reklama
Ani@k
Fanka BB :)
Witajcie!
Słuchajcie, jestem cała w skowronkach!!!
:-)
14 grudnia miałam wywoływany poród i zabieg i od tamtego czasu cały czas krwawiłam/plamiłam...uczucie nie do opisania! Czekałam na @ ale jak cały czas plamiłam nie liczyłam że do mnie zawita...i wczoraj...się pojawiła. Byłam pełna obaw
czy to @ czy to znowu krwawienie...ale już nie jestem! @ bym nie rozpoznała? 

Kok.o Ty kobieto na noc skarpetki ubieraj aby temp. nie spadała!
Z tego co się orientuję Muma już ma w domku fasolkę i to dość pokaźną...
Czyli w niedzielę pierwsze laureatki się zameldują rozumiem?
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka ciąża to niesamowite błogosławieństwo jakie może się przytrafić kobiecie. Moja trwała zbyt krótko ale była niesamowitym przeżyciem... Życzę II i niesamowitych 9 miesięcy!&&&&&&&&&&&&&&&&
Słuchajcie, jestem cała w skowronkach!!!

14 grudnia miałam wywoływany poród i zabieg i od tamtego czasu cały czas krwawiłam/plamiłam...uczucie nie do opisania! Czekałam na @ ale jak cały czas plamiłam nie liczyłam że do mnie zawita...i wczoraj...się pojawiła. Byłam pełna obaw

Kok.o Ty kobieto na noc skarpetki ubieraj aby temp. nie spadała!
Z tego co się orientuję Muma już ma w domku fasolkę i to dość pokaźną...
Czyli w niedzielę pierwsze laureatki się zameldują rozumiem?

Brzózka ciąża to niesamowite błogosławieństwo jakie może się przytrafić kobiecie. Moja trwała zbyt krótko ale była niesamowitym przeżyciem... Życzę II i niesamowitych 9 miesięcy!&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o
tak jest! Ani@k bede w skarpeciorach spać
może szaliczek do tego... bedzie temp.wyższa;-)
Dziś jakaś mega słaba jestem, mam nadzieje ze zadne grypsko mnie nie rozbraja
No i moje GRATULACJE z okazji nadejścia @
Sama wiem, jaka to ulga i radosć (hehe, głupio brzmi, ale tak jest) jak w końcu przylezie 
Brzózka no w końcu sie ujawniłaś :-) myślałam,że Ci internet wywiało na dobre;-) jak psinka?
A! i jak chcesz pomarudzić to serdecznie zapraszamy! każda ma czasem czas typu wszystkododupyjest , ale jak mnie nikt stąd nie pogonił za marudzenie, to znaczy, że można ;-)
Więc jak chcesz to mów, co Ci leży na sercu
Muma hihi może ty też wstaw zdjęcie swojej fasolki w słoiku,co? Nie daj sie prosić, na pewno jest duża i piękna ;-)
pozdrawaim wieczornie :-)

Dziś jakaś mega słaba jestem, mam nadzieje ze zadne grypsko mnie nie rozbraja

No i moje GRATULACJE z okazji nadejścia @

Brzózka no w końcu sie ujawniłaś :-) myślałam,że Ci internet wywiało na dobre;-) jak psinka?
A! i jak chcesz pomarudzić to serdecznie zapraszamy! każda ma czasem czas typu wszystkododupyjest , ale jak mnie nikt stąd nie pogonił za marudzenie, to znaczy, że można ;-)

Muma hihi może ty też wstaw zdjęcie swojej fasolki w słoiku,co? Nie daj sie prosić, na pewno jest duża i piękna ;-)

pozdrawaim wieczornie :-)
Ostatnia edycja:
katiuszka79
Hej dziewczyny!!!
Skoro można tu różne żale wylewać, to ja muszę swoję wściekłość wyrzucić
O jak mnie dziś mój M. wkur....!!!!! Oj jutro to się dopiero zacznie!!!! ja wracam z pracy a tu w domu wesoło, muzyczka gra, chłopaki sobie imprezkę zrobili
Próbowałam niby pośmiać się z nimi, ale nie dałam rady. W końcu zaczęły się jakieś głupie gadki między nimi, jakies stare żale, pretensje, to ja już nie wytrzymałam, swojego za bety i do drugiego pokoju spać, reszta w taksówki i do domów, a niech się żony z nimi uganiają a nie ja
A u nas miały być dziś przytulanka, bo znowu co dwa dni próbujemy, ale jak on ma to w du....to co ja się go będę prosić!!!!! Mówię Wam odechciewa mi się wszystkiego
Skoro można tu różne żale wylewać, to ja muszę swoję wściekłość wyrzucić

