reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzien dobrek,

u nas tez przyjemnie jesli chodzi o pogode....
Aleksis, achaaaa, ja bym chyba tyle nie wytrzymala z tym czekaniem na testa...:zawstydzona/y:

Kasica jak tam u ciebie?

Kok.o no wlasnie jakos nie wierze w te kalendarze....zobaczymy... A ty juz, ze tak zapytam zorganizowalas pokoik dla ChybaEwy??

Ani@k pokupuj te w ikea, koszt maja niski, a jakby ci przyszlo do glowy wywijac nogami jeszcze w tym tygodniu to i straty beda mniejsze :-D

Hejka Laski:cool2:

O widzę Zuzanka się trzyma ostro, może w końcu się udało.

Mała Gatta się rozwija? Mmmm gratulacje córci.

A ja już lepiej.
Nie wiem czy to normalne, że po HSG wszystko w środku boli jak się chodzi nawet kilka dni po. Zdjęcia ładnie wyszły i kontrast przeszedł a bardzo bolało. Czyżby były zrosty i podczas przepływu kontrastu porozrywały się. Bo ja sama nie wiem. Z lekarzem nie miałam siły rozmawiać po "zabiegu" tak to w samym szpitalu nazywali, znieczulenie dało się bardzo we znaki. Wizyta u lekarza prowadzącego na początku listopada. Choć przyznam się, że przytulanko z M już mniej bolało niż zwykle.

Ani@k ty może cię zgaga piecze i dlatego ci gorąco:-p

U mnie też zimno jak cholera:eek:
eeee zgagę??? nie czuję.. więc to nie od zgagi..:-)

Ani@k pokupuj te w ikea, koszt maja niski, a jakby ci przyszlo do glowy wywijac nogami jeszcze w tym tygodniu to i straty beda mniejsze :-D
nie wypali u mnie, najblizsza ikea w poznaniu lub w berlinie.. zanim dojadę, zanim transport zamówię.. chyba ze Kok.o we wrocku kupi i mi przyśle :-p:laugh2:

Dzień dobry,

witam się przy herbatce zielono jaśminowej.

Aleksis
mi się chińska przepowiednia sprawdziła:)
ani@k u mnie też zimno jak diabli. Ty faktycznie masz karaiby:)

Do napisania potem
:*

hehe Ani@k dawal linka z modelem lampy, kupie kilka i podeśle na karaiby;-) a wzamian Ty ciepełka troszke odeślesz;-):-)
chociaż jakieś słonce wygląda juz nieśmiało zza chmur...

Gatto ChybaEwa na razie nie bedzie miała pokoiku, zainstalujemy ją w sypialni, zeby za duzo w nocy nie łazić;-) No i , nie ukrywam, ja bardzo cenie sobie jej przyszły pokój;-):-) (mamy tam biuro/komputerownie/biblioteke ). Wiec na poczatku troszke pomieszkamy w sypialni razem we trojke;-) a potem jakoś trza bedzie przeorganizować mieszkanie.
heh.. moze kieeeeeedys, w innym zyciu, dorobimy sie wiekszego mieszkania:sorry:

a! ide dzisiaj z eMem na szkolenie z rodzenia, pierwszy raz;-):-)

Ostatnia edycja:
Bzzzz a co ty sobie dzis wagary zrobilas?? czy jakies swieto jest?:eek: bo chyba nie siedzisz w pracy pod kocem?:-D

Kok.o rozumiec! Powodzenia w szkole rodzenia! Ciekawe kiedy u mnie takie cudo zorganizuja:happy:

Haszitka kurcze nie wiem, ale chyba tak dlugo po nie powinno bolec:eek:

cześć dziewczyny

witam się i ja zimno dzisiaj ,poniedziałek....

ja jeszcze w piżamie ,bo nie chce mi się dzisiaj kompletnie nic!!!obiadek mam to nie muszę robić ...chyba dzisiaj książka będzie cały dzień ....

miłego dnia

reklama
Do góry