaki miały wenflony w główkach, bo tam dobrze zyły widać. Moja miała w rączce. A krew pobierana miała z palca-najpierw nakłucie a potem zbieranie kropelek do takiej malutkiej probówki.
W ogóle mnie sie zawsze serce kraje jak ona tak płacze przy wkłuciach (na szczepieniu)..heh:-(
Ja musze dokupić jakieś ksiażeczki, bo mi sie te wiersze juz znudziły:-D czytam w kółko to samo... no, lokomotywa i rzepka nie znudziła mi sie jeszcze;-)

ojjj.. Młoda postekuje...lece....

dziewczyny...zastanawiałam sie w czym iśc na ta komunię...wachała sie medzy spódnica i bluzką,a sukienką taka bordowa...i dzis tak sobie my slę,ze przymierze w czym bedzie lepiej...i co??wkładam spodnice,a ona mi z tyłka zleciała:szok:!!dosłownie,przeszszła mi przez biodra na dół!!!!!!!!!!!!!!!a jeszcze pół roku temu była dobra!!!Takze ide w sukience takiej bordowej,która jak 2 miesiące temu przymierzałam,to była taka nawet dośc obcisła na mnie i w cyckach i w brzuchu,a dzis ją przymierzam,a ja teraz mam "luzy"!!!!!!!!!...wiec chyba marsz z kijkami robi swoje;-)i zrezygnowanie z kolacyji!!!hi hi

łłoooo kasica gratuluje!:-) kurcze, moze ja sobie tez kijki wprowadze do codziennego rytuału... tylko kiedy:baffled:chyba wieczorem,ok 22 bede chodzić;-)

no ja dzis np.nie byłam...mało czasu jest przed drugą zmiana,zawsze jest cos do roboty w domu!!Jak mam na popołudnie do pracy,to chodze tak co 2 dzień...ale jak mam na rano do pracy i juz o 15 jestem w domu,zjem obiad,odsapne troche i chodze,jak mam na rano to chodze codziennie,popołudnia długie to jest czas:tak:...no miła niespodzianką z ta spódnicą:p)

reklama
Kasica a Ty czasem nie biegasz z tymi kijkami??? aaa chyba że chodzisz w tempie Korzeniowskiego..
przypomnij mi bo mi chyba umknęło.. ważyłaś się??? jak nie, to teraz marsz do łazienki (czy gdzie tam masz wagę) i się zważ!:tak:
Alex__ :-)
(ja chyba dziś do biedronki zajdę, kupię bajeczki, a co! )

Do góry