reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dziewczyny powiedzcie mi tak w kwestii technicznej forum. co zrobić żeby mnie co chwilę nie wylogowywało z forum? nie mogę nic w ustawieniach znaleźć:cool:

Magda wydaje mi sie, ze jak sie zalogowywujesz to obok jest kwadracik "nie wylogowywuj" i trzeba go zaznaczyc, a potem kliknac ZALOGUJ

cześć Dziewczynki,
czytam Was na bieżąco jak mała cycuje, ale pisać nie mam kiedy:/ a, że lato pełną gębą to sadzę i sadzę:-D lawendowo będzie u mnie:-D
Ania - jeśli w grę wchodzą u Was używańce to dawaj adres - podeślę Ci pajacy, bodziaków i co tam jesszcze niemęskiego znajdę (a jak się zdecyduję na trzecie to mi odeślesz)
no i też polecam h&m - u nas większość ciuchów właśnie z h&m, szczególnie dla Cuda, dla młodej góruje c&a, ale to dlatego, że uziemiona jestem z dwójką i nie fruwam po CH, no i zostaje net
aa, i jeszcze kappahl lubię, ale ceny tam dość wysokie

Gatto - pochwal się nabytkami czytelniczymi dla Cristiny

co do ryb - wczoraj się skusiłam na pstrąga lidlowskiego i też muszę pomyśleć co z niego wyczarować

aaa, i mam fajną książkę kucharską - "Pyszne 25" - przepisy za 25zł i do 25minut roboty, zrobiłam kokosanki i wyszły jak ze sklepu (a bez ulepszaczy)

Caterina - a skąd pobieracie krew od niemowląt? czeka mnie morfologia u małej i mam stracha

Katiuszka - a kiedy do PL jedziecie? chyba mi umknęło. co do piknikowych mat home&you ma cudne teraz - fioletowe w motyle, u nas za matę piknikową robi mata XXL Tiny Love kupiona nomen omen na angielskim ebayu

nieustanne kciuki za staraczki!

cześć

Wrzucilam mloda na kolko.
:-D:-):-) dla niewtajemniczonych zabrzmiało jak byś Młodą na koło tortur wrzuciła ;-):-)

Magda i o to chodzi abyś czuła się tu dobrze :tak: dziewczyny poradzą, jak trzeba do pionu postawią - taka rola tego wątku :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 3mam za pomyślny obrót sprawy :tak:
Alex__ jesteś kochana :*** narazie pomalutku kompletuję takie ani różowe ani niebieskie ciuszki.. nie mówię że się później nie przydadzą ;-) a Twoją propozycję rozważę.. koleżanka już mi proponowała ciuszki więc troszkę tego będzie :tak:

ale się wczoraj źle czułam:no: dziś narazie jest ok, zobaczymy co będzie poźniej..
no i coś się zachmurzyło :dry: a miałam ochotę na zakup bodziaków.. a kysz chmury!!!!!!!!!!!!!

wczoraj zapomniałam więc dziś podwójna dawka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miłego dnia babeczki :-)

Ostatnia edycja:
Ahoj kobitki:-)
Ani@k widzę ze nadal jesteś rannym ptaszkiem:tak: Jak ja:-p

Alex
u takich małych bobo pobieram krew z palca oczywiście jest to też uzależnione od ilkosci badań zleconych:tak:
Bobo najlepiej jak jest dobrze nakarmione i wyspane:tak:
A i ja dopuszczam pobieranie z cycorem karmiącym dla spokojności malucha:tak:

Pozdrawiam ze słonecznego i letniego wschodu:cool2:

AAAAAAAA i zapomniałam ostatnio napisać ze zioło piję nadal i chińskie też łykam i gluta mam jak ta lala:-D

helol, ja juz po kawce i bulce z nutella :-)

od 5 praktycznie nie spie....mloda tak sie budzi i do widzenia, trza wstac...

Alex kupilam zbior wierszy Brzechwy i to samo Tuwima. Jakas ksiazeczke z dzwiekami typu przychodzi listonosz i dryn, dryn dzwoni i takie tam bzdety:-p mama jej tez kupila jakis kuferek ksiezniczki, cos o aniolkach i wycieczce do lasu. Ma jeszcze Pimpe i Pepe Pig po wlosku. Najgorzej, ze po przeczytaniu jednego wierszyka lub kawalka ksiazeczki zaczyna plakac:baffled::-(

reklama
Caterina a jeżeli jest potrzeba więcej krwi do analizy, to wtedy gdzie uderzasz???
Gatto Twoja Córcia jest mega sentymentalna.. jak jej czytasz że 'abecadło z pieca spadło..' to się Maleństwo tak przejmuje że aż płakać zaczyna.. a powiedz.. mówisz do Niej po polsku czy po włosku???

Do góry