reklama
Dzien dobrek,
u nas tez przyjemnie jesli chodzi o pogode....
Aleksis, achaaaa, ja bym chyba tyle nie wytrzymala z tym czekaniem na testa...
Kasica jak tam u ciebie?
Kok.o no wlasnie jakos nie wierze w te kalendarze....zobaczymy... A ty juz, ze tak zapytam zorganizowalas pokoik dla ChybaEwy??
Ani@k pokupuj te w ikea, koszt maja niski, a jakby ci przyszlo do glowy wywijac nogami jeszcze w tym tygodniu to i straty beda mniejsze
u nas tez przyjemnie jesli chodzi o pogode....
Aleksis, achaaaa, ja bym chyba tyle nie wytrzymala z tym czekaniem na testa...
Kasica jak tam u ciebie?
Kok.o no wlasnie jakos nie wierze w te kalendarze....zobaczymy... A ty juz, ze tak zapytam zorganizowalas pokoik dla ChybaEwy??
Ani@k pokupuj te w ikea, koszt maja niski, a jakby ci przyszlo do glowy wywijac nogami jeszcze w tym tygodniu to i straty beda mniejsze
Haszitka
może kiedyś...
Hejka Laski
O widzę Zuzanka się trzyma ostro, może w końcu się udało.
Mała Gatta się rozwija? Mmmm gratulacje córci.
A ja już lepiej.
Nie wiem czy to normalne, że po HSG wszystko w środku boli jak się chodzi nawet kilka dni po. Zdjęcia ładnie wyszły i kontrast przeszedł a bardzo bolało. Czyżby były zrosty i podczas przepływu kontrastu porozrywały się. Bo ja sama nie wiem. Z lekarzem nie miałam siły rozmawiać po "zabiegu" tak to w samym szpitalu nazywali, znieczulenie dało się bardzo we znaki. Wizyta u lekarza prowadzącego na początku listopada. Choć przyznam się, że przytulanko z M już mniej bolało niż zwykle.
O widzę Zuzanka się trzyma ostro, może w końcu się udało.
Mała Gatta się rozwija? Mmmm gratulacje córci.
A ja już lepiej.
Nie wiem czy to normalne, że po HSG wszystko w środku boli jak się chodzi nawet kilka dni po. Zdjęcia ładnie wyszły i kontrast przeszedł a bardzo bolało. Czyżby były zrosty i podczas przepływu kontrastu porozrywały się. Bo ja sama nie wiem. Z lekarzem nie miałam siły rozmawiać po "zabiegu" tak to w samym szpitalu nazywali, znieczulenie dało się bardzo we znaki. Wizyta u lekarza prowadzącego na początku listopada. Choć przyznam się, że przytulanko z M już mniej bolało niż zwykle.
wierzą bo niedaleko siebie mieszkamy ....ja na razie nie zamierzam wychodzić spod kocaU mnie też zimno jak cholera
Haszitka - ja też niezbyt przyjemnie wspominam ostatnie znieczulenie wrrrrr, odpoczywaj, zobaczysz że szybko wrócisz do formy ;-)
Ani@k
Fanka BB :)
eeee zgagę??? nie czuję.. więc to nie od zgagi..:-)Ani@k ty może cię zgaga piecze i dlatego ci gorąco
U mnie też zimno jak cholera
nie wypali u mnie, najblizsza ikea w poznaniu lub w berlinie.. zanim dojadę, zanim transport zamówię.. chyba ze Kok.o we wrocku kupi i mi przyśleAni@k pokupuj te w ikea, koszt maja niski, a jakby ci przyszlo do glowy wywijac nogami jeszcze w tym tygodniu to i straty beda mniejsze
kok.o
hehe Ani@k dawal linka z modelem lampy, kupie kilka i podeśle na karaiby;-) a wzamian Ty ciepełka troszke odeślesz;-):-)
chociaż jakieś słonce wygląda juz nieśmiało zza chmur...
Gatto ChybaEwa na razie nie bedzie miała pokoiku, zainstalujemy ją w sypialni, zeby za duzo w nocy nie łazić;-) No i , nie ukrywam, ja bardzo cenie sobie jej przyszły pokój;-):-) (mamy tam biuro/komputerownie/biblioteke ). Wiec na poczatku troszke pomieszkamy w sypialni razem we trojke;-) a potem jakoś trza bedzie przeorganizować mieszkanie.
heh.. moze kieeeeeedys, w innym zyciu, dorobimy sie wiekszego mieszkania
a! ide dzisiaj z eMem na szkolenie z rodzenia, pierwszy raz;-):-)
chociaż jakieś słonce wygląda juz nieśmiało zza chmur...
Gatto ChybaEwa na razie nie bedzie miała pokoiku, zainstalujemy ją w sypialni, zeby za duzo w nocy nie łazić;-) No i , nie ukrywam, ja bardzo cenie sobie jej przyszły pokój;-):-) (mamy tam biuro/komputerownie/biblioteke ). Wiec na poczatku troszke pomieszkamy w sypialni razem we trojke;-) a potem jakoś trza bedzie przeorganizować mieszkanie.
heh.. moze kieeeeeedys, w innym zyciu, dorobimy sie wiekszego mieszkania
a! ide dzisiaj z eMem na szkolenie z rodzenia, pierwszy raz;-):-)
Ostatnia edycja:
Bzzzz a co ty sobie dzis wagary zrobilas?? czy jakies swieto jest? bo chyba nie siedzisz w pracy pod kocem?
Kok.o rozumiec! Powodzenia w szkole rodzenia! Ciekawe kiedy u mnie takie cudo zorganizuja
Haszitka kurcze nie wiem, ale chyba tak dlugo po nie powinno bolec
Kok.o rozumiec! Powodzenia w szkole rodzenia! Ciekawe kiedy u mnie takie cudo zorganizuja
Haszitka kurcze nie wiem, ale chyba tak dlugo po nie powinno bolec
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny
witam się i ja zimno dzisiaj ,poniedziałek....
ja jeszcze w piżamie ,bo nie chce mi się dzisiaj kompletnie nic!!!obiadek mam to nie muszę robić ...chyba dzisiaj książka będzie cały dzień ....
miłego dnia
witam się i ja zimno dzisiaj ,poniedziałek....
ja jeszcze w piżamie ,bo nie chce mi się dzisiaj kompletnie nic!!!obiadek mam to nie muszę robić ...chyba dzisiaj książka będzie cały dzień ....
miłego dnia
reklama
kok.o
no takiej to dobrze! ;-):-)