reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie Kobitki:-)

a cóż tu taka cisza??

Anuś co u Ciebie? kiedy przyjeżdżasz na zabieg?
Lapisku jak się czujesz?? jak Maleństwo?
Moniś a jak Ty się czujesz..?
Majeczko mocno trzymam kciuki za Ciebie!!:-) musi się udać!!:tak:

Ja za tydzień będe już po wizycie u lekarza, ciekawe co powie?? mam nadzieję, że czegoś się w końcu dowiem..

miłego wieczorku:-)

reklama
Witajcie Kobitki:-)

a cóż tu taka cisza??

Anuś co u Ciebie? kiedy przyjeżdżasz na zabieg?
Lapisku jak się czujesz?? jak Maleństwo?
Moniś a jak Ty się czujesz..?
Majeczko mocno trzymam kciuki za Ciebie!!:-) musi się udać!!:tak:

Ja za tydzień będe już po wizycie u lekarza, ciekawe co powie?? mam nadzieję, że czegoś się w końcu dowiem..

miłego wieczorku:-)

Witajcie Dziewczyny.
Wyleżałam to draństwo i pomalutku doszłam do siebie. Mój doktorek mówił, że leki które dostałam były bezpieczne. W związku z tym nie musimy "zawieszać" naszych starań. Dzisiaj postanowiłam odpuściuć mojemu mężowi ale jutro go dopadnę;-) Owu tuz tuż. Trzymajcie kciuki.:tak: :tak:
Pozdrawiam cieplutko wszystkie STARACZKI:-)

Witajcie Dziewczyny.
Wyleżałam to draństwo i pomalutku doszłam do siebie. Mój doktorek mówił, że leki które dostałam były bezpieczne. W związku z tym nie musimy "zawieszać" naszych starań. Dzisiaj postanowiłam odpuściuć mojemu mężowi ale jutro go dopadnę;-) Owu tuz tuż. Trzymajcie kciuki.:tak: :tak:
Pozdrawiam cieplutko wszystkie STARACZKI:-)

Witam,

mam pytanie: czy któraś z Was stosowała preparat Pregnyl??

Mój ginekolog chce mi go podać, ale ja obawiam się skutków (szczególnie poronienia). Czy wiecie coś więcej o skutkach niż te które podają w ulotce.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

Anita
[url=http://www.waszslub.pl][/URL]

Witam,

mam pytanie: czy któraś z Was stosowała preparat Pregnyl??

Mój ginekolog chce mi go podać, ale ja obawiam się skutków (szczególnie poronienia). Czy wiecie coś więcej o skutkach niż te które podają w ulotce.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

Anita
[url=http://www.waszslub.pl][/URL]

Moje kochane, coz mam powiedziec... chyba sie nie udalo @ przyszla za wczesnie... juz nie mam sily...HCG wykonuje sie do 12dc a mi wypadnie w dniu zabiegu 13 dzien...:-( Chyba naprawde mam pecha...Pozostaje mi tylko chyba sklamac. I tak ide na wizyte dzien przed zabiegiem i jesli doktorek zobaczy juz ze owu sie zbliza to nici z zabiegu jak nie to moze jednak sie uda...Ale trace nadzieje...
Chcialabym czasem zapytac o to jakas fachurke o porade np Elzbietke ale ona chyba juz zapomniala o staraczkach o bo nie odpisuje na zadna moja zapytanke i watpliwosc.. A szkoda jej porady byly takie wazne i pomocne...

pozdrawiam was cieplutko i dziekuje za wsparcie...

Moje kochane, coz mam powiedziec... chyba sie nie udalo @ przyszla za wczesnie... juz nie mam sily...HCG wykonuje sie do 12dc a mi wypadnie w dniu zabiegu 13 dzien...:-( Chyba naprawde mam pecha...Pozostaje mi tylko chyba sklamac. I tak ide na wizyte dzien przed zabiegiem i jesli doktorek zobaczy juz ze owu sie zbliza to nici z zabiegu jak nie to moze jednak sie uda...Ale trace nadzieje...
Chcialabym czasem zapytac o to jakas fachurke o porade np Elzbietke ale ona chyba juz zapomniala o staraczkach o bo nie odpisuje na zadna moja zapytanke i watpliwosc.. A szkoda jej porady byly takie wazne i pomocne...

pozdrawiam was cieplutko i dziekuje za wsparcie...

MONIOLKU!
ŻYCZĘ CI KOCHANA ABYS NIE TRACILA NIGDY NADZIEI, MIALA SPOKÓJ W SERDUCHU, WSPANIALYCH LUDZI WOKÓŁ CIEBIE I ŻEBY DOBRO, KTÓRE INNYM DAJESZ ZAWSZE WRACAŁO DO CIEBIE!

Buziaczki, myślimy o Tobie!:happy:

reklama
MONIOLKU!
ŻYCZĘ CI KOCHANA ABYS NIE TRACILA NIGDY NADZIEI, MIALA SPOKÓJ W SERDUCHU, WSPANIALYCH LUDZI WOKÓŁ CIEBIE I ŻEBY DOBRO, KTÓRE INNYM DAJESZ ZAWSZE WRACAŁO DO CIEBIE!

Buziaczki, myślimy o Tobie!:happy:

Do góry