reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej Kobitki:-)
chyba jesienna niemoc mnie dopada..:-( najpierw nie mogę wstać z łóżka, potem wlewam w siebie litry kawy, żeby jakoś przetrwać dzień, a wieczorkiem zasypiam na kanapie..:-( koszmar! ratuje mnie jedynie sport, bo juz bym całkiem skapciała:sick:
Anuś jak tam nowa fryzurka? ja też się wybieram do fryzjera, bo włosy mi rosną ostatnio w zastraszającym tempie:szok: ale pójdę chyba przed ślubem naszych znajomych- jeszcze 2 tygodnie:tak: kiedy przyjeżdźasz do W-wy?;-)
Lapisku a ja bym się baaaardzo chętnie z Tobą zamieniła:-D nawet step bym poswięciła:tak: :-D no i muszę Ci się do czegoś przyznać..właśnie nażarłam się chipsów..:zawstydzona/y:
Moniś Kochana..daj nam znak sygnał, że jesteś..
Fantazja witamy cieplutko!:-)

dla Wszystkich 30tek :-*

reklama
hej Kobitki:-)
chyba jesienna niemoc mnie dopada..:-( najpierw nie mogę wstać z łóżka, potem wlewam w siebie litry kawy, żeby jakoś przetrwać dzień, a wieczorkiem zasypiam na kanapie..:-( koszmar! ratuje mnie jedynie sport, bo juz bym całkiem skapciała:sick:
Anuś jak tam nowa fryzurka? ja też się wybieram do fryzjera, bo włosy mi rosną ostatnio w zastraszającym tempie:szok: ale pójdę chyba przed ślubem naszych znajomych- jeszcze 2 tygodnie:tak: kiedy przyjeżdźasz do W-wy?;-)
Lapisku a ja bym się baaaardzo chętnie z Tobą zamieniła:-D nawet step bym poswięciła:tak: :-D no i muszę Ci się do czegoś przyznać..właśnie nażarłam się chipsów..:zawstydzona/y:
Moniś Kochana..daj nam znak sygnał, że jesteś..
Fantazja witamy cieplutko!:-)

dla Wszystkich 30tek :-*

Jestem codziennie, ale proszę zrozumcie nie wiem co będzie i nie chce wiedzieć, żyję dniem dzisiejszym bez zastanawiania się i kibicuje Wam kochaniutkie z całego serducha poza tym witam też nowe kobiety i życzę krótkiej drogi. P.S. Co do grzechów wrąbałam kiełbasę pieczoną z cebulą, ale bez chleba - w sumie co to zmienia ;) To mówiłam ja Wasz Moniolek, dobrej nocki.

Jestem codziennie, ale proszę zrozumcie nie wiem co będzie i nie chce wiedzieć, żyję dniem dzisiejszym bez zastanawiania się i kibicuje Wam kochaniutkie z całego serducha poza tym witam też nowe kobiety i życzę krótkiej drogi. P.S. Co do grzechów wrąbałam kiełbasę pieczoną z cebulą, ale bez chleba - w sumie co to zmienia ;) To mówiłam ja Wasz Moniolek, dobrej nocki.

Lastrada, Ty cwaniaczku, no tak męża wykołować:laugh2:

Lapis _Lazuli - zawsze byłam zaradna ;-) a jam mam jakiś cel to zrobię wszystko żeby go osiągnąć

alek - zazdroszczę tego sportu i brakuje mi mojego biegania z pieskiem (pieskowi też brakuje:-() ale kilka ostatnich tygodni moim ulubionym sportem jest sem, a ukochanym meblem łożeczko.
Mam nadzieję że II trymestr będę tryskać energią - tak jak podręczniki obiecują

fantazja - witam Cię - widziałam że jesteś pierwsza zgłoszona mama czerwcowa - moje gratulacje, jeszcze nie tak dawno kwitniówki były najmłodsze a tu już czerwcówki echhhhh będzie dobrze :tak:

Lastrada, Ty cwaniaczku, no tak męża wykołować:laugh2:

Lapis _Lazuli - zawsze byłam zaradna ;-) a jam mam jakiś cel to zrobię wszystko żeby go osiągnąć

alek - zazdroszczę tego sportu i brakuje mi mojego biegania z pieskiem (pieskowi też brakuje:-() ale kilka ostatnich tygodni moim ulubionym sportem jest sem, a ukochanym meblem łożeczko.
Mam nadzieję że II trymestr będę tryskać energią - tak jak podręczniki obiecują

fantazja - witam Cię - widziałam że jesteś pierwsza zgłoszona mama czerwcowa - moje gratulacje, jeszcze nie tak dawno kwitniówki były najmłodsze a tu już czerwcówki echhhhh będzie dobrze :tak:

Moniś ogromne buziaczki!!! dzielna z Ciebie Kobitka!:tak:

Moniś ogromne buziaczki!!! dzielna z Ciebie Kobitka!:tak:

reklama
Do góry