reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie!
Słuchajcie, jestem cała w skowronkach!!!:rofl::-)
14 grudnia miałam wywoływany poród i zabieg i od tamtego czasu cały czas krwawiłam/plamiłam...uczucie nie do opisania! Czekałam na @ ale jak cały czas plamiłam nie liczyłam że do mnie zawita...i wczoraj...się pojawiła. Byłam pełna obaw :confused:czy to @ czy to znowu krwawienie...ale już nie jestem! @ bym nie rozpoznała? :errr::happy::happy::happy::happy:

Kok.o Ty kobieto na noc skarpetki ubieraj aby temp. nie spadała!
Z tego co się orientuję Muma już ma w domku fasolkę i to dość pokaźną...
Czyli w niedzielę pierwsze laureatki się zameldują rozumiem?:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka ciąża to niesamowite błogosławieństwo jakie może się przytrafić kobiecie. Moja trwała zbyt krótko ale była niesamowitym przeżyciem... Życzę II i niesamowitych 9 miesięcy!&&&&&&&&&&&&&&&&

tak jest! Ani@k bede w skarpeciorach spać :-D może szaliczek do tego... bedzie temp.wyższa;-)
Dziś jakaś mega słaba jestem, mam nadzieje ze zadne grypsko mnie nie rozbraja:wściekła/y:
No i moje GRATULACJE z okazji nadejścia @ :-D:-D Sama wiem, jaka to ulga i radosć (hehe, głupio brzmi, ale tak jest) jak w końcu przylezie :-D

Brzózka no w końcu sie ujawniłaś :-) myślałam,że Ci internet wywiało na dobre;-) jak psinka?
A! i jak chcesz pomarudzić to serdecznie zapraszamy! każda ma czasem czas typu wszystkododupyjest , ale jak mnie nikt stąd nie pogonił za marudzenie, to znaczy, że można ;-):-D Więc jak chcesz to mów, co Ci leży na sercu:happy2:

Muma hihi może ty też wstaw zdjęcie swojej fasolki w słoiku,co? Nie daj sie prosić, na pewno jest duża i piękna ;-):-D

pozdrawaim wieczornie :-)

Ostatnia edycja:
W każdym razie trzymam kciuki za piękną temp.&&&&&&&&&&&&&&& jutro znów podskoczy i tak już zostanie!!!!

A co do @, to nawet mi nie przeszkadza ze mnie wszystko boli - latam dosłownie jak jakaś MEGA naładowana:rolleyes::huh::rofl2:

Hej dziewczyny!!!
Skoro można tu różne żale wylewać, to ja muszę swoję wściekłość wyrzucić:wściekła/y: O jak mnie dziś mój M. wkur....!!!!! Oj jutro to się dopiero zacznie!!!! ja wracam z pracy a tu w domu wesoło, muzyczka gra, chłopaki sobie imprezkę zrobili:wściekła/y:Próbowałam niby pośmiać się z nimi, ale nie dałam rady. W końcu zaczęły się jakieś głupie gadki między nimi, jakies stare żale, pretensje, to ja już nie wytrzymałam, swojego za bety i do drugiego pokoju spać, reszta w taksówki i do domów, a niech się żony z nimi uganiają a nie ja:wściekła/y:A u nas miały być dziś przytulanka, bo znowu co dwa dni próbujemy, ale jak on ma to w du....to co ja się go będę prosić!!!!! Mówię Wam odechciewa mi się wszystkiego:zawstydzona/y:

hmmmm
Jeszcze nie wszystko stracone ;-)
nie denerwuj się, SPRAWA jest najważniejsza! :-)
Połóż chłopa do wyra, pobierz plemniczki i zostaw go tak wykorzystanego, niech sobie dogorywa ;-):-)
A nawrzucac mu mozesz jutro :-D;-)
pozdrowionka i powodzenia :happy2: !

Hej dziewczyny!!!
Skoro można tu różne żale wylewać, to ja muszę swoję wściekłość wyrzucić:wściekła/y: O jak mnie dziś mój M. wkur....!!!!! Oj jutro to się dopiero zacznie!!!! ja wracam z pracy a tu w domu wesoło, muzyczka gra, chłopaki sobie imprezkę zrobili:wściekła/y:Próbowałam niby pośmiać się z nimi, ale nie dałam rady. W końcu zaczęły się jakieś głupie gadki między nimi, jakies stare żale, pretensje, to ja już nie wytrzymałam, swojego za bety i do drugiego pokoju spać, reszta w taksówki i do domów, a niech się żony z nimi uganiają a nie ja:wściekła/y:A u nas miały być dziś przytulanka, bo znowu co dwa dni próbujemy, ale jak on ma to w du....to co ja się go będę prosić!!!!! Mówię Wam odechciewa mi się wszystkiego:zawstydzona/y:

oj jak Cie doskonale rozumiem...

wspolczuje bardzo. Wie jak sie mozna wkurzyc . Sciskam mocno. Nie denerwuj sie kochana.

Brzózka no w końcu sie ujawniłaś :-) myślałam,że Ci internet wywiało na dobre;-) jak psinka?
A! i jak chcesz pomarudzić to serdecznie zapraszamy! każda ma czasem czas typu wszystkododupyjest , ale jak mnie nikt stąd nie pogonił za marudzenie, to znaczy, że można ;-):-D Więc jak chcesz to mów, co Ci leży na sercu:happy2:

dziekuje!
Psa ciagle lecze. Wlasnie jutro rano jade z nim znowu do lekarza.Walczymy!
dziekuje za wsparcie.

Katiuszka Kok.o ma rację! Poza tym faceci są tacy ze nie pamiętają złego, więc dziś pewnie będziesz miała super wieczór i SPRAWA jak najbardziej wyjdzie..chyba że w nocy się udało...:confused2:
Brzózka jak piesek? jesteś już po wizycie u lekarza?

Coś cichutko dziś od rana...
Ja z kolei dziś w domku, bo zawsze w rozjazdach i tylko podczytuję Was na komórce.
Do pracy idę dopiero 7 lutego...musiałabym coś zrobić abym później nie musiała załować ze zmarnowałam wolny czas...chyba się za porządki w domu wezmę:unsure:

reklama
Ani@k cieszę się twoim szczęściem że @ w pełni ;-) teraz zaczniecie od nowa &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a co do twojego wolnego to może jednak pomyśl nad jakimś przyjemniejszym spędzeniem czasu niż sprzątanie :tak:
katiuszka faceci tak czasem mają ale myślę sobie że może oni tak odreagowują bo w końcu dla nich staranka to też stres chociaż o tym nie mówią :tak: mam nadzieję że jednak dojdziecie do porozumienia &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Brzózko dla ciebie podwójne kciuki i fluidki bo i za II i za psinkę &&& &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a przesyłkę dziś nadaję :*
Muma dawaj zdjęcie fasoli ;-)

Do góry