reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam Kochane!!

Dziękuję za miłe słowa! Jest lepiej, aczkolwiek o przeprosiny to jakoś trudno... Ale nic to.

Majeczko - nadal trzymam kciuki i wierzę, że wszystko pójdzie dobrze i w piątek zabieg zostanie przeprowadzony. Trzymaj się kochana!!

A ja dziś idę na aerobik na 2 godziny - i dam z siebie wszystko. Co prawda potem nie jestem w stanie ruszyć ręką ani nogą ale jaka satysfakcja!!

Pozdrawiam Was gorąco!!:-)

reklama
Witam Kochane!!

Dziękuję za miłe słowa! Jest lepiej, aczkolwiek o przeprosiny to jakoś trudno... Ale nic to.

Majeczko - nadal trzymam kciuki i wierzę, że wszystko pójdzie dobrze i w piątek zabieg zostanie przeprowadzony. Trzymaj się kochana!!

A ja dziś idę na aerobik na 2 godziny - i dam z siebie wszystko. Co prawda potem nie jestem w stanie ruszyć ręką ani nogą ale jaka satysfakcja!!

Pozdrawiam Was gorąco!!:-)

hej:-)

Majeczko mocno mocno ściskam kciuki, żeby wszystko się udało!!!:tak:

Kajda salsa to nic..:-D jeszcze step, TBC, dance i inne takie tam..:laugh2: ogólnie ruszam się sporo:tak: :-D i baaaardzo mi z tym dobrze:-)

Wikkuś trzymaj się! mam nadzieję, że Twój mężczyzna zrozumie i przeprosi.., niestety oni czasem zbyt późno się orientują w sytuacji..:no:
a jak było na aerobiku? bo i ja dziś poszalałam na stepie:-D

Dziewczynki byłam dziś u gina, dostałam bromergon.., dziś zaczynam..trzymajcie kciuki..

Anuś, Moniś, Lapisku buziaczki dla Was!

miłego wieczorku..

hej:-)

Majeczko mocno mocno ściskam kciuki, żeby wszystko się udało!!!:tak:

Kajda salsa to nic..:-D jeszcze step, TBC, dance i inne takie tam..:laugh2: ogólnie ruszam się sporo:tak: :-D i baaaardzo mi z tym dobrze:-)

Wikkuś trzymaj się! mam nadzieję, że Twój mężczyzna zrozumie i przeprosi.., niestety oni czasem zbyt późno się orientują w sytuacji..:no:
a jak było na aerobiku? bo i ja dziś poszalałam na stepie:-D

Dziewczynki byłam dziś u gina, dostałam bromergon.., dziś zaczynam..trzymajcie kciuki..

Anuś, Moniś, Lapisku buziaczki dla Was!

miłego wieczorku..

Witajcie 30-dziestki!
j
uż o mnie zapomniałyście:sick: a ja jestem z Wami codziennie, tylko na pisanie ostatnio nie miałam czasu:sick:.
Staram się troszkę odciąć psychicznie od staranek- i czasem mi to wychodzi. Ale w sobotę-dzień prawdy:szok: i stresik już mnie dopada:baffled:.
mam nadzieję, że płodniakowy pobyt w Kazimierzu Dolnym okaże się szczęśliwy:confused:jeżeli faktycznie tak będzie-daj Boże!!!!!!- chętnie podzielę się z Wami receptą:happy::happy:

Witajcie 30-dziestki!
j
uż o mnie zapomniałyście:sick: a ja jestem z Wami codziennie, tylko na pisanie ostatnio nie miałam czasu:sick:.
Staram się troszkę odciąć psychicznie od staranek- i czasem mi to wychodzi. Ale w sobotę-dzień prawdy:szok: i stresik już mnie dopada:baffled:.
mam nadzieję, że płodniakowy pobyt w Kazimierzu Dolnym okaże się szczęśliwy:confused:jeżeli faktycznie tak będzie-daj Boże!!!!!!- chętnie podzielę się z Wami receptą:happy::happy:

No witaj Sensi:-) :-) :-)
Cieszę się, że wreszcie jesteś. Od ponad tygodnia zastanawiałam się gdzie sie podziałaś.
Czekam z niecierpliwościa na wieści od Ciebie :tak: Ach ten Kazimierz;-)
Pozdrawiam cieplutko:laugh2:

No witaj Sensi:-) :-) :-)
Cieszę się, że wreszcie jesteś. Od ponad tygodnia zastanawiałam się gdzie sie podziałaś.
Czekam z niecierpliwościa na wieści od Ciebie :tak: Ach ten Kazimierz;-)
Pozdrawiam cieplutko:laugh2:

Witaj Vonko!
i co ja widzę;-):tak:u Ciebie też po płodniakach
Może obie spotkamy się w nowym wątku:-D Tak chciałabym............
Vonko! Czy w jakiś sposób kontrolujesz swój cykl? ja mierzę temperaturkę-dziś 37,0 ale wiem, że to jeszcze o niczym nie przesądza ( no chyba że o tym , że owulacja się odbyła:happy:)
Nie pamiętam Vonko czy wvześniej stosowałas tabletki anty-. ja tak:nerd:-teraz mogę powiedzieć, że niestety:-(. odstawiłam w lutym -od kwietnia zaczęłam staranka i obserwowanie siebie.i muszę Ci powiedzieć, że dopiero po ok. 5 miesiącach mój cykl-pod względem temperaturki-ma ręce i nogi:laugh2:-teraz dokładnie widzę jego fazowość.Więc jestempełna nadziei,że wkońcu musi się udać:happy:.
Na razie zmykam-jadę w teren popracować:szok:. Ale potem tu zaglądne. Pa ! miłego dnia!!!:-)

reklama
Witaj Vonko!
i co ja widzę;-):tak:u Ciebie też po płodniakach
Może obie spotkamy się w nowym wątku:-D Tak chciałabym............
Vonko! Czy w jakiś sposób kontrolujesz swój cykl? ja mierzę temperaturkę-dziś 37,0 ale wiem, że to jeszcze o niczym nie przesądza ( no chyba że o tym , że owulacja się odbyła:happy:)
Nie pamiętam Vonko czy wvześniej stosowałas tabletki anty-. ja tak:nerd:-teraz mogę powiedzieć, że niestety:-(. odstawiłam w lutym -od kwietnia zaczęłam staranka i obserwowanie siebie.i muszę Ci powiedzieć, że dopiero po ok. 5 miesiącach mój cykl-pod względem temperaturki-ma ręce i nogi:laugh2:-teraz dokładnie widzę jego fazowość.Więc jestempełna nadziei,że wkońcu musi się udać:happy:.
Na razie zmykam-jadę w teren popracować:szok:. Ale potem tu zaglądne. Pa ! miłego dnia!!!:-)

Do góry