reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

oj tam,oj tam :-) ja już jak postanowiłam tak wytrzymam,zawsze tak mam jak zacznę coś i się uprę ,to wytrzymuje :-):happy2::tak:po ostatnim dukanie właśnie zaszłam w ciążę ;-)

reklama
Ja raczej też , tylko się martwię czy nie zaszkodzi,
Ale to jedyna dieta, która podziałała na mnie.
A ja mam orbitrek w domu i jest świetnym wieszakiem na koszule M;-)...
Spadam na zakupy , do wieczorka :-)

Kochane!!!
witam się jeszcze w starym roku:)
kasia.natka, co Ty wypisujesz??? jak dla mnie możesz nawet codziennie pisać o swojej ciąży i o malutkiej!!! przecież wiesz jak mam tu potrzeba pozytywnej energii i dobrych przykładów, żebyśmy nie popadły w czarną rozpacz. Dlatego jak tylko masz czas i chwilkę, to wpadaj tu do nas i opowiadaj co tam u Ciebie!!!

muma, ale nabrałam ochoty na te polędwiczki!!!! zapisze sobie ten przepis i na pewno kiedyś zrobię!!!

zuzanka, trzymam kciuki za efekty diety:tak:
Podziwiam Was dziewczyny, ja nigdy nie byłam na diecie, jakoś tak mi Bozia dała dobrą przemianę materii. Jem więcej niż mój M., a nie tyję. Tzn. nie tyłam;-)po 30-stce jakoś tak mi przybyło z 7 kg, ale rozłożyło się równomiernie i jest ok. Chociaż tyle, bo z moim samozaparciem to długo bym nie wytrzymała na diecie. No i do tego uwielbiam jeść!!!!!:-D

A u mnie dalej cisza........tzn. brzuch pobolewa. Dziś 31dc, jutro mam niby termin @, ale póki co nie ma nawet jednej plamki, a jak żyję, zawsze wcześniej miałam plamienia i to kilkudniowe. Nic jeszcze nie mówię, nie nakręcam się, ale nie powiem, że nerwów nie mam!!!
Mój Sywester jutrzejszy zależy od tego jak sie sprawy z @ potoczą. Jak przylezie, to wiadomo, złość, płacz i pewnie pójdę spać jeszcze przed północą, a jak nie, to Nowy Rok obleję soczkiem;-)
Wpadnę jeszcze jutro, może już coś sie rozwiąże.
paaa

Ostatnia edycja:
no to katiuszka kochana trzymam kciuki żeby jutro było soczek :-)&&&&&&&&&&&&&ja też uciekam poprzytulać się do mojego M ....ale ja go kocham ,ściskam Was wpadnę jutro aby jeszcze zerknąć w starym roku ,oj coś czuje,że nowy będzie duuużo ,duuużo lepszy:-)pa,pa

miłej nocki

Katiuszka coś mi się wydaje, że będziesz musiała zrobić zapas soczków!!! życzę tego z całego serducha!!!!!!!!! Abyś skończyła ten okropny rok bez płaczu i złości!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuzanka mi się też wydaje, że ten 2012 będzie o niebo lepszy!!!
Muma może głupie pytanie, ale co to jest orbitrek? Bo poluje w sklepach na jakiś fajny wieszak...

dziękuję wam kochane i bardzo się cieszę że wciąż mnie tu chcecie :-)
katiuszka kciuki zaciskam nieustająco &&&
jutro raczej nie dam rady tu zajrzeć więc już teraz przesyłam wam świeżą porcję fluidków bo jak z nimi wejdziecie w Nory Rok to na pewno kolejny sylwester będzie dla was bezalkoholowy :-p ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
takie odświętne więc czerwone

mediumjsvhfj475e31ffa87ir61.jpg

Zgarniam te fluidki:-)
Kasiu oby Twe słowa się ziściły!!!!!:tak:Zdrówka w Nowym Roku życzę no i masę kopniaków;-)

Ostatnia edycja:
KOCHANE MNÓSTWO CIERPLIWOŚCI ,MIŁOŚCI SEKSU ABY BYŁ CHCIANY I PRZYJEMNY :rofl2::rofl2:NO I TEGO O CZYM MARZYMY :happy::yes:

Ani@k orbitrek to taki duży steper do chodzenia do ćwiczenia :-D:happy2:

ŚCISKAM WAS MOCNO I łapie porcję fluidków :-)
do zobaczenia w NOWYM ROKU 2012!!!

reklama
Witajcie Dziewczynki :-)

Życzę Wam aby w Nowym Roku spełniły się marzenia- WSZYSTKIE, abyśmy kończyły ten rok ze zdrowymi dzidziolkami przy cycach albo przynajmniej z wielkimi brzucholami, żebyśmy miały czas dla siebie i swoich M , żebyśmy były szczęśliwe
:-)

happy-new-year+2012.jpg

zuzanka -
dzięki za definicję orbitreka :-) Jak na wieszak to trochę drogi,chociaż sprawdza się naprawdę spoko;-)katiuszka - co u Ciebie kochana - daj znać koniecznie &&&&&&&&&:-)

Do góry