reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej :-)

kasiu - przepiękny masz brzuszek !!! :tak::tak: Zgrabny i jaki duży już !:-) I okrąglutki typowo dziewczynkowy :-) jejku to już zaraz to usg masz i podglądanie jak wygląda Twoja Dzidzia , trzymam kciuki żeby wszystko było OK a Dzidzia śliczna jak obrazeczek :-)

Tutaj weekendowo, ja muszę trochę popracować , dlatego odmeldowałam się przy kompie..
kok.o - w dużym skrócie to z temperaturą jest tak, że w okolicy owulacji najpierw jest spadek a potem wzrost o 4-5 kresek i ten wzrost powinien się utrzymać przez 3 dni przynajmniej. Nie mogą być tzw. góry - doły. Niskie temperatury, spadek lekki, duży wzrost, utrzymanie na wysokim poziomie no i najlepiej brak spadku... Bo spadek - wiadomo- @ nadciąga...
A śluz, przynajmniej u mnie jest jeszcze w fazie niskich temp., w dniu wzrostu już go nie ma, to tzw dzień szczytu śluzu chyba jest ;-)
Jak objawy Twoje ? :-) Mnie ciągną jajniki i jestem wk... na maxa, dzisiaj rozstawiam wszystkich po kątach. To jednak pewnie przez niedzielę, bo jutro pn i ciężki tydzień przede mną...
Miłego wieczoru wszystkim Dziewczynkom życzę :-)

reklama
czesc
heh... ja tez dzisiaj musze popracować :wściekła/y:
Muma mi temp skoczyla 5 dni temu o 5 kresek i 2 dni tak sie utrzymywala, potem o 1.3 kreski w dół, potem 1 w góre, a dzis o 1.8 w dół (a mierzyłam godzine pózniej:baffled:) - nie wiem czy takie wahnięcia są OK, no ale nie spadła do linii najwyższej temp z najniższych ;-) wiec zakladam,ze w porzadku jest ;-) A spadek to moze implantacja? ;-):-D;-) hehe
Z objawów - nie mam żadnych :-p, tylko syski większe, ale to jak zawsze...

pozdrowionka

Wczułam się w te Twoje kreski i jest OK a spadek to na pewno implantacja:tak::tak: Ja się spodziewam spadku jutro - pojutrze ;-) Ech... miło pomarzyć... Ale kiedyś się uda do cholery :happy::tak:
Miłej pracy:-)

cześć dziewczynki :-)
Muma dziękuję za miłe słowa o brzuszku, on na tym zdjęciu jakiś taki duży bo w rzeczywistości to aż taki nie jest (chyba :eek:)
a za kciuki (nie)dziękuję...to już jutro...nie mogę się doczekać...

do obserwacji cyklu proponuję wam stronę http://www.skarbmamy.pl/
ja sama prowadziłam tam wykresy a teraz kartę ciąży, dodatkowo jest tam mnóstwo doświadczonych dziewczyn które służą radą i pomocą :tak: - warto zajrzeć choćby po to żeby pooglądać inne wykresy

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Robię kawkę i do roboty , bo roboty mam dużo....
kasia.natka - &&&&&& -już teraz nie wejdziesz wcale na forum, jak dostaniesz filmik z Dzidzią to będziesz go oglądać przez następne 20 tygodni :-D
kok.o - u mnie dziś 19 dc, temperatura 37 st - wysoka jak na mnie, że w szoku jestem normalnie. Pożyjemy, zobaczymy;-)
Gdzie jesteście Kobitki ???
Wszystkim Dziewczynkom życzę miłego dnia :-)

witam się szybciutko bo cała w nerwach jestem przed tym usg :baffled:
Muma ja zawsze znajdę dla was czas :tak: najwyżej będę miała w jednym oknie forum a w drugim ten film :-p

gdzie są wszystkie kobietki?!

kasia.natka - to super :-):-)
kok.o -no to mamy to samo kochana :tak: i sobie poświrujemy razem dalej :tak: Buduje mi się też COŚ na lewym policzku, póki co daje się zapudrować ;-)

acha, Muma... muszę Cię moja droga poprawić i naprostować;-) To Twój 20 dc, a nie jak pisałaś 19:-) no!
Bo mój jest 20, to Twój też :-);-):-D
Zawsze to jeden dzień bliżej do testowania ;-):-D:-D

a mnie się "ozdoba" robi na szczęce, narazie też sie daje zapaćkać :-D

reklama
kobietki jestem :-)
usg rewelacja! na prawdę warto wydać kasę na to!
100% dziewczynka, mega ruchliwa :-D machała do nas!!!
wszystkie wady jakie się dało w tym badaniu wykluczyć - wykluczone :happy2:
waży 375 gram
mamy przecudny film i kilka zdjęć...jestem zakochana...tatuś z resztą też :tak:

Do góry