reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,

kasia.natka -
baardzo się cieszę, że jest Córcia i że wszystko OK:tak::tak::tak: Super, ten film prawda ? Najważniejsze, że wykluczyli co mieli wykluczyć i teraz już tylko czekacie, kupujecie wszystko dla niej no i oglądasz ten film :happy: A może jakieś jedno zdjęcie mogłabyś tu na chwilkę wrzucić ? ;-)

kok.o- masz rację, dziś 20dc, mnie dziś temp. spadła o 4 kreski , to na bank implantacja hehehe:-p poza tym śpię na stojąco i siedząco i chce mi się słodkiego ale to raczej normalne u mnie o tej porze roku :tak: To co, kiedy testujemy koleżanko ? Ja chyba zaczekam do wtorku 24.01, pewnie @ przylezie do tej pory..
Już znalazłam sobie pocieszenie jak @ przyjdzie. W lutym dni płodne mam w weekend :-)

Halo gdzie jest reszta 30stek ??? katiuszka, zuzanka, Ani@k, Brzózka, lumina ? Mam nadzieję, że to nie grypa, dziś mówili , że zaczyna szaleć na całego .
Buziaki.

reklama
kasia - no zamurowało mnie :-):-):-) Jaka piękna Malutka i łapeczkę ma śliczną i usteczka i nosio :-):-) I się tak pięknie przytula do tego..hmmm... łożyska ? ;-) NO CZADERSKA LASKA :happy: Teraz już ją znasz dokładnie, czas na imię Mamusiu i trza mówić do Córci :tak:

Aaa i czas zakupić pozytywkę , albo np karuzelę z pozytywką i puszczać jej tą muzyczkę wieczorkiem przez brzuszek, potem jak wyjdzie juz będzie się uspokajać przy tym - przetestowane na mojej Julce ;-)

Dziewczynki pozostałe , gdzie jesteście ???
Czy już może na wrześniówkach, październikówkach itp a ja tu sama zostałam (no prawie ;) ??? chlip, chlip :baffled:

Kasia.natka ja w weekend to wszystko widziałam tylko mniej aktywna (przez wiatry) na wątku byłam...jednakże brzuszek dopiero dziś zobaczyłam i Dzidzię...ło matuchno!!!!!!!!!! Tatuś pewnie dumny i już obmysla plan jak ustrzec swoją córcię przed masą chłopaczysków ktore za jakieś 17 lat będą się do niej dobijac...śliczniutka!!!!

Co do usg-owego określania plci: moja ciotka była 2 razy w ciązy, miala robione każdorazowo "tuż" przed porodem usg i na 100% mial by chopak (przy każdej ciąży) i wiecie co? Mam dwie kuzyneczki :tak:...no ale znam też przypadki gdzie na usg było widac że będzie chlopiec i urodził się chlopiec...
Nie to żebym Kasi teraz chłopaka miała wmówic jakoś tak mi się skojarzylo...:zawstydzona/y:
Muma ten konkurs to rzeczywiście na pobudzenie aktywności aby w końcu plemnik wleciał i się dorwał do jajeczka:cool:. Jeżeli chodzi o "dorzucanie" do nagrody - to chyba wcześniej nie napisałam, ale jest to nagroda niespodzianka...więc do dzieła!!! Wcześnej wspomnialaś że staracie się od 8 m-cy? Nie chcę nic mówic...ale myślę że temp. u Ciebie będzie się utrzymywac na wyższym poziomie...&&&&&&&&&&&&&
Dopinguję i życzę każdej z Was II &&&&&&&&&&&&&&&&&

Alle się rozpisalam...

Ani@k jak na razie to dumny tata jeszcze nie wspominał jak jej będzie strzec ale może póki co sam próbuje się z tym oswoić ;-) co do określania płci to łatwiej pomylić że będzie chłopak bo u dziewczynki jak nic nie ma to nie ma i już a dodatkowo dwóch ginów to potwierdziło w odstępie niecałego miesiąca więc tego się trzymam ale jak coś to chłopczyk też super

reklama
hej
uuufff dopiero skonczylam prace... miała taki zap... że dopiero teraz sobie Was poczytałam :eek:
Muma na bank te 4 krechy to implantacja :tak: a z testowaniem chcesz wytrzymać do 24go? łomatko... jak ja dam rade??:szok:.. chociaż... w sumie brzuch mnie pobolewa troszke, czyli tak przedmałpowo (u mnie zawsze tuz po owu zaczynaja sie historie cyckowo-brzuchowe.. i tak do @ sie ciągną :wściekła/y: ), wiec moze wytrzymam ;-)

kasia.natka fajne zdjecie. z mojego kumpla z pracy tez sie podsmiewuje (corka mu sie urodzila pare m-cy temu, śliczna), ze teraz to warownie zakladac i wieże budowac by taka slicznotke pilnowac hehe

dobra babeczki, ja sie pakuje i do domu jade, bo mię małż wydziedziczy za niemieszkanie :-D

Do góry