reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasica zrobić Ci ten wykres? jak tak, to podaj mi datę ostatniej miesiączki, a resztę to może dasz radę sama wpisać, czyli temperatury, odczucia, leki itp.

reklama
Katiuszka,wykres ,am zrobiony!!:):)wczoraj "pomogła"mi go zrobic,praktycznie we wiekszości zrobiła mi go zuzanka!!!!!!ja go mam tylko nie wiem jak zrobic,zeby był widoczny???!!!!!!!!!!ja pierd...zaczyna sie od nowa!!!!:wściekła/y:ja nigdy tego nie zakumam!!!!!!!!co za ciemna masa ze mnie!!!ja np,wchoddze sobie na jaki kolwiek wykres którejs z was i tam pisze MÓJ WYKRES klikam tam i mój jest!!!ale co z tego??!!jak go nie widac!!!

katiuszka- tak bardzo się cieszę ze wszystko ok:-):-):-) ucałuj Dzidziola od cioci Mumy;-)
ja dzis z doskoku, mamy niespodziewanego sasiedzkiego grilla a za chwilę mecz! Polska-biało-czerwoni !!!:-):-):-)

właśnie Muma-polska biało-czerwoni!!!!!!!!!!!!!!my juz tez piwko naszykowane,ZDROWE czipsy i meczyk oglądac bedziemy!!piwko musi byc,bo jak bede sie darła to żeby w gardle mi nie zaschło:-)wiec nie moge strun głosowych na szwank nastawić!!trzeba zadbac o nie!!ha ha ha!!!!

kasica czy wykresik robisz na enpr.pl ?? jesli tak to postaram sie strescic w punktach:
1) wchodzisz i logujesz sie na enpr.pl
2) klikasz w prawym gornym rogu Moje cykle
3) pojawi ci sie tabelka a nad nia napisy: link do cyklu i miniaturka na forum
4) kopiujesz link miniaturki na forum
5) na forum BB wchodzisz w ustawienia w prawym gornym rogu
6) w waskiej kolumnie po lewej stronie znajdz edytuj sygnature
7) w edytuj sygnature (druga tabelka) wklej skopiowany link z enpr tak jakbys wpisywala post
8) kliknij Zapisz sygnature
9) powinno sie wszystko znaczy wykres pokazac w nastepnym poscie jaki wpiszesz na forum
POWODZENIA!!

Kasica znalazlam:happy2:zrob tak:tak:

taaaaa gdybym kuzwa wiedziałą jak kopiowac to super by było!!!ale ja nie wiem co z czym??!!:wściekła/y:ja pierd...juz mnie czepie!!bo chciałą bym ten wykres miec a tu dupsko!!!!:wściekła/y:

reklama
ALLELUJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!ja piernicze!!alez ja jestem kumata;-)strach się bać!!!2 dni tłumaczenia!!bite 2 dni!!!ale ....dałam rade!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)Gatto kochana ,dziekuję za super dokładną instrukcje obsługi!!bez tego to ni chu...nie dała bym rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!No i ukłony co do zuzanki...pomogła mi na maxa!!!!!!!wczoraj praktycznie vcałą robote wykonała ,uzupełniła pierwsze 3 dni,potem tłumaczyła co ma robic itd!!!!!!!!!!!!!!fajnie,ze mam wykres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZiewczyny dziękuję za mega motywację do tego wykresu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeszcze bym czegos nauczyc si ę chciała.................ale to juz wyzsza szkoła jazdy jak dla mnie ha ha ha!!!!!:-Djak np.któraś z was jakos kopiuje(czy jak się to nazywa)tekst drugiej dziewczyny jak np.chce go skomentowac!!!ale to juz chyba nauka na długieeee zimowe wieczory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Do góry