kok.o
hmmmm
Jeszcze nie wszystko stracone ;-)
nie denerwuj się, SPRAWA jest najważniejsza! :-)
Połóż chłopa do wyra, pobierz plemniczki i zostaw go tak wykorzystanego, niech sobie dogorywa ;-):-)
A nawrzucac mu mozesz jutro
;-)
pozdrowionka i powodzenia
!
Jeszcze nie wszystko stracone ;-)
nie denerwuj się, SPRAWA jest najważniejsza! :-)
Połóż chłopa do wyra, pobierz plemniczki i zostaw go tak wykorzystanego, niech sobie dogorywa ;-):-)
A nawrzucac mu mozesz jutro

pozdrowionka i powodzenia

Brzózka
Hej dziewczyny!!!
Skoro można tu różne żale wylewać, to ja muszę swoję wściekłość wyrzucićO jak mnie dziś mój M. wkur....!!!!! Oj jutro to się dopiero zacznie!!!! ja wracam z pracy a tu w domu wesoło, muzyczka gra, chłopaki sobie imprezkę zrobili
Próbowałam niby pośmiać się z nimi, ale nie dałam rady. W końcu zaczęły się jakieś głupie gadki między nimi, jakies stare żale, pretensje, to ja już nie wytrzymałam, swojego za bety i do drugiego pokoju spać, reszta w taksówki i do domów, a niech się żony z nimi uganiają a nie ja
A u nas miały być dziś przytulanka, bo znowu co dwa dni próbujemy, ale jak on ma to w du....to co ja się go będę prosić!!!!! Mówię Wam odechciewa mi się wszystkiego
![]()
oj jak Cie doskonale rozumiem...
wspolczuje bardzo. Wie jak sie mozna wkurzyc . Sciskam mocno. Nie denerwuj sie kochana.
Brzózka
A! i jak chcesz pomarudzić to serdecznie zapraszamy! każda ma czasem czas typu wszystkododupyjest , ale jak mnie nikt stąd nie pogonił za marudzenie, to znaczy, że można ;-)Więc jak chcesz to mów, co Ci leży na sercu
![]()
dziekuje!
Psa ciagle lecze. Wlasnie jutro rano jade z nim znowu do lekarza.Walczymy!
dziekuje za wsparcie.
Ani@k
Katiuszka Kok.o ma rację! Poza tym faceci są tacy ze nie pamiętają złego, więc dziś pewnie będziesz miała super wieczór i SPRAWA jak najbardziej wyjdzie..chyba że w nocy się udało...
Brzózka jak piesek? jesteś już po wizycie u lekarza?
Coś cichutko dziś od rana...
Ja z kolei dziś w domku, bo zawsze w rozjazdach i tylko podczytuję Was na komórce.
Do pracy idę dopiero 7 lutego...musiałabym coś zrobić abym później nie musiała załować ze zmarnowałam wolny czas...chyba się za porządki w domu wezmę

Brzózka jak piesek? jesteś już po wizycie u lekarza?
Coś cichutko dziś od rana...
Ja z kolei dziś w domku, bo zawsze w rozjazdach i tylko podczytuję Was na komórce.
Do pracy idę dopiero 7 lutego...musiałabym coś zrobić abym później nie musiała załować ze zmarnowałam wolny czas...chyba się za porządki w domu wezmę

reklama
kasia.natka
Ani@k cieszę się twoim szczęściem że @ w pełni ;-) teraz zaczniecie od nowa &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a co do twojego wolnego to może jednak pomyśl nad jakimś przyjemniejszym spędzeniem czasu niż sprzątanie
katiuszka faceci tak czasem mają ale myślę sobie że może oni tak odreagowują bo w końcu dla nich staranka to też stres chociaż o tym nie mówią
mam nadzieję że jednak dojdziecie do porozumienia &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Brzózko dla ciebie podwójne kciuki i fluidki bo i za II i za psinkę &&& &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a przesyłkę dziś nadaję :*
Muma dawaj zdjęcie fasoli ;-)
a co do twojego wolnego to może jednak pomyśl nad jakimś przyjemniejszym spędzeniem czasu niż sprzątanie

katiuszka faceci tak czasem mają ale myślę sobie że może oni tak odreagowują bo w końcu dla nich staranka to też stres chociaż o tym nie mówią

Brzózko dla ciebie podwójne kciuki i fluidki bo i za II i za psinkę &&& &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a przesyłkę dziś nadaję :*
Muma dawaj zdjęcie fasoli ;-)