reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&katiuszka79 a może się uda :-)trzeba być dobrej myśli kochana

kok.o tulę mocno ja umieram jak mam @ bo mnie wszystko strasznie boli wtedy :zawstydzona/y:

Muma to dawaj składkę i kupimy :-):-D

reklama
No właśnie mnie skręca:-:)-(, zawsze mam bolesne @, aż mi czasem niedobrze:-(
Mam przepisane tabletki p/bólowe, jakieś mega mocne, na recepte, ale naprawde działają. Tylko trochę jak na haju po nich się czuję, ale cooo tam, ważne,że nie boli, chyba zaraz sobie zaaplikuję:zawstydzona/y:

katiuszka79 no jeszcze za wcześnie żeby spisywać ten cykl na straty! trzymam kciuki &&&& :happy2:

Szlag mnie trafi, zjada mi co napiszę i znika mi to i piszę już trzeci raz !!!!
katiuszka -trzymam kciuki , zaprzyj się kochana , nie daj się :-):-) &&&&
kok.o przytulam, :blink:
Nowy Rok przed nami ;-)

kok.o tulę mocno
katiuszka trzymam kciuki &&&
dla wszystkich fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja już jestem po wizycie u gina i po usg w którym I raz uczestniczył mój mężuś :-) na 90 % będzie dziewczynka, ma 16 czy 17 cm (nie pamiętam :zawstydzona/y:), waży 231 gram, 18 tydzień 2 dzień, wszystko wymierzone i brak nieprawidłowości!!! :rofl2:

Zuzanka ja też nigdy nie mierzyłam, wyczytałam że trzeba codziennie mierzyć o tej samej porze i w tym samym miejscu (ja mierzyłąm pod językiem). Zaczęłam chyba od 12 dc. (temp. ok. 36 st.), około 14-16 dc. temperatura spadła o około 1 stopień, na drugi dzień podrosła do ok. 37 st. i trzymała się tak do 34 dc. Test wykazał II. Końcówkę znasz... Ten "spadek" temp. i jej wzrost oznacza (chyba) moment owulacji. Jeżeli temperatura utrzymuje się na wyższym poziomie przez conajmniej (chyba) 18 dni...jest szansa że na teście wyjdą II. Mierzyłam tylko 1 cykl. Przygotowywałam się do następnego...wręcz czekałam na @ :zawstydzona/y:
Teraz też czekam...
Kok.o poniekąd Ty zasiałaś nutkę szansy i nadziei wracając na to forum. To ja jestem z Ciebie dumna!

reklama
kasia.natka - GRATULACJE :happy2::happy2::happy2: Dziewczynki są super :tak: I przede wszystkim super, że wszystko OK:-)
kok.o, Ani@k - ja jestem dumna z Was obu :tak:

A ja się trochę zdrzemnęłam po obiedzie, straciłam czujność, zaparcie moje i cholera jedna @ przylazła....:-:)-(
także kok.o : mamy taki sam cykl...
katiuszka - NIE DAJ SIĘ &&&&&&& ;-)

Do góry