reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ani@k, no co Ty!!!! dlaczego masz się przestać udzielać???:angry: nikt nie mówi, że robisz z siebie pajaca!!!! A co ja mam powiedzieć, jak raz niedoczytałam dokładnie i wypisałam głupoty na męża zuzanki, bo wydawało mi się, że ona napisała, że jej mąż ma do niej prestensje, że wszystkie zachodzą a ona nie!!! a to było zupełnie inaczej:zawstydzona/y: to dopiero był dla mnie wstyd:zawstydzona/y:
Tak więc wszystko zostaje po staremu, spotykamy się tu w starym skłądzie, chyba, że ktoś do nas dołączy, to ok, ale niech nikt nie odchodzi z powodu takich bzdetów:tak:
A ja jutro dalej w domu. Nie obeszło się jednak bez antybiotyków. Wylazły mi takie białe plamy na migdale, to chyba nie ma już co zwlekać. No i jutro wyniki!!!!:szok:

reklama
Hej,

Ani@
k Słonko - przecież tu u nas sami swoi i nikt z siebie pajaca nie robi żeby nie wiem co , nie wygaduj głupotek, masz pewnie gorszy dzień , przytulam :-):tak:
katiuszka -dobrze, że wzięłaś antybiotyk, takie anginy ropne są trudne do wyleczenia, a tak - raz , dwa i po sprawie.
Trzymam kciuki za wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie szkoda gadać, taki weekend, dopiero mam chwilke dla siebie...:baffled:
Miłego wieczoru wszystkim

Hej,

Powiem Wam jeszcze, że na moje ostatnie przeziębienie wypiłam 2 butle Mucosolvanu i hmmm teraz zaczyna mi się okres płodny i.... po prostu ześlizguję się z fotela w pracy :-D:tak:
Szkoda pisać co z moją Babcią, Mama narazie musi z nimi mieszkać, nie wiem co dalej będzie - dzisiaj idę za Babcię do lekarza po przedłużenie leków, ech...
M był w sobotę u swojego magicznego androloga, pochwalił przyrost armii i teraz... uwaga,.. dostał na 3 mce lek antyalergiczny - jesus , gość ma pomysły:-) Ale przypomnę, że ten ostatni wzrost był po leku na bolesne miesiączkowanie;-) Póki rośnie jest OK, po tych trzech miesiącach albo się uda albo zaczniemy myślec o IUI,
Co u was Dziewczynki ??
Miłego Dnia.

No hej :-)

U mnie nic ciekawego, troche sie przeziebiłam, więc weekend w większości pod kocykiem z książką spędziłam.
Muma hehe to może się przypnij jakoś :-D bo zjazd pod biurko zaliczysz:-) Mamy tę samą fazę, ale u mnie niestety ze sluzem cieniutko (a na wiesiołku i castagnusie jade w tym cyklu). Ale za to pracujemy z M. wytrwale, jak króliki :-D;-)

Wiecie co, mam koleżanke w pracy, w ciąży, no i wstyd mi się troche przyznać, ale nie potrafie cieszyć się z jej ciąży ... :zawstydzona/y: (nie wiem,chyba jakas zazdrość czuje... kurcze, nie wiem nawet co czuje ale nie jest to chyba pozytywne:zawstydzona/y:). Normalnie to człowiek zagadałby, o samopoczucie zapytał itd, a ja jej unikam...:zawstydzona/y:
mam problem chyba z sobą...:zawstydzona/y: ?

kok.o -nie od dziś wiadomo, ze mamy problemy ze sobą, w końcu co z tego że jest w ciąży hihihi ;-)
Ja np dziś tak się ekscytuję tym śluzem (bo mam taki po raz pierwszy odkąd się staramy), że latam 2 razy częściej do kibelka podziwiać go :-) Wiem, że to chore ale mi się tak podoba...:cool2:
Mówię Ci Mucosolvan (też brałam wiesiołka do tej pory a w tym miesiącu już nie) - do tego smaczny jest, piłam tydzień wg ulotki ;-)

Ostatnia edycja:
witajcie kobietki!!!
muma, super śluzik!!!! mała rzecz, a jak cieszy:-D Gdzies tam kiedyś wyczytałam, że można pić syrop na rozrzedzenie śluzu, była podana nazwa, ale już nie pamiętam. Pewnie ten Twój syropek też ma takie właściwości. Tam jeszcze przestrzegali, żeby uważnie sprawdzać na ulotce, żeby nie pić syropu na pozbycie się śluzu, bo to by było odwrotność tego na czym nam zalezy. Ma być na rozrzedzenie. Tak sobie myślę, że chyba go sobie zaaplikuję. Po wiesiołku taki sobie był ten śluz, a że i tak jestem chora, to powinno pomóc na "górę" i "dół:-D:cool2:
A ja dziś wyglądam jak królik:wściekła/y: mam takie oczy czerwone,że szok!!! nie wiem co to znowu, pewnie od tej anginy. Matko, ale się przyplątało chorobsko!!!
Wyników nadal nie mam, sprawdzam pocztę bez przerwy, ale coś się nie kwapią z szybkim wysłaniem:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
witajcie kobietki :-)
ja już po weekendowym wypoczynku, było super! zima taka biała - cudownie!!!
no tylko wczoraj wieczorem i przedwczoraj też dopadł mnie ból zęba :-( i to taki że wczoraj jak już się poryczałam to wzięłam tabletkę i poszłam spać koło 21:30 a i tak obudziłam się przed 5 rano i wzięłam drugą tabletkę...jak na razie nie boli

reklama
kasia.natka - zazdroszczę zimy i baaaardzo współczuję bólu zęba...
Ale nie przesadzaj z tabletami, jak będzie gorzej to do lekarza maszeruj . Chyba się nie boisz dentysty bo ja tak aaaaaa :eek:

Do góry