Muma
Fanka BB :)
Hej,
kasia.natka - baardzo się cieszę, że jest Córcia i że wszystko OK

Super, ten film prawda ? Najważniejsze, że wykluczyli co mieli wykluczyć i teraz już tylko czekacie, kupujecie wszystko dla niej no i oglądasz ten film
A może jakieś jedno zdjęcie mogłabyś tu na chwilkę wrzucić ? ;-)
kok.o- masz rację, dziś 20dc, mnie dziś temp. spadła o 4 kreski , to na bank implantacja hehehe
poza tym śpię na stojąco i siedząco i chce mi się słodkiego ale to raczej normalne u mnie o tej porze roku
To co, kiedy testujemy koleżanko ? Ja chyba zaczekam do wtorku 24.01, pewnie @ przylezie do tej pory..
Już znalazłam sobie pocieszenie jak @ przyjdzie. W lutym dni płodne mam w weekend :-)
Halo gdzie jest reszta 30stek ??? katiuszka, zuzanka, Ani@k, Brzózka, lumina ? Mam nadzieję, że to nie grypa, dziś mówili , że zaczyna szaleć na całego .
Buziaki.
kasia.natka - baardzo się cieszę, że jest Córcia i że wszystko OK

kok.o- masz rację, dziś 20dc, mnie dziś temp. spadła o 4 kreski , to na bank implantacja hehehe

Już znalazłam sobie pocieszenie jak @ przyjdzie. W lutym dni płodne mam w weekend :-)
Halo gdzie jest reszta 30stek ??? katiuszka, zuzanka, Ani@k, Brzózka, lumina ? Mam nadzieję, że to nie grypa, dziś mówili , że zaczyna szaleć na całego .
Buziaki.